Doctori de care sa te feresti (3)
Raspunsuri - Pagina 14

windwild spune:
buna
e cineva care ma poate ajuta cu un sfat legat de dr-ii din cluj-napoca?
sunt insarcinata in 8 sapt si pana acum nu am fost la un dr. nu am avut inca nevoie. as vrea sa stiu cine sunt persoanele din cluj de care "ar trebui sa fug".
va rog daca se poate sa imi dati cateva sfaturi

gropite spune:
STERIU MIHAELA- medicover Victoriei- DE EVITAT
Am fost la ea sa verific starea de sanatate a bb si am plecat f dezamegita de comportamentul acesteia, fata de o gravida... Ma intreb cum se comporta cu o femeie care nu este insarcinata.
ORIBIL s-a purtat.... si eu sunt o fire comunicativa si am simtul umorului, insa ea a fost sub orice critica.
De evitat STERIU MIHAELA !!!!!!!!!!!!!

catilin2008 spune:
Buna ziua fetelor,
Am si eu o mica problema, sunt 24 saptamani si la eco 3 D de la 21 saptamani mi s-a descoperit un fibrom pe langa sarcina.
Binenteles ca vreau sa schimb doctorul, si am ajuns la dl. dr. Posea de la cantacuzino, care s-a purtat foarte bine, dar am fost o singura data...
daca ati nascut de curand la cantacuzino, imi puteti da ceva detalii..cam cat costa o nastere pe acolo...ca sa stiu cati bani trebuie sa strang...va multumesc anticipat pentru orice informatii..va precizez ca sunt la prima nastere..si sunt cam ingrijorata...

Natasa spune:
Catilin, citeste cu doua pagini in urma ca sa vezi pareri despre Cantacuzino. Cit despre dr Posea, daca un medic isi permite sa fumeze in timp ce face o ecografie unei gravide, cred ca nu mai e nevoie sa spun mai multe. O fi si asta bine pregatit, dar nesimtirea medicilor din Cantacuzino depaseste uneori orice limite!
Cit despe strins bani... Daca tot esti dispusa sa dai, mergi la o clinica particulara si macar stii pe ce-i dai, nu pe medici care iti dau plicul inapoi pentru ca nu era suma pe care o asteptau (vezi dr Nastasia Serban din spitalul cu pricina), nu dai de rahat pe pereti toaleta, ai hirtie cind mergi la wc si multe alte nimicuri... Daca tot nu te duci sa nasti gratis, macar fa sa merite efortul de a da bani! Sarcina usoara!

catilin2008 spune:
draga natasa, multumesc pentru informatii....am citit si eu despre dl. dr. posea..si singurul defect care il are este fumatul..in rest este laudat cat de bun profesionist este, iar despre spitalul cantacuzino..parerile sunt impartite...nu imi permit sa ma duc la o clinica particulara..din cate am vazut costa cam 6000 RON o nastere normala..iar de dat bani...oricum la orice doctor deschizi usa..trebuie dat ceva
vroiam doar niste preturi informative..cam cat se mai da la o nastere..ca nu am prietene care sa fi nascut mai de curand. dar pricum..intre timp am fost deja la o consultatie la dl. dr. Posea..s-a purtat ireprosabil...si o sa ma interneze dupa ce termin vitaminele care le iau acum ca sa fac analize...nu ii place culoarea mea..chiar daca ma simt bine..si in spital..vad eu care e treaba..si va anunt si pe voi.
pupici pentru mamici cu burtici

elyanne spune:
Legat de clinicile particulare... doua mari dezavantaje:
1. daca nasti prematur nu te primesc, te fac pachet si te trimit la un spital de stat... ei nu se baga... nu stiu, ori n-au aparatura necesara, ori n-au medici pregatiti.
2. daca stai mai mult de cele 3 zile, cat au ei inclus in pretul "standar", plateti de-ti iese pe nas... si pt. mama, si pt. bb.
Faceti un calcul la mine, al gemeni, 12 zile spitalizare, inmultiti cu fo 2 mil de caciula... vreo 54 de mil. doar zilele state in plus... Nu mai zic ca nu ma primeau cu picii mei de 2100 g / 2500 g
Nu vreau sa ridic in slavi nici un spital anume... dar ganditi-va de 2 ori inainte sa ba duceti la unul particular... in afara de conditiile de hotel si preturile pe masura... altceva nu-ti ofera daca ai o nastere sau un bb cu probleme... Inca nu sunt pregatite complet... si mizeaza pe fatul ca mamicile sunt sictirite de contiile din cele de stat.
Cand eram gravida cu gemenii m-am gandit la nastere in primul rand din punctul de vedere al conditiilor (medici / aparatura) pt. bb-ei... Pana la urma io puteam sa nasc oricum...
Dupa ce ai o sarcina grea si numeri zilele pana la termen (alea 37 de sapt. ca nu aveam pretentii prea mari) credeti-ma ca pt. mine nu mai conta cum se poarta nimeni din jurul meu... singura mea rugaminte la medicul ginecolog a fost sa vb. cu cel mai bun neonatolog din spital, sa fie prezent cand se nasc bb-ii...
In plus, cat am platit la spitaul de stat nu se apropie nici pe departe de cat as fi platit la unul particular... poate a fost 20% din cat as fi platit acolo... Iar pt. o nastere si un bb sanatos chiar nu vad de ce sa arunci cu banii... 3 zile intr-un spital de stat, nu moare nimeni...
Parere proprie si personala... tratati-o ca atare...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

florix6 spune:
elyanne, te rog spune-ne la ce clinica particulara ai nascut?Multumesc.
Cat despre medici de evitat, pronunt si eu un nume dr. niculescu mihai de la giulesti.Sunt insarcinata in 23 de saptamani si am renuntat la "el", deoarece s-a comportat cu mine ca ultimul om, cu un mare dezinteres (desi consultatia era 200 de lei), ma programa la consultatii la 40 de zile si cum am ajuns la el mi-a pus in vedere ca el nu vine la nasteri in week-end, noaptea, sau mai ales in "bine meritatul lui concediu".Mi-e sila de astfel de oameni care cu alte cuvinte, iti dau un sut in fund si te trimit afara pe usa...

Muuh spune:
florix daca citesti atenta vei vedea ca Elyanne nu a nascut la privat.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mimihoo spune:
eu ma duc la dr. Mihaela Steriu la Medlife la ecografie si mi s-a parut ok. Intradevar nu este o fire calda, dar pentru eco' sunt multumita. Cred ca important este sa fie bun profesionist, desi nu prea-ti vine sa o vizitezi regulat daca e acra ...
despre clienile particulare am auzit si eu ca te fac pachet si te trimit la stat in caz ca, Doamne fereste, apar complicatii. Eu oscilez intre medlife (acolo este dr. la care ma duc) si un spital de provincie la parintii mei. Mai am 4 luni sa ma gandesc
M.

catalina2307 spune:
Buna Miha, buna fetele.Si eu sunt in aceeasi situatie. Aastept gemeni iar la clinicile private nu accepta nici nasteri inainte de termen nici sarcini cu complicatii. Motivul este acela ca nu au terapie intensiva pt bebei. Asa ca din pct meu de vedere trebuiesc taiati din start. Cum sa risti sa nasti intr-un spital unde nu pot acorda ajutor bebeului?De unde sa stii ca totul este in regula?Eu desi mai am voi naste la Municipal. Am rezervat de acum o camera privata, probabil nu va fi ca la Euroclinic, pt ca spagile ,atmosfera ,totul va fi ca intr-un spital de sta dar ma simt linistita ca bebeii vor fi ok. Dupa aia pot sa merg la ce hotel vreau eu.
Pup si nastere usoara. 9+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama