Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 8
cecilia L spune:
Buna dimineata,
Am intrat sa aflu vesti despre Lia, dar se pare ca bebelina ei mai asteapta. Lia ne anunti cand te pregatesti de plecare.
Afibebe, vad ca tu esti urmatoarea, sper sa nu te tina 2 sapt in spital, aia ori nu au ce face, ori vor banuti.....glumeam,sa ne ti la curent.
Oricum iti doresc nastere usoara un bebe sanatos si papacios si nu in ultimul rand refacere rapida, chiar daca momentul o sa fie maine sau marti, si de ce sa nu pun si majoretele la treaba:
cecilia,37+ Cristian
cecilia L spune:
Tomasa, sa-ti traiasca finutul si sa te bucuri de el. Distractie placuta azi la mir.
cecilia,37+ Cristian
slippers76 spune:
Neatza si de la noi.
Eu n-am prea dormit azi noapte. Raportez niste (adica 3) contractii groaznice. Si cred ca n-am dormit mai mult de grija, asteptand mereu urmatoarea contractie. Asta e, mult a fost putin a ramas.
Valentina, capul sus, tinem pumnii sa fie totul bine.
Sim, la partea cu curatenia si disciplina in casa, cam asa e si la mine, n-am a ma plange. Culmea e ca eu eram cea care imi "stocam" ciorapii sub pat in dormitor, dar m-a dezvatat dansul. El spala vasele, da cu aspiratirul, spala pe jos, spala baile de la A la Z. Si mai nou gradinareste, ca deh, avem si noi un petec de curte. Eu gatesc, spal si calc si sterg praful. Evident, gunoiul il duce el. Si mai e si o dadaca excelenta. Nu stiu ce m-as fi facut cu zgatia asta de copila daca nu se ocupa de ea in proportie de 80% de cand sunt gravida! Asa ca, teoretic n-am a ma plange. Si totusi, cate o data imi vine sa-i scot okii!
Lia, din cate stiu eu (desi s-ar putea sa gresesc), dilatarea colului nu este reversibila. Eu in locul tau m-as duce totusi la spital, mai ales daca s-a pus problema de cezariana.
Tomasa, brava pentru ziua reusita de ieri. Cum a reactionat Tudor la botez? Ca la noi, cand am botezat prima data avand-o pe Miruna, a fost JALE! Nici n-am putut sa tin bietul copil in brate, ca trebuia sa o tin si pe ea! Si pana la urma am ajuns la un compromis: eu finutzul, tati pe Miruna si Miruna lumanarea.
Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
carpatina spune:
Afibebe, uite niste pentru maine! Sper sa fie cum iti doresti tu, sa te opereze maine.. si sa veniti amandoi acasa sanatosi!
32+ cu Ioana
luy spune:
'Neata din nou
Am reusit sa mai dorm vreo 2 ore, dar tot chinuit, ca transpirasem si nu ma mai suportam asa lipicioasa
Nu mai scapam odata de caldura asta, mai nene ?
Roxali, bine ai revenit ! Cred ca a fost foarte frumoasa excursia, acum cine stie cand mai "prindeti" una...
Prisi, felicitari pentru "varsta rotunda" . Si noi implinim maine tot atat Si ne apropiem de momentul X
afibebe, maine va fi ziua cea mare pentru tine, se pare... Pai astazi avem de lucru, trebuie sa scoatem majoretele:
AFIBEBE !
Luy 37+ cu
sim_stoian spune:
Buna dimineata!
Eu la cafea nu ma bag, dar va acompaniez cu o prajitura. Am visat ca mancam prajitura cu foi de alea ca de napolitana si cu crema de zahar ars si nuca , asa ca m-am dus la cofetarie si mi-am luat.
Adimercedes, o fi si la noi Bepanthen de ala, cine stie. Eu oricum imi luasem pt sani Garmastan, deci m-a interesat mai putin aspectul asta.
Ana, si mie imi vine sa ii mai scot ochii din cand in cand , desi n-ar trebui sa ma plang. Si maica-sa e uimita de progresele pe care le-a facut in materie de ordine si curatenie in casa. De', daca ea il invatase sa nu faca nimic
Tomasa, felicitari pt finut.
Carpatinooooooooooo, nu i-am facut nimic lui bb Stefan. Dupa meci tati era transpirat rau (cred ca e si el gravid, ca pana acum nu transpira) si am iesit la o plimbarica mica pe langa bloc. Cand ne-am intors de la plimbare, eram rupta de oboseala, am reusit doar sa fac un dus si sa ma tarai spre pat.
Luy, ce sa scapam de caldura, ca maine e si mai cald decat azi . Ma gandesc ce cald se face in spitale...
Roxali, bine ai revenit!
AFIBEBE
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Buna. M-am trezit devreme si am tot strans pe aici, am fertilizat pomii si am stropit plantele, am reusit si eu sa mananc, sa spal vasele (inclusiv de ieri) si abia m-am asezat jos. Insa deja e dezastru in living ca a imprastiat Alex toate piesele de construit si colectia de ponei. Sotul meu munceste de zor la gradina si terasa, dar tot eu am strans gunoaiele si dezordinea. Mi-a venit ideea sa pun afise "Catre cosul de rufe" si "Catre cosul de gunoi". Oricum sper sa vina mai repede sa o ia pe Alex la piscina ca am obosit si vreau liniste. Ramasesem si cu un hard rock zguduit dat tare, parca imi crapau creierii. Acum urla Shakira. Cred ca sunt eu cam prost dispusa si ma enervez din orice.
Am decis sa ma duc maine la Medsana pentru analize si apoi la Hematologie. Sabina, in ce corp se mai merge?
Hai sa vad cine si cum a mai nascut. Pupici si o zi buna.
Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)