Doctori de care sa te feresti (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by starchi
So, evitati-o pe d-na dr, asa poate o gasesc mai libera la cabinet
Starchi&Matei Scantei

XIO spune:
quote:
Originally posted by andreeaiosif
draga naty,
responsabilitatea in orice operatie apartine dr care este prima mana. deci vina ca a uitat ceva in mine ii apartine drei bucur.
eu am recunoscut ca asta se mai poate intampla, desi nu e normal. dar sa pleci din tara, in vacanta la Paris, a doua zi - cand pacienta ta iti spune clar ca ii e rau, din ce in ce mai rau... asta e normal? sau nici aici nu ii gasesti vre-o vina?
inca o data spun, asta nu e normal nici la stat, dar eu nu eram la stat eu eram intr-un loc unde o nastere costa 2500 euro!
ai zice ca de banii astia ai niste pretentii.
ce zici?
sanatate va doresc!
andreea
campurile , izolarile , tampoanele , le numara asistentele. Ele stiu cate dau doctorului , cate scot de acolo. Inainte de inchiderea pacientului de fiecare data se face o numarare de catre asistenta/infirmiera si abia apoi se face sutura.
Desigur, si doctorul trebuie sa fie atent in cursul operatiei .
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
corina31 spune:
eu nu stiu cine este aceasta dc ivascu ,dar e clar ca parerile sunt impartite,sa va dau un ex.am cerut un medical de la ginecologul meu m-i la dat dar mi-a vb rastit,(si de fiecare data cand o intreb cate ceva se rasteste si nu prea inteleg mare lucru)dar dupa ce i-am bagat bani in buzunar,ma intrebat foarte calm si razand dc mai vreau medical dupa ce il termin pe acesta,deci parerea mea este ca dc nu esti pregatit cu bani cand te duci la dc nu te baga in seama asa cum trebuie ,de parca n-ar fi meseria lor.
ralu80 spune:
Feriti-va de dr. Popescu, anestezist spitalul Elias. Nasa mea are mare noroc ca mai e in viata...totul decurgea normal, contractii frumoase, trebuia montata epidurala...vine dr Popescu, o inteapa de 3 ori pana reuseste sa monteze epidurala, ia banii si pleaca...numai ca ceva nu e in regula, pentru ca nasa mea incepe sa respire din ce in ce mai greu ...marele ei noroc a fost ca moasa nu a plecat din sala...acesta a chemat repede dupa ajutor si au bagat-o repede in operatie. Desi nu-si facuse treaba, anestezistul a acceptat bani si de la sot, care nu stia ca acesta deja primise bani, dar nici ca sotia lui fusese la un pas de moarte din cauza lui.
Raluca si Riana(2 iulie 2006)
sisisailberg spune:
Buna fetelor , MAMICI CU BURTICI SAU FARA!!!
Eu sunt in 16 saptamani si la 14 saptamani am fost la o ecografie la Spitalul Filantropia la camera de garda.Nu vroiam dcat sa stiu ca sarcina mea este in evolutie, nu vroiam sa stiu absolut nimic special.Am intrat acolo , m-am asezat pe pat si timp de 2- 3 minute imbecila de doctoritza MILITARU se numeste mi-a zis ca bebe meu nu are activitate , ca nu ii bate inima ! Mama mea care este o femeie f tare si cadru medical era langa mine.Se uita la mine si ma atentiona prin mimica ei ca nu este nimic sa nu imi fac probleme, acum mama are alta specialitate dar era sigura ca aia abereaza.Doctoriza a mai chemat 2 asistente sa se uite la ecograf si cele 2 ii ziceau ca are activitate ca nu vede? Ea continua sa zica ca nu ca ce vad ele este altceva , ca ce nu stie ea? nu vede?!!! Fetelor eu sincer in adancul sufletului meu nu am crezut , dar totusi mi-au dat lacrimile , jugulara imi batea groaznic.Alte asistente spuneu sa stau linistita!! Copilul meu era bine merci pe burta cu fundul in sus si Militaru ca sa s scuze a zis ca dormea sau ca era pozitionat aiurea!! ceeace cred ca este aberant..inima tot trebuie sa palpaie>>> oricum doctoritza este la modul f. serios sarita de pe fix pt ca nu puteai avea o dicutie normala cu ea..nu era coerena absolut deloc.Cert este ca pemine m-a speriat si dupa parerea mea trebuia sa stea si juma de ora sa se uite in ecarn sa se asigure inainte sa scoata porumbelul ala pe gura.Nu 1- 2 spui ce spui ca sa ma apuce pe mine plansul pe acolo si sa ma sperie!!Va spun noroc ca era mama cu mine!! Eu trebuia sa fac scandal pe moment sa ii zic ca este o nebuna si sa se duca la matura daca nu e in stare sa isi faca calumea meseria!Clmea este ca are vreo 50 de ani! Stai te benoclezi nu bagi lumea in sperieti.Oricum daca ea insista cu porcaria aia crd ca lua toate spitalele la rand in dupa-amiaza aceea!Doctorul meu ginecolog este un om extraordinar , un domn se numeste Dr Puia si este la Giulesti cu el voi naste in august 2008.Vi-l recomand din toata inima!1 eco am facut-o la dr Sedan a Giulesti la 8 sapt juma dar pt ca facusem 14 apt deja am zis sa ma duc asa in control s avad ca este in evolutie !!Daca nu eram asa nerabdaoare ma duceam a 2 zi tot la dr Sedan si nu se intampla porcaria aia.Si asistenta mamei mele cand ia povestit mama de Militaru a zis ca aia este o nebuna, si ca nu te duci asa de capul tau unde iti vine la orice doctor si oricunde si are mare dreptate , dar eu am zis ca este o maternitate in Buc nu la Poplaca!Deci feriti-v de nebuna aia!
Zulfy spune:
quote:
Originally posted by
Buna!in sfarsit m-am inscris si eu dupa ce v-am urmarit ceva timp. suntsi caut un dr bun,deocamdata dr meu e chadi muheidli de la maternitatea giulesti si vreau sa stiu cum e cu femeile care nasc,dk e bun ca dr la nasteri si as vrea sa stiu mai multe despre dansul de la mamele care au nascut cu el.eu o sa nasc in iulie-august 2008.va pup
Nu imi raspunde nimeni?deci sunt singura la dr.chadi.....
sisisailberg spune:
VA ROG SA SPECIFICATI , UNDE PRPFESEAZA DOCTRORII RSPECTIVI SI SA EXEMPLIFICATI CE VI S-A INTAMPLAT , AM SI EU UNELE DUBII I PRIVINTA UNUI DOCTOR AICI ENUMERAT DAR NU STIU LA CE SE REFARA DOAMNA RESPECTIVA ASADAR NU M-A LAMURIT DELOC DIN PROPRIAI EXPERIENTZA!
verar spune:
buna mamici,
as vrea sa stiu daca are cineva cunostinta despre dn.dr.VARGOLICI de la polizu. Sunt si eu dupa fff multi ani insarcinata 16+ , am ceva probleme la 41 ani, si as vrea sa stiu daca pot sa ma bazez pe ea.
violetan spune:
quote:
Originally posted by verar
buna mamici,
as vrea sa stiu daca are cineva cunostinta despre dn.dr.VARGOLICI de la polizu. Sunt si eu dupa fff multi ani insarcinata 16+ , am ceva probleme la 41 ani, si as vrea sa stiu daca pot sa ma bazez pe ea.
Verar, taman a fost la ea nasica bebelusului meu si i-a zis asa: ea nu te asista la nastere (asteapta sa se faca spitalul Romar), dar te urmareste toata sarcina si te trimite la un medic in Municipal sa nasti...nu stiu ce sa zic. De ce nu mergi la Nicusor Branescu sau Magda Petrache la polizu? Petrache e fenomenala! Succes! Sarcina si nastere usoara!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

si caut un dr bun,deocamdata dr meu e chadi muheidli de la maternitatea giulesti si vreau sa stiu cum e cu femeile care nasc,dk e bun ca dr la nasteri si as vrea sa stiu mai multe despre dansul de la mamele care au nascut cu el.eu o sa nasc in iulie-august 2008.va pup