Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 7
adimercedes spune:
quote:
Adimercedes, eu stiu ca exista 2 tipuri de Bepanthen: cel clasic si Plus, aparut recent. Eu am luat de ala clasic, nu stiu despre ce tipuri de Bepanthen spui tu.
Sim, la noi am gasit www.bepanthen.com.au/nappyrash/prevention.asp" target="_blank">Bephanten unguent - pt prevenire si www.bepanthen.com.au/nappyrash/treatment.asp" target="_blank">Bephanten crema - pt tratament. Ingredientele sunt diferite, iar cel din cutia albastra, cel pt tratament e recomandat si pt funduletul lui bebe, si pt sfarcuri dureroase, crepate etc la mamici.
De asta ziceam ca sunt 2 tipuri. Acum poate in RO exista doar una din variante, asta nu am de unde sa stiu
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
luy spune:
'Neata !
Aseara nu am mai reusit sa scriu, abia am reusit sa citesc gramada de pagini pe care ati scris-o ( cred ca e un record pentru ziua de sambata ) si nu am mai reusit sa postez nimic, ca a profitat tati de o pauza de-a mea de DC si a monopolizat laptopul
Bine, nici eu nu am insistat sa ma mai lase, ca eram obosita dupa o zi de haladuiala - la ora 12 am fost la botez, dupa aceea am trecut un pic pe la el la serviciu, am fost in centru si am papat la City Grill, pe urma la Mall in Vitan la film ( si am mai achizitionat 2 pijamalute pentru bebelina )
Ne-am intors acasa pe la ora 19.30 si m-am pus pe citit, ca nu stiam ce s-a intamplat de ati scris asa mult.
Pe la ora 21 m-a apucat harnicia si m-am chinuit sa calc aparatorile de patut si baldachinul, ca sa fie patutul pregatit. Groaznic de calcat materialul ala de la baldachin, m-am chinuit eu sa-i dau de cap da' are in continuare o gramada de cute de care nu am reusit sa scap . In fine, l-am montat, dar ma enerveaza ca nu e perfect neted
Mdaaaaaaa... iar m-am foit toata noaptea de la caldura, cu schimbat de tricouri ( acu' am ajuns sa port un maieu de-al sotului, asa parca e mai bine ), la ora 5 fara ceva am renuntat sa ma mai perpelesc in pat si am venit in sufragerie. Bineinteles ca acu' mi-a zburat si somnul... Da' poate o mai reveni pana la pranz
Acu' ma delectez cu un iaurt - da, normal, mi-e foame ! Dar incerc sa o pacalesc asa...
Luy 37+ cu
luy spune:
Sim, adimercedes, atunci cand am mers sa-mi cumpar Bepanthenul, am vazut ca in farmacie era de 3 tipuri: Bepanthen crema, Bepanthen unguent si Bepanthen Plus. Mie farmacista mi-a dat pe ala crema, am si intrebat-o daca asta este ala care imi trebuie mie pentru fundulet de bebe
Lia, esti ceva de groaza cu nasterea on-line Chiar ma intrebam de dimineata, cand am deschis DC-ul, ce vesti ne-ai rezervat... Inteleg ca acum este valul de bebelini mai fitzosi, uite bebelina ta si bebe Stefan al lui Sim, parca s-au inteles "Hai ca ies... Hmmmm, da' parca as mai sta... "
Luy 37+ cu
tomasa spune:
Hop si eu la o cafeluta virtuala. La Botez a fost bine, finul nostru, Cosmin, a fost un dulce si nu a plans decat foarte putin la sfarsitul slujbei, cred ca de foame. Pacat insa ca n-am prea dormit azi-noapte desi eram franta de somn, deja obisnuitele insomnii. In brate l-a tinut sotul meu, fiindca eu nu eram in stare, am fost si pe tocuri. Revin cu poze cand le am. Primul lucru aseara am vrificat lista cu bebelusi ca sa fiu sigura ca nu s-a nascut nimeni intre timp. Pana va treziti voi profit si eu si citesc din urma ca vad ca ati scris nu gluma...Apoi ma pregatesc de mir.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria
afibebe spune:
buna dimineata,
iacata si noi ne-am trezit.cu gandul la ziua de maine.
sunt asa nerabdatoare sa vad ma interneaza maine sau mai astept o zi doua???????
am dormit bine neintoarsa.acuma merg sa pap ceva asa m-am trezit de infometata.
acum ii spuneam sotului ca acesta este ultimul weekend in doi de saptamna viitoare suntem 3.
am vazut ce ati scris despre spitalizarea in caz de cezariana.
ei bine da la sibiu 13-14 zile te tin.
sper sa rezolv cumva de ar fi si sa dau bani si sa pot veni acasa.
nu vreau sa ma gandesc sa stau acolo 2 saptamani.
va invit la o asa ii tinem companie si Tomasei.
Lia multa bafta.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 1 ZI- SPERAM
SI VINE ...
isabeluta spune:
Neata!
Eu doar cu un laptic pot sa particip? Ma trezit BB de la 5. Pic de somn! Poate ma corup cu o cafeluta.
isabeluta34+
bebita
Yaia spune:
'Neata si de la noi. Si noi venim tot cu laptic si cu cereale. Asta daca ne primiti, ca nu beam cafeluta nici inainte.
Speram ca Lia sa ne fi dat vesti in noaptea asta de bebele ei, dar se pare ca bebe mai vrea la mami lui in burtica. De, o fi bine acolo, gandesc eu, de s-a razgandit. :))
In ceea ce priveste dezordinea, cred ca ideea Sabinei e buna: sa scrie aici doar cine are sot ordonat. :))
Irina 32+
prisi spune:
neata, pofta mare la cafea ma alatur si eu
eu am avut o noapte buna iar voua va doresc o zi buna
poze
37+ Miruna
Roxali spune:
Salut toate gravidutele si mai ales proaspetele mamici!
Am o gramada de citit din urma, ati fost fffffffactive vad.
Noi ne-am plimbat pe la munte in Valle D'Aosta(ptr fetele din Italia, am stat si la Cogne acolo unde Franzoni si-a omorat copilul)...a fost super, am facut o gramada de trasee...taras , dar a mers...de la munte am trecut si pe la mare 3 zile, dar era plaja pietroasa si marea super agitata si n-am mai stat duminica.
Pe bebelina o simt mult mai bine , chiar daca ma deranjeaza sant mult mai bucuroasa asa.
Ma apuc de citit din urma ca-s curioasa rauuuuuuuu...
Ali28si Enrico 7ani
poze