Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by anacami
Deci, si tu si BB sunteti SEXY-Mamma, cu mari sanse de Miss Burticuta (ati trimis poze pt. concurs???)!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
eu una Nu, las locul celor care arata cu adevarat bine....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
bb_yasmi spune:
am plecat sa intind hainele la uscat...revin!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA
dany26 spune:
quote:
Originally posted by oana_r
Jasmin012, bine ar fi sa fentezi scorpionul,am un scorpion mic acasa si cred ca mai vine una tot scorpion,desi a-si vrea o balanta,dar asta e,sanatosi sa fie
29+ Anya si Matei
bebe Anya
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
Oana...bebe meu va fi scorpion sigur...si chiar nu stiu nimic despre zodia asta....imi zici si mie cate 1-2 "calitati"/caracteristici bune si proaste
26+ ANDREI
RGE spune:
BB nu mai incerc ca m-am saturat cred ca e ceva "dezactivat"....pe aici
CAMI..Doamne atatea complimente nu am primit in viata mea o sa mi se urce la cap......daca pe mine ma intrebai de gimnastica eu fac chiar mai mult decat inainte pt ca instructorul mi-a spus ca am inceput sa fac muschi..si parca ma simt mult mai bine ..am devenit dependenta de gimnastica daca nu fac ma simt grea si mare si ma dor talpile, etc..bla, bla, bla,....si am de gand sa fac pana la sfarsit fara sa intreb vreun medic..atata timp cat eu ma simt ok si colul este lung si inchis...eu fug sa ma coafez" ca am control la gineco la 11 jumate de abia astept...
..am uitat sa va zic ca i-am luat baiatului meu sosete de la NIKE..e un smecher mancal-ar mama neam de neamu' meu nu a avut sosete de la nike ..gasisem si adidasi dar erau pt 6 luni
ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 SAPTAMANI!!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
pufulet74 spune:
Ramo, as vrea sa te intreb mai multe de ce si cum apropo de cursurile de care ziceai, iti trimit PM daca nu te superi :)
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by pufulet74
Ramo, as vrea sa te intreb mai multe de ce si cum apropo de cursurile de care ziceai, iti trimit PM daca nu te superi :)
------------------------
Flory 28+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Ok.Sau daca ai mes,mai bine.
Adresa mea ramon_ramonel@yahoo.com
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel29+ Beatrice Alessia
anacami spune:
Pufulet, bine ati revenit! Cum ai fost tratata acolo? cred ca alintata la maximum! socrii tai mai au nepoti?
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
dany26 spune:
RGE de unde i-ai luat sosete Nike...dica de la ce magazin Nike sau altul ...si din ce zona...vrem si noiiiii!!!!
26+ ANDREI
Roxxy80 spune:
Neata, burtici frumoase. S-au trezit si puturosii. Fie-meu avea program de dat din picioare pe la 6 dimineata . Azi avem si noi programare la ginecolog, pe la 16.30. De abia astept. Nu am mai fost de o luna si jumatate pt ca a fost in concediu. M-am abtinut eroic sa nu fac vreo ecografie. Dr ginecolog mi-a spus ca urmatorul 4 D sa-l fac intre 28 si 30 de saptamani. Sper sa rezist sa nu mai fac vreo eco pana atunci. Mi se pare ca am facut o obsesie din treaba asta. Nu are cum sa se fi schimbat ceva in rau. Totul este bine. bebe misca tot timpul, eu ma simt super bine, deci trebuie sa incetez sa ma mai gandesc la ecografii. Ce parere aveti?
Roxxy 25+ Rares Matei