*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 12
corap spune:
sincer, io vreau cec sau ce-o fi, pentru ca la mine-s o gramada de bani. si vreau oricum sa inchei capitolul, ca m-am saturat. sunt atat de ametiti ca pana la urma produsele nu merita bataia de cap.
probl. e: daca au sistat livrarile catre rom din data de 9 iulie, mie dc nu mi-a venit pachetul din 6 ?
of, mi-e ca pe coletul asta nu mai vad nici banii, nici produsele
va pup
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
lavi02 spune:
Marfa de la Tara o gasiti prin Cora, Carrefour si magazinele La femme, unde puteti sa o si probati.
corap spune:
he, he... lavi, io nu pot oricum sa probez nimic, ca am tot timpul cu mine cel putin un crizat care n-are rabdare sa astepte.... nu mi-am mai luat nimic pe probatelea de cand s-a nascut andrei.
d-aia
si in general ala crizat nu e unul din copii ![]()
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
lavi02 spune:
corap
aoleu, ieri a trebuit sa merg singura prin magazine sa-i iau niste tricouri lui Virgil, ca a gasit motive sa nu vina. Mai rau e ca i-ar trebui si niste pantaloni scurti si aia chiar nu pot sa-i iau pe ne-probate. 
Lasa-i acasa pe toti 3 si baga o plimbarik rapida de una singurik printr-un mall/Unirea, etc. Eu in 2h, intre 2 alaptari rezolvam de niste achizitii. Mergeam la tinta doar prin magazinele unde era probabil sa-mi gasesc ceva si probam f selectiv.
felicia74 spune:
Si eu am gasit un sacou superb de la Tara la Cora dar nu l-am luat ca era 80 roni, deci scump fata de LR
Mama, ce bun era acum
Si mie mi-a venit aviz cu "scrisoare simpla voluminoasa"

Sigur e catalogul ca am primit mail de anulare comanda. Plus ca acea comanda era sigur colet
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Bratu Monica spune:
In 2 sec va spun ca si eu am primit catalogul.ce facem?Mi-e tare dor sa mai comand ceva.Cum naiba sa-i facem sa deschida iar livrarile catre Romania.Eu i-am scris d-lui Obala si i-am explicat ca noi suntem gata sa platim ceva mai mult numai sa continuam shoping-ul.
Vreau sa comand iar!sunt super misto lucrurile.
Voi ce ziceti?
Monikka
nushulica spune:
va faceti rau degeaba fetelor
nu se mai poate si gata
eu eram sigura ca ne vor emite cecuri si ne vom trezi cu ele in posta v-am zis de la inceput
saddie multumesc frumos si eu pentru tot ce ai facut (acum sincer nu cred ca mai facem noi ceva cu toate demersurile astea...cecurile vin si cu asta basta
)
eu nu cred ca dl obala ala sau cum l-o chema nu stia de situatia asta...este imposibil...normal ca functia nu-i permite sa dea un raspuns asemanator cu al cristinei sabinei si alta fufa de pe acolo
dar nici nu cred ca nu stia de situatia asta, iar daca nu stia inseamna ca e degeaba acolo ![]()
si nici nu cred ca vor mai reveni asupra livrarii in ro
asta-i o gogoasa asa pentru noi acum ca stiu ca suntem furioase![]()
edit: uitasem sa va zic (de parca ar mai avea vreo importanta) ca s-au sinchisit si mi-au raspuns si la intrebarea pusa pe site acum 2 saptamani acelasi mail obosit pe care l-ati primit si voi ca le sunt blocate fisierele si nu-mi pot da detalii mai multe sa fiu rabdatoare ![]()
catutza spune:
Catalogul vine cu aviz, s-au direct la cutie?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by catutza
Catalogul vine cu aviz, s-au direct la cutie?
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
e mare ... nu incape in cutia postala.
Iaca ca eu n-am primit catalog.... sa ma bucur sau sa plang???!!!
Gabriela si
Mateea Ioana Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
addya spune:
vad k primim toate catalog, am shi eu unul 
Eu astept luna septembrie, poate octombrie, sunt convinsa ca se vor relua livrarile in Ro, shi am sa va zic foarte scurt de ce:
Am calculat totalul comenzilor "neonorate" despre care se discuta pe subiect, totalul "pierderilor=colete nesosite" inainte de asta, am bagat niste factori de multiplicare, pentru ca nu admit ca din toata Romania nu om fi decat 30 clienti LR si astia activeaza pe DC toti
si mi-a iesit o rata de profit buna pt LR.
Iar daca la marketing la ei e unul cu capul pe umeri ar fi total tembel din partea lui sa renunte la o piata in expansiune cum e Ro.
Deci, eu mai astept, k deh, speranta moare ultima!
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet