Danonino-de la ce varsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

iaurt de la 9 luni a fost recomandat de pediatra piciului...
Am inceput cu iaurt fara fructe, si in zi de astazi il prefera pe cel fara fructe ... mult mai sanatos

Diversificarea la 6 luni jumate, deabea ai inceput si deja nu mai sti ce sa ii dai... incearca cat mai multe vegetale, sub cate mai multe feluri, cat mai multe pireuri si produse din cereale si orez, o data ce ai mai mult de 4 vegetale, incepe sipitele, si pireuri de vegetale in amestec cu branzica calcica... si deabea cand e bb expert in a manca vegetale se introduc fructe dulci si sucuri.

pofta mare!

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StefaniAna spune:

Nu pot raspunde la intrebarea initiala, ci am o intrebare legata de acelasi subiect. Si eu ma pregatesc sa-i introduc fetitei mele (8 luni) iaurtul. Este neaparat sa-i fac iaurt in casa (cel putin la inceput) sau pot folosi iaurt din comert si de care? Daca trebuie facut in casa, va rog sa-mi spuneti cum.

Pofta buna picilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Atentie - cineva spunea de Actimel; nu e recomandat inainte de 2 ani. Am sunat la Danone si mi-au spus - ca fie'mea facuse pasiune pentru el.

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Levi: sunt contra danone, nici noi nu mancam dar sa-i dau fetitei.......

Stefania: preferabil, pt. inceput, cel de casa.
iaurt: 1 l de lapte fiert si racit(la temp. camerei) se amesteca cu cca 100 iaurt. Se poate face si cu smantana dar prefer iaurtul. Las de seara pana dimineata si apoi poate fi papat. Daca este cald se face mai repede si tb. sa fii atenta fiindca se transforma in branza.
Se poate face si fara iaurt, asa simplu dar dureaza mai mult.
Dar daca vrei cumparat poti folosi iaurtul simplu(daca doresti adaugi fructe) de la Milli, Campina sau Napolact.

uite aici mai multe inf.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebica spune:

Dar de Zuzu ce parere aveti? Ca ai mei baieti sunt innebuniti dupa iautul si laptele batut. Chiar ma gandesc ce-or pune in el ca e tare gustos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

mama lucra la zuzu, daca chiar vreti o intreb si va spun, daca e indicat sau nu la bb...
eu in ro ii dadeam zuzu cu mare incredere si tare ia placut la copil, si lapte si iaurt...

quote:
Originally posted by sebica

Dar de Zuzu ce parere aveti? Ca ai mei baieti sunt innebuniti dupa iautul si laptele batut. Chiar ma gandesc ce-or pune in el ca e tare gustos.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Eu nu inteleg de ce comparati Danonino cu iaurtul simplu sunt doua lucruri total diferite.
Danonino este branza de vaci cu fructe si calciu.
Iaurtul este iaurt.

Sa raspund la subiect Iaurt si eu ii dau copilului de la vre-o 7 luni si Danonino de pe la 1an si 2 luni.
Eu zic sa vb cu medicul copilului si sa il intrebi cum si ce asa daca te iei dupa toata lumea ar trebui sa inchizi copilul intr-o cutie cu aer filtrat sa nu pateasca nimic...

mami Amy si bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va rog sa continuati aici: iaurtul

Roxana

Mergi la inceput