Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
RGE spune:
...ei am facut ceva bine???
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 SAPTAMANI!!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
bb_yasmi spune:
pana in a cata saptmana de sarcina se mai poate intoarce bebe?? am mai auzit cazuri care s-au intors in ultimul moment dar destul de arrae!! dupa sapt 32 de mai poate intoarce cu capul in jos???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
RAMONELLA spune:
Da Pufu,sunt foarte interesante,dar in ultima vreme venea doar o neonatoloaga.Majoritatea doctorilor erau in concediu si n-au prea venit.A zis moasa Iulia,de la Stanca,ca va incepe noi cursuri in septembrie.O sa ma duc sa vad cum e.Si mai vreau sa ma duc la Pilates,te invata respiratii si tehnici de relaxare.E foarte fain.
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
pana in a cata saptmana de sarcina se mai poate intoarce bebe?? am mai auzit cazuri care s-au intors in ultimul moment dar destul de arrae!! dupa sapt 32 de mai poate intoarce cu capul in jos???
Anul trecut cand am fost eu internata era f frecventa chestia asta . Faceau mamicile eco lunea si joi cand repetau eco bebeii erau intorsi.
Am inteles ca depinde si de cantitatea de lichid pe care o ai.Toate aveau peste 30 de sapt.
Dana 23+ Luca-Rares
Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...
anacami spune:
Buna dimineata!
Roxana, nu se stie inca cine va fi prima - exista si probabilitatea ca bebe George sa nu se grabeasca si sa vina altii tare din urma...Cu Euroclinic este bine deci, eu am auzit numai si numai cazuri de cezariana (ce-i drept, doar aici pe DC).
Laura, eu stiam de Premaman- imediat dupa intersectia Dorob. cu Stefan cel Mare - spre Romana. Din pacate, aici nu prea erau cine stie ce haine pt. mamici (este adevarat, era si sfarsit de sezon), iar care erau aveau niste preturi astronomice (in sensul ca nu as da 3 mil pe un pantalon destul de banal ca material si model- doar cu talie speciala). O sa caut si mag. de care zici tu
Eu am luat TEAPA de teapa: v-am zis ca am eco saptamana asta si consultatie sapt. viitoare- eu bine, consultatia este, dar eco nu luna asta- ci luna viitoare pe 21!!! asa ca, bine ca nu am renuntat inca la programarea de peste o saptamana de la dr. POp-nici nu a fost solicitata de nimeni. Astazi ma gandesc daca o voi urma sau nu- teoretic nu as avea mari semne de ingrijorare, dar mi s-a pus pata ca o sa o vad zilele acestea si cred ca nu voi mai avea rabdare inca o luna (Anca, macar tu mai aveai cateva zile de asteptat)
Anca, te asteptam cu vesti bune de la eco, bafta!
BB_yasmi, si la mine varsta ecografica a fost intotdeauana mai mare cu o saptamana decat cea data de UM (pe care o consider totusi cea de referinta); cum la mine a fost inca din primele saptamani (inainte de 10), consider ca probabil am ovulat mai devreme.
Se spune ca varsta ecografica din primul trimestru ar indica cat de cat adevarata varsta gestationala, cele din saptamanile mai avansate nu-tin mai mult de ritmul de crestere al copilului- ex. unul poate fi mai micut pt. ca si pe viitor va avea o statura mai mica, unul mai maricel pt. ca va fi un adult mai inalt,etc..)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
dany26 spune:
Neatza gravidutze!
Pufuletz bine ai revenit!!!
BB ma bucur ca ti-e mai bine...iar poza aia cu tine pe masina e super sexxyyyyy!!!!!!
Laura10 felicitari pt baietel!!!!
Creem mersi pt incurajarile in caz de cezariana
25+ ANDREI
bb_yasmi spune:
dany, cami, multumesc de raspunsuri. la mine ar fi cam ciudat sa fi ovulat mai devreme, avand un CM fff neregulat si lunggggg.....
roxana nu se vede nimik, mai incearca
anacami spune:
Roxana, sa nu te mai aud ca esti imensa!! pai cred ca tu esti f. slabuta in rest, de zici ca burta ta este enorma- la 31 saptamani cat aproape ai, 100 cm circumferinta burticii nu este deloc mult!!! trebuie sa iei in considerare ca burtici mai mici (de 90-95 cm), au si mai putine saptamani de sarcina- cu o luna-chiar doua!!! si stim prea bine ce rapid evolueaza burtica de la o zi la alta in aceste ultime saptamani!
12 kg super- mi se pare ca in ultimele 2 luni nu prea ai mai puts cine stie ce- ca 10-12 spuneai acum mult timp ca ai
Deci, si tu si BB sunteti SEXY-Mamma, cu mari sanse de Miss Burticuta (ati trimis poze pt. concurs???)!
Sa ne tii si pe noi la curent cu prospectarea pietii de puericultura ! Aporpo, pana cand mai poti face cursuri de gimnastica? sau de acum sunt mai usoare?
dany26 spune:
Roxxy mersi de informatiile despre hainutze!!O sa dau si eu o fuga prin Unirea!Mi-au placut mult si ma bucur ca nu sunt prea scumpe!
25+ ANDREI
anacami spune:
Laura, felicitari pt. baby boy! sa fiti sanatosi!
Pussi, foarte frumoase lucrusoarele! Sacul de dormit este ok-mai ales ca vom prinde sezonul rece; este bine sa il inveti de la inceput in el, ca daca il iei mai tarziu (cum l-am luat eu pe la un an) risti sa refuze sa stea "incorsetat". Bafta la cumparaturi, sa le poarte sanatoase!