Doctori de care sa te feresti (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu23 spune:

Stie cineca ceva despre dna dr Ruxandra Vladescu? Am programare la eco transvaginala la ea...

S6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Andira, tu ai dreptate, dar totul s-a derulat extrem de repede, cind ai pe cineva in spital stai cu grija lui, apoi, dupa cum am scris, a doua zi a spus ca era obosit si d'aia a cersit 10 milioane. Cit despre doctorul care n-a tratat tiganca aia pentru ca era o amarita, cine stie cum il cheama? Crezi ca in spitalul ala isi tine cineva numele in piept?
Ar trebui sa avem reactii prompte, sa stim ce sa facem, unde sa sunam si cum sa reationam repede, pina nu trece momentul. Altfel, unde sa te duci sa reclami daca nu ai niciun fel de probe? Poate ar trebui sa ne invete cineva ce se face exact cu medicii care cer spaga sau care iti refuza serviciile medicale daca nu le dai bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu personal n-am avut experiente neplacute la Cantacuzino. Si am nascut de 2 ori acolo, natural... Am fost internata pentru cerclaj la a doua sarcina... iar sapt. trecuta mi-am scos un nodul de la san...
Prima oara am avut ceva "probleme" cu asistentele de la nou-nascuti.
Dar in rest toate bune si frumoase.
La ultima nastere si la ultima operatie chiar n-am dat nimic asitentelor si s-au purtat f. bine... toate... Si cele din maternitate, si cele de la nou-nascuti, si cele din ginecologie.
A, ba da, mint... le-am dat moaselor... dar dupa mult timp dupa ce nascusem... inainte sa ma mute la salon, cand a venit soata sa-mi aduca de mancare...
Intr-adevar am nascut / m-a operat acelasi dr. si n-am avut probleme niciodata cu el... poate si asta a contat f. mult, ca a mai vb. cu asitentele, cu dr. anestezist, cu dr. neonatolog.
Dar cui am dat, am dat pt. ca am vrut, dupa fiecare interventie, nicodata inainte... si nici nu mi-a cerut nimeni de la obraz... Si nici nu s-au purtat urat cu mine pt. ca nu le-am dat...
Daca, sa pp ca dr. meu se poarta asa cu mine pt. ca ma stie de atata timp (si nu este nici persoana care sa faca ceva doar daca ii dai... pur si simplu isi face meseria pt. ca vrea, pt. ca trebuie, fara sa astepte ceva in schimb), ceilalti nu ma cunosc, n-am nici o treaba cu ei, si totusi n-am ce sa le reprosez...

Intr-adevar este o mare mancatorie pe acolo... ai mai mari si mai tari au mereu prioritate si ceilati dr. trebuie sa stea la cheremul lor... si sa se supuna toanelor sefilor maternitatii/ginecologie...
De-asta si probleme cu mamici si bb-ei la nasteri, pt. ca unii nu vor sa aprobe cezariene prea usor, chiar daca se impune... Cand am nascut a doua oara au fost doua mamici care au ramas fara lichid de prea multe ore, pana le-a aprobat intr-un final cezariana... si din cauza asta au avut de suferit bb-ii... Aveau tratament cu antibiotic si au stat mai mult in spital. Probabil daca cotizau la mai marii spitalului se aproba in 2 timpi si 3 miscari.
Mai era o alta mamica de gemeni al carei dr. trebuia sa faca o intreaga poveste de ce a ajuns la cezariana (de "urgenta" chipurile, sambata foarte de dim.) ... cum ca bb-ei au fost in pozitie transversala si de-asta nu s-au putut naste natural...
Una peste alta, nu sunt de capul lor si sunt luati la rost daca vor sa faca altceva decat "au voie".
Eu asta am priceput din sederile mele pe acolo...

Nu vreau sa pun la indoiala ceea ce povestiti ca s-a intamplat acolo... doar vreau sa va zic ca exista si cazuri fericite... si nu cred sa fiu eu o intamplare... de 4 ori, adica de fiecare data cat am fost internata acolo...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eliana, eu nu pun la indoiala ce spui tu, te cred ca ai fost tratata decent, dar cred ca a fost o intimplare sau o relatie speciala cu un doctor cu influenta. SI nu cred ca Wc-urile erau curate sau ca acriturile alea de asistente zimbeau sau erau amabile fara stimulent. Si nu cred ca halataul de la poarta se dadea fara spaga, ca cineva spala salonul sau ca la wc era hirtie igienica. Oi fi eu snoaba si absurda ca am pretentii sa nu gasesc rahat pe pereti la wc, dar spitalul ala ar trebui scuturat bine de toate leprele, igienizat si pe urma dat pe mina unui manager care sa stie ce sa faca.
Ca sa ma intelegi mai bine, eu am nascut in dec 2004 si a fost cum iti povestesc, sora mea a nascut acum luna si a fost chiar mai rau. E boala grava ce se intimpla cu sistemul sanitar romanesc. Medicii se imbogatesc din amaraciunea si suferinta oamenilor si orice demers de a ne impotrivi pare sortit esecului. Daca in cazul in care omoara un om din nepasare sint suspendati 6 luni, sa-mi imaginez ca dr Nastasia Serban ar pati ceva pentru ca A CERUT bani??? Doar am incredere ca Dumnezeu ne vede pe toti si toate se platesc, ca pe autoritati si pe dreptate nu ma pot baza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

O fi fost o intamplare, de 4 ori, in perioade diferite...
Cat de influent este dr. meu, habar n-am... ce pot sa zic ca are pana-n 35 de ani... deci nu e unul din doctorii cu zeci de ani prin spitalul ala...
Si ce mai pot sa zic... ca la eco am stat de ni s-a acrit pana am putut sa intru, pt. ca de fiecare data mai aparea alt dr. mare si tare cu pacienta... si nu ma puteau baga inaintea lor... nici el si nici dr. care trebuia sa-mi faca eco.
Deci nu stiu cat de influent este...

Apoi asistentele nu erau toate un zambet sau amabile, dar nu de-aia am venit in spital, sa se rada la mine... isi faceau treaba si restu nu m-a interesat. Unele au fost f.f. dragute si imi dadeau sfaturi fara se le intreb... mai de cele de la prematuri, unde au stat gemeni, 12 zile...

Despre curatenie, in salon chiar spalau de 2 ori pe zi.
iar la wc erau zile cand era curat si zile cand nu era... dar n-am vazut rahat pe pereti... Asta in maternitate. La ginecologie a fost curat mereu. Probabil si pt. ca in maternitate sunt destul cu cezariana care nu's in stare sa stea pe picioare...

Cat despre dat bani la poarta la halat... da, au dat... cand au venit in afara orelor de vizita... si am preferat sa dea si sa poata intra, decat sa nu poata sa vina sa-mia duca una-alta... mai greu sa vii in timpul orelor de vizita daca lucrezi. Mama insa reusea si nu dadea nimic, nicaieri...

Asistentele dein ginecologie ma intrebau cand m-am internat a doua oara acolo de unde ma stiu... le-am zis ca am fost internata pt. cerclaj cu gemenii... si si-au amintit... Au fost cele care m-au calmat cand m-a apucat disperarea si jelitul ca nu stiu ce doamna conf. s-a hotarat sa nu ma lase sa plec din spital, cand dr. meu a spus ca pot pleca acasa (si facea dr. asta daca nu era sigur 100% convins ca sunt in regula)... Faceam Craciunul in spital... normal ca am cedat nervos... m-au linistit m-au pus sa-mi sun dr. si i-au explicat ce s-a intamplat... eu nu stiam cine e, ce vrea si ce are cu mine... Ei intre ei stiau probabil cum sta treaba...
Putea foarte bine sa le doara fix undeva si sa-si vada de ale lor...

S-a dat startul la votare (din nou): www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">ceitrei.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

La toate relatarile obiective mai intervine si perceptia personala. Modul si gradul de acceptabilitate al unor lucruri. Pana la urma tot ce scriem noi aici sunt pareri si experiente personale. Ceea mie imi poate parea acceptabil voua va poate parea execrabil in aceiasi situatie si invers. Suntem multe si prea diferite, nu cred ca trebuie luata o decizie doar pe baza unor informatii postate aici. Vazut, placut, pupat Piata Independentei ca sa zic asa, mergeti, vedeti, intrebati, stati de vorba cu medicii si corelat cu ati citit luati o decizie.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanamami_16 spune:

fetelor, desi nu imi place sa vorbsc despre asta...as vrea sa va povestesc despre experienta mea la cantacuzino.
anul trecut in noiembrie am ramas insarcinata. si eu si sotul meu eram in al 9-lea cer...ar au parut probleme de sanatate (avute si inainte de sarcina) si toti medicii la care am fost mi-au zis ca e necesar avortul.
cu inima stransa m-am dus la cantacuzino. m-au indrumat catre subsol, intr-o incapere oribila. acolo era un salon cu 6 paturi (cred) care dadea intr-o anticamera cam de 2 metri patrati si apoi in "salonul" de chiuretaj (cam la fel de mic). in anticamera veneau asistentele si doctorii care fumau CU NESIMTIRE, ignorand faptul ca tot fumul lor intra in salon si in camera de interventii.
toate femeile de acolo am fost tratate josnic. ca sa nu mai zic ca eu am cotizat inainte 1 mil la doctorita, cu rugamintea sa aiba grija de mine.
in asteptare, am stat de vorba cu femeile din salon care mi-au povestit intamplarile lor sau ale cunostintelor lor care au trecut prin mana doctorilor de la cantacuzino. niciuna nu a fost fericita.
si cumnata mea a nascut acolo, acum 2 ani. dimineata a venit la spital cu contractii dese, dupa care a fost trimisa acasa sa mai "rabde". seara s-a intors saraca la spital ca mai avea putin si nastea acasa. a fost tratata oricum execrabil desi familia a cotizat la greu.
tot cumnata mea mi-a zis ca o alta fata care era internata cu ea in salon a nascut pe holul spitalului in timp ce se deplasa catre toaleta. doctorii au urlat la ea si au tratat-o mizerabil desi de la internare nu ii facuse nici o investigatie.
in fine, dupa chiuretaj am ajuns acasa. aveam dureri ingrozitoare. eram in preajma sarbatorilor asa ca mi-a fost foarte greu sa mai ajung la un alt doctor la consultatie sa-mi spuna ce se intampla. printr-o minune am reusit sa ajung la o policlinica privata. facusem o infectie urata tocmai din cauza ca doctorita de la cantacuzino nu m-a curatat bine.

am facut un tratament scump si dureros, dar acum ii multumesc lui dumnezeu ca sun din nou insarcinata. cu siguranta nu voi mai apela la serviciile acestui spital NICIODATA

Mergi la inceput

fetelor, desi nu imi place sa vorbsc despre asta...as vrea sa va povestesc despre experienta mea la cantacuzino.
anul trecut in noiembrie am ramas insarcinata. si eu si sotul meu eram in al 9-lea cer...ar au parut probleme de sanatate (avute si inainte de sarcina) si toti medicii la care am fost mi-au zis ca e necesar avortul.
cu inima stransa m-am dus la cantacuzino. m-au indrumat catre subsol, intr-o incapere oribila. acolo era un salon cu 6 paturi (cred) care dadea intr-o anticamera cam de 2 metri patrati si apoi in "salonul" de chiuretaj (cam la fel de mic). in anticamera veneau asistentele si doctorii care fumau CU NESIMTIRE, ignorand faptul ca tot fumul lor intra in salon si in camera de interventii.
toate femeile de acolo am fost tratate josnic. ca sa nu mai zic ca eu am cotizat inainte 1 mil la doctorita, cu rugamintea sa aiba grija de mine.
in asteptare, am stat de vorba cu femeile din salon care mi-au povestit intamplarile lor sau ale cunostintelor lor care au trecut prin mana doctorilor de la cantacuzino. niciuna nu a fost fericita.
si cumnata mea a nascut acolo, acum 2 ani. dimineata a venit la spital cu contractii dese, dupa care a fost trimisa acasa sa mai "rabde". seara s-a intors saraca la spital ca mai avea putin si nastea acasa. a fost tratata oricum execrabil desi familia a cotizat la greu.
tot cumnata mea mi-a zis ca o alta fata care era internata cu ea in salon a nascut pe holul spitalului in timp ce se deplasa catre toaleta. doctorii au urlat la ea si au tratat-o mizerabil desi de la internare nu ii facuse nici o investigatie.
in fine, dupa chiuretaj am ajuns acasa. aveam dureri ingrozitoare. eram in preajma sarbatorilor asa ca mi-a fost foarte greu sa mai ajung la un alt doctor la consultatie sa-mi spuna ce se intampla. printr-o minune am reusit sa ajung la o policlinica privata. facusem o infectie urata tocmai din cauza ca doctorita de la cantacuzino nu m-a curatat bine.

am facut un tratament scump si dureros, dar acum ii multumesc lui dumnezeu ca sun din nou insarcinata. cu siguranta nu voi mai apela la serviciile acestui spital NICIODATA.

nu imi amintesc cum o chema pe doctorita cu pricina, dar era o doamna cocheta, blonda, aproape de 40 de ani, slabuta si inalta.

va pup pe toate si va doresc mult noroc, intelepciunea de a decide pe mana cui va lasati corpul si copilul. sa aveti o sarcina usoara burtici

Mergi la inceput

imi cer scuze.
din greseala am trimis mesajul de 2 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krmen26 spune:

Buna fetelor,

Sunt cam noua pe forum... desi mai am un baietel de 2 ani si o luna si am mai cochetat cu discutiile pe acest forum dupa prima nastere, nu prea mai stiu exact cum sa-l utilizez....

Sunt o mamica "cu experienta unui copilus" dar si o viitoare mamica de doi ingerasi (nu stim inca ce sex are cel de-al doilea dar recunosc ca as vrea o fetita)....
Apropos de acest subiect propus de voi, as vrea sa va intreb daca aveti o parere despre dr. Ligia Dobrescu de la Elias sau dr. Strejan de la acelasi spital....

La a doua nastere as dori sa prelevez si celule stem si as vrea o recomandare (un doctor din Elias daca se poate pt ca acolo voi naste)

Va multumesc mult,

Mergi la inceput