Doctori de care sa te feresti (3)
Raspunsuri - Pagina 10

dana81 spune:
buna! Si eu sunt noua pe aici cu o burtica de 11 s+4z si ma intereseaza o parere despre medicii din galati, in special Dr. Alina Calin...Eu cred ca fiecare isi alege medicul dupa cum il simte de apropiat, dar de ce sa nu ne luam masuri de precautie...Va pup si astept vesti de la voi!!!

Sheannamp spune:
Autor: corcodusa
Subiect: DR IVASCU CRISTINA E O MARE CIUBUCAREASA
Trimis la: 17/01/2008 14:45:37
NU INSCRIETI COPIII LA IVASCU CRISTINA E O NEMERNICA DIN CAUZA EI ERA SA IMI PIERD COPILUL.CA MEDIC E FOARTE PROST PREGATITA ASTA NU O SPUN NUMAI EU DAR SI F MULTI FOSTI PACIENTI.ASTEAPTA BANI DAR IN REST NU FACE NIMIC PT COPII NOSTRII
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: An-ka.
Subiect: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC
Trimis la: 17/01/2008 21:51:45
Unde e doctorita aceasta? Ca s-o putem evita...
Anca, mamica Roxanei (26 august 2005) si a Ilincai (29 iulie 2007)
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: acina
Raspuns la: 18/01/2008 08:40:36
In cartierul Aviatiei are cabinet, dar sincer eu stiam ca e un medic bun.
Anca 21 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
Autor: gabitzam
Raspuns la: 18/01/2008 09:04:11
Eu am exact parerea contrara despre ea. Il am pe Andrei inscris la cabinetul ei din Aviatiei de cand s-a nascut, n-am avut nici o problema, a fost prompta de cate ori am avut nevoie, mi-a raspuns la telefon.
Ce pot sa zic? Aprecierea este pur subiectiva, nu stiu daca in alte cazuri nu a gresit. Mie nu mi-a pretins niciodata bani. I-am dat doar cand si cat am vrut eu, de maxim 2 ori pe an. Sau cand a venit acasa, si ca am vrut eu sa-i dau. Are o asistenta foarte buna si iubita de toti cei care merg acolo la cabinet. Am luat tot timpul vaccinurile din cabinetul ei, nu am alergat prin farmacii sa le cumpar, mi-a dat gratuit Vigantol si Fier Haussman de cate ori a fost nevoie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Autor: Cristina_C
Raspuns la: 18/01/2008 10:11:27
Eu n-o cunosc pe aceasta doctorita, dar titlul subiectului e cam jenant, auzi, "ciubucareasa". Cu totii am avut experiente placute si neplacute cu medicii, si de aceea este si o rubrica "Doctori de care sa te feresti", numele ei ar fi putut fi trecut mai degraba acolo, alaturi de altele, macar insulta nu-i asa de evidenta.
Autor: martie
Raspuns la: 20/01/2008 10:39:27
Cristina_C, de unde atata insulta? Cand ia spaga nu mai e insulta? Cand sunt slab pregatiti nu mai e insulta? Cand e de-a dreptul mal praxis nu mai e insulta?
Lasa, sa mai stie lumea... de cine sa se fereasca, foarte bine, ca prea s-a incetatenit ideea ca te duci la dr. ca la Sfantul Petru. Capul in pamant, spaga, si daca ai parte de un tratament necorespunzator.. sa taci, ca taci pe banii tai si pe viata ta sau ... si mai bine, a copilului tau.
Stii ce inseamna spaga? Inseamna ca implica raspundere penala, hai sa nu ne mai ascundem dupa deget.
Autor: claujro
Raspuns la: 20/01/2008 10:45:51
Si au am amandoi copiii inscrisi la ea si intaresc cele spuse de gabitam.
Admit ca parerile pot fi subiective. Noi suntem foarte multumiti, ca dovada ca atunci cand ne-am mutat in celalat capat al orasului, tot acolo am ramas inscrisi.
Autor: Witchie
Raspuns la: 20/01/2008 11:04:14
Acesta este un forum public si toata lumea are dreptul la o opinie. Dar asta nu inseamna ca daca iesi in piata si strigi "cutarita e hot", administratorul pietei se va bucura.
Te rog, daca se poate, sa nu mai scrii cu litere mari, asta este echivalentul racnitului intr-o discutie. Apoi, te rog, daca se poate, sa aduci niste argumente in sprijinul afirmatiilor pe care le faci. Altfel s-ar putea ca doctorul despre care spui ce spui sa se considere calomniat si sa-si ceara dreptul la respectarea imaginii publice.
Multumesc pentru intelegere.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu
Autor: gabitzam
Raspuns la: 20/01/2008 16:57:45
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114705
Ce s-a intamplat?
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Cristina_C spune:
Martie
A insultat-o numind-o ciubucareasa si nemernica. iI-am recomandat sa scrie la alta rubrica si uite ca subiectul a fost intre timp transferat aici.
Un doctor prost pregatit ar trebui sa sfarseasca prin a nu mai avea pacienti. unul cate unul, toti ar trebui sa-i plece.
Da, stiu ca se poate face puscarie pentru luare de spaga. Doctorii ar trebui sa se teama de asta pentru ca oricand li se poate inscena ceva (vine pacientul cu spaga si politia asteapta dupa usa).
Nu cred insa ca vreun doctor iti baga mana la propriu in buzunar sa-ti ia banii. Ia spaga pentru ca pacientul ii da, cu mana lui. Daca la unii doctori, din pacate, spaga conditioneaza actul medical, noi, ca pacienti, suntem liberi sa mergem in alta parte, unde suntem respectati ca oameni.
Ar fi binevenite mai multe liste: una cu doctorii care refuza spaga, alta cu cei care isi fac treaba, dar nu se supara daca primesc ceva, si inca una cu cei care nici nu se uita la tine daca nu cotizezi.

Ralumat spune:
Si fiul meu e inscris la Doamna Doctor Cristina Ivascu, si nu pot zice decat JOS PALARIA! A venit acasa de cate ori am chemat-o si nu a cerut niciodata bani, desi locuim in partea opusa a orasului. Raspunde intotdeauna la telefon, ba mai mult, are numerele pacientilor de pe lista in memorie si daca nu poate raspunde (si nu o face niciodata cand are nou-nascuti dezbracati la control), suna inapoi cat poate de repede. Mi s-a intamplat chiar sa uit sa platesc vaccinul si nu s-a intamplat nimic, l-am platit la urmatoarea consultatie (fara ca macar sa-mi aminteasca). Plus ca intotdeauna m-a trimis la cei mai buni medici (sunati pe mobil, din partea ei - inclusiv directorul de la Alexandrescu ne-a primit pe baza recomandarii sale). Nu se arunca sa recomande antibiotice fara investigatii, merge des pe solutii naturiste. Eu sunt foarte multumita de doamna Ivascu si vom ramane pacientii ei pana la 18 ani!
Si da, doamna asistenta e o dulce, copilul nici macar nu tresare cand ii face vaccinul!

gelenutza spune:
Dar ce a facut? Nu am descoperit nici un raspuns despre ce lucru ingrozitor a facut... Eu am gemeni (2 ani si jumatate), ea este pediatra noastra de la nastere, si sincer am o parere extraordinara despre medicul Cristina Ivascu. Este un medic foarte sufletist si foarte experimentat. Piticii mei au fost prematuri si am fost asistata de dansa aproape zilnic cand a fost cazul. Deci, ce a facut? E usor sa arunci cu noroi :(.

anya_ionescu spune:
buna !
sunt din braila si vreau sa merg pt prima data la dr tovarnac florin . Stie cineva ceva despre el ?
astep parerele voastre . !
anya

GabiTibi spune:
Buna fetelor,
eu sunt nou pe aici, ce parere aveti despre Doctorul Cicerone Tufan de la Municipal?

Simo27 spune:
Gropite,sa te ferseti de dr.Vulcan...un nenorocit din cauza caruia nu am mai putut avea 3 ani si ceva inca un bebe ,deoarece la nastere a "uitat" in mine bucati din placenta si am avut niste complicatii de toata frumusetea,plus ca primul copil a fost prea mare 4100 si el m-a pus sa nasc normal,rupura de col,si acum la a doua sarcina stau in pat de la 24 de saptamani plus ca am fost si internata de 2 ori,ca era sa pierd copilul...un mare nenorocit!!!
Simo,mamica lui DAVID,,
35+ cu SAMUEL
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

gropite spune:
mersi mult simo27.
dar e la o clinica particulara sau la o maternitate ceva de stat sau particulara?
oricum o sa tin minte numele daca-l intalnesc

starchi spune:
Buna fetelor,
Raspund si eu, mai tarziu, la sb cu d-na dr IVASCU Cristina. Eu am baiatul inscris la d-na dr de cand s-a nascut, adica de 2 ani jumatate. Si am avut multe probleme cu el: raceli, enterocolita,n-a vrut sa manance, sa doarma, etc. De fiecare data ne-a venit in ajutor, mi-a raspuns la telefon si la 3 noaptea vorbindu-mi f frumos (ceea ce e f rar pt un om, nu pt un dr. Am prietene care ma injura daca le sun la 3 noaptea si nu sunt in stare sa lege 2 cuvinte dar sa mai dea consultatii de orice fel). Am multe cuvinte de lauda si recunostinta pentru aceasta dr si nu e cazul sa incep sa dau exemple pt ca m-as intinde prea mult. Atat pot sa mai spun - o data mi-a dat o reteta pentru baietel iar farmacistul m-a intrebat ce pb are copilul si dupa ce i-am raspuns, mi-a zis sa-i transmit felicitarile lui dritei, este o reteta excelenta.
Si, in ceea ce afirmatia corcodusei, eu pot sa afirm ca nu mi-a cerut niciodata bani si nici nu m-am simtit niciodata in pozitia stupida ca n-ar vrea sa miste un deget pana nu-i dau bani.
Iar in ceea ce priveste asistenta, d-na Sabau, numai cuvinte de lauda - avem 2 diplome de curaj ...n-am plans niciun pic la ultimele vaccinuri
So, evitati-o pe d-na dr, asa poate o gasesc mai libera la cabinet