Danonino-de la ce varsta?

Am doi baietei de 6 luni si jumatate si ma tot gandesc cu ce sa le mai diversific meniul.
Pana acum au primit supica,branzica ,ou si carnita.Ma gandeam si la iaurt,dar inca nu am incercat.
Oare de la ce varsta o fi bine sa le dau danonino?
Luminita mami de Daria si gemenutii
Andrei si Stefan
http://www.flickr.com/photos/9183494@N03/
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
Raspunsuri

madau spune:
Danonino de la 3 ani?? Pai nu e tot iaurt? Au voie iaurt de la 7-8 luni, eu asa i-am dat Mirunei
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

putzuruca spune:
Deea face 11 luni si i-am dat danonino de vreo 2 saptamani. Iaurt simplu i-am bagat in alimentatie de la 8-9 luni.
Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

aly30 spune:
Iaurt simplu (se recomanda cel facut in casa) le poti da...danonino insa de pe la 8-9 luni...nu e asa important d.p.d.v. nutritional.Tot atunci poti incerca Actimel.

Laura25 spune:
Levi, eu am citit multe pareri pro si contra produselor Danone, am citit pe cutii cat amidon au si am decis sa nu le dau Danone. Am inceput cu Campina si am continuat cu Milli. Milli le place mai mult, pt ca nu e asa acrutz ca cel de la Campina. Si eu tot de pe la 6-7 luni am inceput sa le dau, simplu sau amestecat cu cereale sau branzica de vaci. din ce am mai citit m-am convins ca nu e bine sa le dai la copii asa mici iaurt cu fructe in el. Contine zahar, amidon, coloranti si combinatia de fructe (care nu sunt culese tocmai din copac, ci sunt si ele din cinserve) cu zahar, amidon si lapte nu e tocmai fericita. Le poti da de ex. un iaurtel natural, amestecat de tine cu o banana. Eu m-am dat doar cu parerea, tu faci cum simti ca e mai bine pt pui. Sanatate, pofta mare si crestere usoara la gemeni
Laura de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

herra spune:
Vlad are aproape 3 ani si sper sa nu primeasca prea curand iaurt cu fructe, gen danonino.
doar iaurturi simple.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Elise spune:
Danonino nu e iaurt, ci branzica cu fructe, imbogatita cu Calciu.
Eu i-am dat bblisei de la sapte luni.
Elise & BBLisa

kristinutza spune:
am auzit prea multe pareri documentate contra danonino. nu i-am dat niciodata si nici nu intentionez sa-i dau prea curand. atata timp cat exista iaurt simplu in comert (fara fructe)... prefer sa-i dau asa. pot sa-i pun eu singura o banana strivita in iaurt, n-am nevoie sa-i dau danonino cand mananca iaurt simplu, natural.
parerea mea.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

oanab125 spune:
De ce danonino si nu iaurt facut in casa? Eu nu i-am dat niciodata copilului asa ceva, doar iaurt facut de mine, chiar nu va inteleg. Si in el pun fructe naturale in timpul verii si din compot iarna.
Si e f.f. delicios.
24+
vine bebe2

madau spune:
Oanab, daca mananca asa e foarte bine, dar ce te faci daca ai un copil ca al meu care nu mananca iaurt simplu, nici macar daca ii pui fructe in el. N-a mancat, nici cand era mai mica, asa ca solutia de compromis a fost sa-i dau din astea cu fructe, din comert. Io-s multumita ca le mananca si pe astea.
Cat despre Danonino...sincer, daca existau dovezi clare ca sunt atat de nocive ptr bebelusi, nu cred ca mai erau de mult pe piata, sa fim sinceri. Cel putin asta e parerea mea. Fiecare face cum vrea, desigur, dar eu una n-am vazut nici o chestie documentata, in care sa se arate clar efectul nociv al iaurtului Danonino asupra copiilor.Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2