Mamici de septembrie - octombrie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, stai linistita ca o sa simti cand vine. Tin minte ca la Miruna prima contractie m-a trezit din somn la 5 dimineata. Nici nu stiam ce-i cu mine. Dar de trezit m-am trezit. Si am asteptat, si am tot asteptat, si urmatoarea contractie a mai venit la ora 10 dimineata. La prima sarcina nu e chiar asa din scurt. Eu ma intreb ce o sa fac eu acum, la al doilea, daca mai ajung sau nu la spital cand o fi cazul.

Si apropo, ca am vazut ca Roxana se intreba cand sa plece spre spital, la ultimul control doctorita mi-a zis "Sper ca nu o sa stai sa bananai prin casa cand incep contractiile! Ma suni imediat si pornesti spre spital. Acum nu o sa fie ca la prima nastere. Copilul asta o sa vina ca pe tobogan!" La care eu o intreb daca pornesc spre spital la prima contractie. Si ea imi spune sa pornesc spre spital cand devin ritmice, undeva la 20-30 min. Eh, la mine mai e si problema ca (virgula) colul e sters (adicatalea nu mai prea e nika de capul lui, doar ca e inca inchis). Si in plus, doctorita stie exact cat fac eu de acasa pana la spital.

Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Lia mult mult succes.
Roxana ai implinit 38 de saptamani.

durerile pe care le-am avut si acea scurgere maronie s-a dovedit a nu fii nici o contractie.

in urma problemelor avute si a agitatiei din familie pe fond nervos s-a declansat aceasta duerere.o durere chinuitoare.
deci mi-am facut-o cu mana mea.eu credeam ca e contractie insa era cu totul si cu totul altceva.

Oare ce o mai fi cu Myral??? O fi nascut si nu ne-a anuntat nimeni???

Danille eu optez pentru Aimee.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 2 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Roxana, Ana, eu as prefera sincer sa se rupa apa, asa as sti sigur ca trebuie sa merg la spital.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello!

Yuppi! Avem si o fetita ....Mirela felicitari si refacere rapida!...Iarina bine ai venit pe lume! Sa cresti mare si frumoasa!

Vad ca avem si o nastere on line...Lia nastere usoara si un bebelus sanatos si frumos si papacios!
Simuleee pai ce facusi?....ramasesi in urma?....ca doar pariasem pe tine....deci zguduiala n-a fost indeajuns pt Stefanus...nu e pregatit inca baiatul sa vina si pace
Cristina si bebeul meu la 32+ 3 zile avea circumferinta craniana 88,7...ii facem capatznosi
Carpatina nu cu bormasina la mine...aici se tirasc scaune si diverse alte chestii pe gresie in plina noapte,sau se merge pe tocuri,evident tot pe gresie si tot in plina noapte samd...iar in timpul zilei no comment ...
Danielle mie imi plac amindoua
Maruntika ma bucur ca esti bine ...sper ca si Myral sa fie bine!
Subscriu si eu pt spalaturile cu bicarbonat...dar aici moasele iti spun sa-l dizolvi in apa,sa nu-l te speli direct cu el...a,si este folosit si la dezinfectarea fructelor si legumelor(se zice ca este un dezinfectant natural)...l-am folosit si eu,neavind anticorpi pt toxo...

Picca 36+ cu Matteo

Pupici si sa avem parte de nasteri usoare!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, stiu ca la Cantacuzino afli informatii si la telefon, partea urata este ca trebuie sa mergi dimineata pe la 7-7,30, asa ca mai bine la Medsana.Eu sunt de principiu ca mai bine merg la particular decat sa stau la cozi prin diverse Spitale.

Asta urasc eu acum, merg la doctora mea la Giulesti si stau ceva timp pe acolo, e adevarat ca intru peste rand si au dreptate cele care stau la coada sa vocifereze( vineri erau vreo 10 pers care asteptau la ECO), preferam sa merg la ea la Clinica cu programare, dar asta este.... mult a fost putin a mai ramas.

Lia, ce faci? esti la spital?
Stiti ce nu am inteles eu, daca tot urma sa -i faca cezariana de ce a stat atat de mult acasa?ce legatura are dilatarea cu cezariana? sau poate nu am inteles eu bine si urma sa nasca normal?

Voiam sa va intreb, cum va explicati ca mananc ca si o disperata si nu se mai pune nimic(nu iau in greutate), dr. mea zice ca e ok, dar eu tot nelamurita sunt.

Noi am fost la obisnuita plimbare de seara prin parc, iar acum merg sa ma intind, deci noapte buna.



cecilia,37+ Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, problema este ca eu nici la prima sarcina nu prea am avut contractii la 30 min. Au inceut direct la 15-20 min, au disparut vreo 2 ore, apoi inca 2 la 10-15 min si direct la 5 min. Nici nu stiu ce ar trebui sa fac acuma. Doctorul meu zice sa le las pe cele de acum in pace, si daca vad ca nu cedeaza la No Spa atunci e de plecat. Pai cand mi-a fost rau acum 2 saptamani erau la 5 min si nu cedau, dupa teoria lui trebuia sa fiu deja la spital. Tare ma ingrijoreaza subiectul...si eu stiu ca al doilea BB vine mai repede. Acum ca raman fara epidurala nu e bai, dar sa ajung la spital .

Afibebe, asa e, am 38 in cap dupa UM inca. Dupa eco DPN e 27 august...asadar, eu sunt la termen.

Sim, mamico nu e asa o bucurie sa se rupa apa. Depinde cat pierzi, poate sa incetineasca travaliul, sa fie mai greu, e risc de infectie, ehehe, mai complicat. Eu te inteleg perfect ce simti, sincer exact asa ma intrebam si eu la prima sarcina cum imi dau eu seama ca nasc si mai ales cum stiu care sunt contractiile cu pricina. Recunosc ca la trezirea in timpul noptii nu eram sigura ca sunt acelea, dar dimineata am stiut sigur ca nasc. Nu poti sa confunzi, iti garantez.



Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

afibebe,piccaflor
mai fetelor,eu am niste dureri de spate de simt ca ma rup in doua,parca m-as desface de la mijloc. si o presiune jos in burta de parca ar vrea sa iasa bebelusha mea.nu mai stiu pe care parte sa ma asez...




danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma duc sa beneficiez de un masaj. Ma doare rau spatele si nu stiu cum sa mai stau. Daca ma asez in pat, ma dor coastele, daca ma ridic, ma doare spatele.
In cazul in care nu mai intru pe DC in seara asta, noapte buna.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pleaca omu linistit la cumparaturi si ce gaseste cand ajunge acasa: nastere on-line! Pfiuuuu...ce emotii!!
Nastere usoara LIA, bebe sanatos si mancacios.

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cecilia, eu ma gandeam sa ma duc pe la 10 cand se termina coada si oricum gravidele au prioritate. Dar o sa raman la Medsana. Or recolta si la cel din Primaverii, ca imi este mai aproape?

Sim, ce bine de tine, masaaaaaj. Eu primesc dezordine, imi antrenez muschii sa strang prin casa. E si asta o forma de masaj? Si cica de ce sunt nervoasa.


Rox 38+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput