Doctori de care sa te feresti (3)
Raspunsuri - Pagina 9

monalac spune:
NO NAME,eu merg la bucuresti,pt ca am probl mai delicate.daca vrei sa afli povestea mea,o poti citi la //nasterea unei stele//,su numeste//ai un baietel,sa l dai direct la gradinita//tu cati ani ai?
Mami de Cris
Poze Cris

noname spune:
Am 27 ani, merg si eu la un medic tot la Bucuresti, dar am foarte multe probleme hormonale si nu pot ramane insarcinata. Nu am ramas niciodata, dar anul asta m-am hotarat sa fac tot posibilul sa raman.
O sa citesc povestea ta si iti multumesc f mult ca mi-ai raspuns.
Pupici

martie spune:
DR. ANGHEL GEORGIANA- Sp. Cantacuzino, execrabila, am tot scris de ea pe forum,am o experienta neplacuta tare, apoi... ce mica e lumea... am mai intalnit 2 cazuri horror.

Mometa spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Buna!
Am mai intrebat si revin cu intrebarea pentru ca nu am obtinut un raspuns: stie cineva ceva sau merge cineva la dr. Calin Boeru din Ploiesti?
Am citit pe forum ca se poate naste si la MEMORIALHOSPITAL in Bucuresti, fiind un spital privat...stie cineva mai multe?
Georgiana22 sapt.
Dr Boeru Calin este un om deosebit. Am fost sub tratamentul lui pentru infertilitate secundara in intervalul anilor 2003-2005. A pus suflet in tot ce incerca sa faca. A avut realizari mari in privinta infertilitatii. Mie mi l-a recomandat soacra mea care a lucrat cu el la maternitatea "Elena Doamna" din Iasi. Este un doctor bun d.p.d.v. profesional dar si simpatic ca te face sa-ti placa sa te duci la el pentru tratamente, controale, etc. Am inteles ca si opereaza foarte bine si frumos. Ma bucur pentru el ca acum a ajuns director la Maternitatea din Ploiesti. AVETI INCREDERE IN EL pentru ca eu am reusit datorita tratamentelor si SFATURILOR lui si acum am un baietel frumos si sanatos. El nu stie asta pentru ca a plecat definitiv in septembrie 2005 la Bucuresti.

gropite spune:
Salutare
Suntem in 2 luni si am vrea sa stim de ce doctori din Bv sa ne ferim. Si stie careva cum e la maternitatea Eva?
Va multumim

monicabo spune:
Sgarbura Adriana Zorela, spitaltl Filantropia.
Nu am nascut cu ea, deci nu stiu cum se comporta la nasteri, insa am fost primele 10-12 saptamani la ea la cabinetul privat la control (de 2 ori de fapt, o data in sapt 6 cand mi-a confirmat sarcina, si o data o luna mai tarziu, prin saptamana 11).
1 la mana - trebuia aiurea sa fac o intrerupere de sarcina dupa parerea ei
2 la mana - mi-e vorbit foarte dus si cam taios - asa o fi firea ei, dar mie nu mi-a placut
3 la mana - si mie se pare chiar aiurea de tot - la cabinetul ei particular nu te lasa sa intri impreuna cu sotul. Si nu numai ca sotul nu poate intra in cabinet sa vada si el o ecografie, sau sa auda ce spune dr despre dezvoltarea copilului, dar nu are acces nici macar in cladire in sala de asteptare!!! Trebuie sa astepte afara!
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

monicabo spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Sgarbura Adriana Zorela, spitalul Filantropia.
Nu am nascut cu ea, deci nu stiu cum se comporta la nasteri, insa am fost primele 10-12 saptamani la ea la cabinetul privat la control (de 2 ori de fapt, o data in sapt 6 cand mi-a confirmat sarcina, si o data o luna mai tarziu, prin saptamana 11).
1 la mana - trebuia aiurea sa fac o intrerupere de sarcina dupa parerea ei
2 la mana - mi-e vorbit foarte dur si cam taios - asa o fi firea ei, dar mie una nu mi-a placut
3 la mana - si mie se pare chiar aiurea de tot - la cabinetul ei particular nu te lasa sa intri impreuna cu sotul. Si nu numai ca sotul nu poate intra in cabinet sa vada si el o ecografie, sau sa auda ce spune dr despre dezvoltarea copilului, dar nu are acces nici macar in cladire in sala de asteptare!!! Trebuie sa astepte afara!
poze
poze

monicabo spune:
Habar nu am, intreband in stanga si in dreapta, plus schimband medicul, nu am mai auzit aberatie mai mare, cum ca sotul nu poate intra cu tine. Doar ambii sunt implicati in conceperea copilului.
poze

Zulfy spune:
Buna!in sfarsit m-am inscris si eu dupa ce v-am urmarit ceva timp. sunt si caut un dr bun,deocamdata dr meu e chadi muheidli de la maternitatea giulesti si vreau sa stiu cum e cu femeile care nasc,dk e bun ca dr la nasteri si as vrea sa stiu mai multe despre dansul de la mamele care au nascut cu el.eu o sa nasc in iulie-august 2008.va pup