Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata burticilor !
Am ajuns si noi acasa, in sfirsit, ca abia am asteptat, uff ...
Nicaieri nu e mai bine ca acasa si drumul de 2000 de km m-a dat gata, eram disperata deja pe scaunul ala ....
BB, acum am citit ce ai patit numai !! Ma bucur ca esti bine acum si abia astept sa auzim la termen ce bine si frumos ai nascut :)
O sa treaca repede pina atunci, desi intotdeauna ultima suta de metri e cea mai grea ...
Am vazut si pozele, sunt tare dragute :)
Eu raportez 15 kg in plus :(( Si nu am mincat in plus si am umblat ca nebuna in fiecare zi .. :((
Nici nu imi vine sa cred cum a trecut timpul ... cind vad la semnaturi ca deja avem atitea saptamini ....
Eu deja am inceput sa ma stresez ca nu am cumparat tot ce trebuie, inca nu stiu ce trebuie pt spital, nu am vb cu medicul meu despre nastere si nici nu am ajuns la vreun curs :(
Ramo, cum a fost la cursurile de la Neogym, te-au ajutat cu info pt nastere si dupa?

------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..dar cum scrieti voi colorat??...as vrea sa scriu si eu numele ursuletului cu albastru si AMr -ul cu rosu..

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUT
AMR 9 saptamani!!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata si de la noi...
brrr..m-am trezit cu noaptea in cap..incep cosmarurile...cica eram bolnava rau si urma ca 2 sapt sa ii faceam lui bebe injectii de maturare a plamanilor, ca apoi sa mi-l scoata prin cezariana..sa pot incepe eu tratamentul pt boala aceea crunta...brrrrrrrrr...bine ca m-am trezit!!!!!
ma duc sa mananc ceva, sa fac o ciorbita pt puradei. revin la bagat coduri, imediat..;)

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

flory, si eu sunt in aceeasi situatie. plus ca mai am si apart in curs de amenajare..dar incerc sa nu ma stresez..

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Pufu n-am mai fost ca mi-a fost lene.Dar am zis ca ma mai duc din septembrie,sa mai invat ceva.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Neata burtici!ne-am trezit si noi si azi vom merge la munca (pt ca tb ,dar nu am nici un chef) . Sunt ametita de nu mai pot si fara chef de nimic....sunt tare bazaita azi ,sper sa nu fiu asa toata saptamana. e tare neastamparat nu am lasa in pace ...
Imi e pofta de ceva bun,dar sunt tare voi ce papati ?????

Dana 23+ Luca-Rares

Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana, hai sa nu exegeram, nu ami sunt sexxy mamma ci balenuta!!!! bine?? ca sa scrii colorat faci in felul urmator: deschizi un raspunde la subiect scrii acolo numele "ursuletului" il selectezi de sus de la "culoare" alegi ce culoare vrei, la fel faci si cu AMR-ul iar la urma le copiezi al profil personal, semnatura. hai ca astept sa vad ce ai facut si fug sa vad si pozele!!
flory bine ai ajuns acasa!! eu acuma ma bucur ac nu am mai plecat. nici eu nu am facut nici un curs de pregatire, nici cu dr meu nu am vb de nastere, mi s-a parut prea devreme, dar azi cand merg la el il intreb tot ce imi vine prin cap..... bagajul de spital l-am facut dupa ce am citit pe site-uri scrise de alte mamici care au nascut.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by dany2007

Imi e pofta de ceva bun,dar sunt tare voi ce papati ?????

Dana 23+ Luca-Rares

Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...

acuma, acuma?? vesnicul pepene verde.... de care nu am despart nici intr-o zi

sa vedeti ce draguta e mami meu 9asta in legatura cu pepenele verde si fisura de membrana) . cuma ma suna zilnic sa vada cum ma simt, imi zice aseara ca sa ma incurajeze: "stii ce ma gandeam eu, cred ac de la pepenele verde ti se trage, cum exagerezi cu mancatul, sigur aveai prea mult lichis adunat si ami trebuia eliminat din el putin...." m-a binedispus si ma facut sa rad cu pofta!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

BB, sa stii ca ai facut f bine ca nu te-ai dus ....simpatica tare mami ta :))
Ramo, dar ai simtit ca te-au ajutat cursurile teoretice?
Eu tot citesc prin carti si tot am impresia ca de fapt habar nu am, ca doar practic nu stiu nimic :|
Roxana, felicitari pentru AMR !!
In ultimul timp simt ca e tare sensibila burtica, ma doare in diverse locuri din cind in cind, nu pot sa ma mai aplec ca imediat ce o presez un pic ma doare si mi se face greata. Voi ati patit asa ceva?

------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

bb_yasmi - ce bine iti sta in roz se asorteaza cu burtica

Dana 23+ Luca-Rares

Mergi la inceput