Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxana daca vrei sa te ajut cu semnatura spune.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Mi-am masurat si eu burta si am 105 cm peste buric!

26+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY de la NIKE din Carrefour Feeria ...sunt super..o suta si ceva de mii..
BB pei ..as cam vrea dar acum trebuie sa ma imbrac sa fug daca mai esti cand ma intorc de al dr..

ROXANA 31+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 9 SAPTAMANI!!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Fetelor nu stiu ce am .....ma simt tare nasol,am o stare de nici eu nu stiu cum sa o numesc....imi vine sa,fara motiv si nu ma pot linisti .Am incercat sa fac goblen (e singurul care ma relaxeaza) si nu pot lucra ....

Dana 23+ Luca-Rares

Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, chiar super-ieftini

Pentru font:
- o cale mai usoara este sa selectezi numele cu cursorul si sa alegi fontul dorit din bara de instrumente de sus (culoare si/sau tip caracter si/sau size)
- o alta cale este sa scrii manual ca mai jos

1. pt. a colora numele cu albastru scrii
[ blue ] GEORGE IONUTZ [ /blue ], trebuie sa scoti spatiile dintre paranteze;

2.pentru AMR rosu, scrii:
[ red ] AMR 9 saptamani [ /red ], tot fara spatii intre paranteze

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ei Dany esti gravida,ce sa ai????Stai linistita,nu esti singura care experimenteaza stari dinastea.

Eu m-am masurat mai bine ieri in Praktiker,era acolo un metru,si am 84.De la 60.Am burtika mica.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel29+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata, ne primiti si pe noi la

bb ce frumoase sunteti amandoua! Sa-ti fie de bine aripioarele!
roxxy bafta la eco!
dany2007 cica sunt normale starile astea de depresie... cam toate le au! Eu cand cad in butoi fac ce-mi place ca sa-mi revin! La tine e mai complicat fiind si la servici, poate ti-ar prinde bine concediul!
cami deci zici ca-i bun saculetul? o sa le cumpar! te-as ruga daca ai timp sa te uiti pe lista de cumparaturi ce am trimis-o pe mail... daca ti se par prea multe sa-mi zici!
oana r saculetul de dormit eu il cumpar din Ungaria... defapt cam toate lucrusoarele.. am pus o lista pe mail, mi se par de calitate si mult mai ieftine!

Noi raportam +7 kg! Aseara un 98 in talie... si o treaba urata: Am avut musafiri aseara, mai plicticosi.. si mi-am cerut scuze, dar eu vroiam sa ma retrag.. Si s-au cam suparat, dar chiar eram obosita si nu puteam sa mai stau ... sa ascult diverse povesti.. in pozitie decenta in fotoliu!

Nu s-a uitat nimeni pe listuta mea?

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Buna dimineata,

imi trimiteti va rog si mie parola de la contul comun? sper ca am PM-ul activat...

si rog fetele care se pricep, cand au timp sa modifice caruciorul roz ptr ca 100% e baiat :)

Eu cu kg stau tare prost...am pus vreo 10 pana acum ..ma gandesc ca o parte le-as fi pus oricum ptr ca m-am lasat de fumat cand am aflat ca sunt
Ce e mai nasol e ca am intrat in sarcina cu vreo 6 in plus adica cu 59, eu avand in general 53-54 kg...acuma am 69

anca 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata...cam tarziu, ce-i drept; dar ne-am trezit la 7.30, ne-am coafat cu oglinda acolo unde nu mai putem altfel, ne-am facut un dus de dimineata ca de azi ne opresc apa calda 4 zile...cred ca nu voi mai zice ca miros a lapte...trec deja la branza de oaie in stilul in care transpir. Am si spalat 3 masini de rufe pana acum...m-a gasit harnicia...

DANY, stai linistita, ca si eu am stari ciudate, cand imi vine sa plang, cand imediat rad, dar e normal, topaie hormonii in noi.

Bine ai venit, PUFULET!

Ellis26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

fetele eu v-am pupat. ne pregatim sa mergem pana la lucru in vizita apoi la dr. sper sa fie totul bine. revin cu vesti pe la 17!!
pupici multtiiiii

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 29+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput