Doctori de care sa te feresti (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns esaria spune:

sunt noua pe aici.am 3 saptamani,ieri am facut eco si am aflat. ce stiti depsre dr.Visan de la caritas?

http://tt.lilypie.com/XnI6p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maghi spune:

Doctorita Zgarbura Zorela se la Filantropia este nepotrivita cu meseria de medic ginecolog. Sau de medic in general. Foarte nepoliticoasa, cu o atitudine superioara, care vrea sa striveasca, daca o intrebi ceva nu stie cum sa scuipe raspunsurile mai urat, ca sa intelegi sa iesi mai repede din cabinet ca mai sunt afara 10 paciente de la care trebuie sa isi ia banii. Nu se poate comunica cu ea, pare tot timpul plictisita de ce face. Si toate astea si multe altele se intampla la cabientul privat, unde ia o gramada de bani. Poate ar trebui sa si ia vacanta sau, treaba ei, dar daca nu ii place ce face sa se apuce de altceva. Nu va sfatuiesc sa va duceti la ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

fugiti cat puteti cand auziti de dr. hadi , un asemenea medic nu mi-a fost dat sa intalnesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Originally posted by magdalena67

fugiti cat puteti cand auziti de dr. hadi , un asemenea medic nu mi-a fost dat sa intalnesc.

stoian

ne spui ce experienta neplacuta ai avut cu el?

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dmtr_anca spune:

Doctor Costea din Constanta. Trebuia sa vada la eco faptul ca bebelusul are malformatie la inima si nu a vazut. Copilul la nastere a primit Apgar 9, iar la 6 saptamani fetita a fost operata in italia la inima si mai urmeaza sa mai fie operata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela79 spune:

Doctorii din Constanta sunt in general cam varza, iar maternitatea este un cosmar.

www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.in-familie.ro/" target="_blank">In Familie blog-ul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Acum citiva ani umpleam forumul asta si nu numai cu note mari si cuvinte de lauda la adresa dr. Serban Nastasia de la Cantacuzino. Era tinar, nu lua bani si isi facea meseria corect si cu rabdare (de vorbit n-a vorbit niciodata cu pacientele, dar nu se gaseste nicaieri dr perfect). Intre timp, "domnul" doctor s-a gindit ca nu poate sa ramina prostul satului si sa nu ia bani si sa-si faca meseria din pasiune si ca atare a inceput sa ia. Asta nu ar fi bai, 99% dintre doctori iau daca le dai. Problema e a inceput si sa ceara. Sa fiu mai explicita, sora mea a fost la el toata sarcina, a cotizat la fiecare vizita mai mult decit la cabinetele particulare (in ideea sa multumeasca individul), iar cind a fost sa nasca (pentru ca era la termen nu pentru ca i se declansase natural nasterea)i-a rupt membranele si a lasat-o sa se chiunuiasca 5 ore fara sa mai treaca pe la ea. De dilatat nu s-a dilatat absolut deloc, dar animalul astepta SA CEARA EA cezariana! Ea nu a cerut, asa ca a lasat-o in continuare sa aiba dureri groaznice, in timp ce el facea ecografii si avea buzunarele doldora de bani (i se casca buzunarele de citi bani i se baga in ele si nu se oboseste sa-i scoata de acolo). La intrebarea sotului ei- daca sa mearga sa cumpere sau nu epidurala- nu a dat niciun raspuns si a continuat sa fie evazivo-aberant, cum ca ar putea sa nasca "si pe jos", dar daca vrem ii face cezariana... Pina la urma i-a facut cezariana, si-a primit plicul si pentru ca nu continea cit a vrut animalul (sper sa citeasca si sa se intrebe cind s-a transformat in citiva ani din om in jigodie), i-a dat plicul inapoi cumnatului meu spunind "cred ca astia sint banii pentru anestezist, eu iau 10 milioane pentru o cezariana, luati plicul inapoi si veniti inapoi cu cit considerati!!!!!". A doua zi l-a chemat iar si i-a spus ca ii pare rau ca a cerut, era obosit si nervos si la nici 40 de ore dupa cezariana a scos-o din spital pe sora mea! O fata de la terapie intensiva a incercat sa protesteze, dar a fost chemata la raport si n-a mai comentat. Operatia s-a infectat, sora mea a avut dureri extrem de mari de cap (pentru ca dupa rahidiana nu i-a zis nimeni sa nu miste si au dat-o jos din pat extrem de repede). CIne e de vina pentru transformarea asta? Noi! Noi, pentru ca le dam, le infundam buzunarele cu bani pe care ii face un om decent intr-o luna si ei intr-o ora, noi pentru ca vehiculam sume uriase despre mari somitati care isi permit sa ne jecmaneasca in spitale de stat pe care tot noi le platim! Animale d'astea te lasa sa mori fara jena si din pacate asta nu e o exagerare ci purul adevar. In timp ce sora mea era in sala de asteptare, a venit tiganca amarita si care singera rau si un medic a intrebat-o "ai bani"? Ea a zis ca nu are, ca are 5 copii si boul ala i-a raspuns "Atunci asteapta!". In ce lume traim? de ce le permitem asa ceva??? Pina cind o sa mai suportam suferinte si umilinte doar pentru ca ei nu mai vad decit buzunarele noastre si sint in competitie intre ei care are masina mai scumpa, cabinet particular mai dotat si vila mai mare? Mor oameni in spitale pentru ca nu se uita nimeni la ei, de cazul dr de la Municipal care a last o mama sa singereze o noapte intreaga pina a murit si nu s-a deranjat sa faca ceva, nu s-a mai auzit nimic (probabil i-au luat 5% din salariu) Stiu, astea sint intrebari retorice, dar macar cele care aveti de gind sa treceti pe la Nastasia sa stiti cu cine aveti de-a face.
Imi cer scuze animalelor pe care le-am jignit (asta in caz ca i se pare cuiva ca am avut un limbaj inacdecvat fata de animale, ca fata de asemenea indivizi orice jigniri ar fi marunte fata de faptele lor!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

sunt o mama a carei fiica a nascut la cantacuzino si care zilele trecute v-am spus sa va feriti cat puteti de dr. Hadi.Dupa ce toata sarcina a urmarito si a cotizat mai mult decat aproape la orice dr. din acel spital, dupa ce de la inceputul sarcinii i-a spus ca boala ei (deficit de coagulare) intra in categoria de cezariana, iata ca am ajuns in luna a IX si dupa un control facut din proprie initiativa la inst. de hematologie unde ni se da ptr administrarea in timpul operatiei factor de coagulare, ajungem si la dl Hadi care brusc se razgandeste in privinta operatiei si care spune ca numai daca ii da dr. de la hematologie scris el o opereaza, altfel nu. Nu mai vorbesc aici de socul psihologic care a existat atunci, ptr ca ea era pregatita psihic ptr cezariana, si acum dintro data nastere normala.Ajungem in data de 8 martie cu ea la control , o interneaza cu diagnosticul de membrane fisurate, ii face o declansare cu calciu. Nu se intampla nimic pana duminica dimineata cand vine dl.dr. la vizita si ea ii spune ca au inceput contractiile de pe la ora 5 dimineata. Raspunsul lui fara a o consulta a fost ca ne vedem maine dimineata , si intradevar chiar asa a fost.
Cu toate ca si eu si sotul meu lucram in mediu sanitar, cu toate ca jumatate din acel spital ne cunosc, a fost chemat ptr fata caci intrase in travaliu dar nu a binevoit sa vina, mai mult a dat indicatii sa nu i se administreze nimic ptr dilatatie cu toate ca statea in contractii de dimineata.Dr de garda din ziua aceea a vrut sa o ajute, dar auzind indicatiile pe care leau primit moasele si asistentel nu a mai facut-o.La ora 01 noaptea la indicatiile dr. Hadi i s-a administrat factorul de coagulare cu toate ca anuntasem ca este valabil doar 3 ore.Au fost clipe de cosmar atat ptr ea cat si ptr noi care stateam afara si nu o puteam ajuta cu nimic. La un moment dart intram la ea in sala de travaliu si ne spune ca ii vine sa se arunce pe geam, ca nu mai suporta durerile. Sa stai o noapte intreaga cu contractii maxime si cu dilatatie 2 si aproape nimeni sa nu se uite la tine, ptr ca asa erau indicatiile.Vine dimineata si apare si dr Hadi pe la ora 08 si imi spune foarte senin ca pe la ora 12-13 va naste, nimic altceva, de parca acele ore de chin ale copilului meu nu existasera.Era luni dimineata, deja o parte din cunostiintele noastre din acest spital au venit sa se intereseze de ea si ce se va intampla in continuare, intrau in sala de travaliu, ea era deja dilatata, gata de nastere dar dl. dr. Hadi avea zi de ecografii, si cu toate ca de la sala era chemat sa vina el intreba pe sala pacientele care mai sunt ptr ecografii, iar eu fierbeam.Cand a urcat intrun sfarsit a inceput sa o ameninte ca daca nu se screme indeajuns el pleaca, ca are nu stiu ce intalnire la ora 13.Si uite asa nepoata mea care a stat prea mult stransa intre oasele bazinului a iesit cu bosa.Sincer habar nu aveam ce inseamna acest lucru si il intreb pe dl dr de ce s-a nascut asa si cu cel mai mare sictir posibil imi raspunde ca nu stie. Cam asa decurge o nastere la dr. Hadi, si sa nu credeti cumva ca suntem un caz rebel, cat am stat acolo am auzit destule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Magdalena, nu e fata ta un caz izolat, in spitalul ala ceva e putred rau. Am vazut fete carora li se cereau seringi si algocalmin, desi sigur spitalul are! Iti dai seama in ce hal de obraznicie si incredere ca nu li se intimpla nimic au ajuns, daca un medic isi permite sa-ti spuna ca ai gresit plicul sau sa te intrebe daca ai bani!!!!!! Imi pare rau de chinurile fetei tale si de problemele nepoatei, sper sa-si revina repede si sa uite ne nenorocitii care au chinuit-o. Daca Hadi (Rahimian- ca sa nu existe confuzii) sau Nastasia isi permit sa fie stapini pe mosie, este pentru ca sefii spitalului permit asa ceva si pentru ca in ochii lor pacientii nu sint decit niste vaci umile bune de muls. Si aici avem si noi vina noastra pentru ca nu luam atitudine, nu-i reclamam, nu facem ceva nici macar sa primeasca la misto o mustrare sau 2 lei luati din salariu. Oricum, mare grija sa aveti daca nasteti in spitalul ala pentru ca sora mea si fata Magdalenei sunt doar 2 exemple de oameni chinuiti inutil pentru ca actul medical intr-un spital de stat a ajuns la cheremul unor neoameni (nu mai jignesc animalele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Natasa - imi pare tare rau... dar iarta-ma, de ce nu-i faci sesizare? Eu i-as face si celui care i-a cerut bani tigancii...
Pentru ca intr-adevar, asa i-am obisnuit, si n-o sa se schimbe nimic daca noi nu facem ceva...

Mergi la inceput