Durerea unei pierderi de sarcina (34)
Raspunsuri - Pagina 8
irinabobe spune:
Flavia am vazut pozele. asa imi place cand stau amandoi gramada pe tine . iti doresc concediu placut, sa te odihnesti si sa vii cu forte proaspete. in curand o sa iti pun si eu poze cu liliecii mei, aia din curte.
Lau casuta nu e chiar la tara e in comuna pantelimon si o fac pentru ca vreau sa ma mut acolo. din pacate nu am banii necesari sa fac cam tot ce e de facut.
miha imi pare rau pentru pierderea ta. sper sa iti revii cat mai repede. despre mola stiu doar ca daca se confirma va trebui sa astepti cam un an pana sa ramai din nou insarcinata. oricum poti repeta bhcg si daca ajunge la 0 inseamna ca nu a fost mola. myrz stie mai multe si sigur iti va spune ea ce si cum.
mussetepink durerile de burta asmanatoare cm pot fi si de la sarcina asa ca eu zic ... ca poate sunt totusi II liniute.
michelle si setea si balonarea sunt semne de sarcina asa ca eu zic ca ceva semne ai, acu asteptam confirmarea celor 2 liniute.
andreea bafta sa se prinda bebe acolo. bine ca ai inceput sa iei acid folic.
mcrissa prima data tot asa am prestat si s-au prins gemeni... asa ca daca vreti multi copii faceti sex in fiecare zi
pup toate fetele.
alinushca spune:
miha74, imi pare rau sa aud ce ti s-a intamplat. din pacate chestiile astea nu sunt chiar asa de rare. mai sunt si alte fete pe aici care au trecut prin asa ceva.
despre mola nici eu nu stiu multe si sper sa nu aflu. trebuie oricum mai intai sa astepti rezultatul de dupa chiuretaj ca sa va lamuriti daca e sau nu molara si ce fel de molara este. cred ca unii doctori se cam grabesc sa dea verdictul asta. din cate stiu eu, la sarcinile cu adevarat molare se intampla foarte rar sa se dezvolte vreun embrion inauntru. si chiar atunci cand se dezvolta... nu prea cred ca la 7 saptamani arata totul bine si activitate cardiaca normala iar la 12 brusc e mola. mi se pare imposibil daca ai in vedere faptul ca o astfel de sarcina de la bun inceput, din prima clipa, nu se dezvolta normal. sarcina molara mimeaza o sarcina normala dar propriu-zis nu cred ca se dezvolta normal chiar si in cazurile mai rare cand contine efectiv un embrion, el nu are cum sa fie normal la 7 saptamani si mola dup-aia. unu dintr doctori se inseala sigur.
as evita medicii care se pripesc si mai ales pe cei care "cheama ajutoare". incearca sa mergi la un medic foarte bun, unul renumit. la asta ma pot eu gandi. in rest, sper sa tii capul sus si sa ramai pe cat posibil increzatoare. natura asta e cam capricioasa dar pana la urma isi vine ea in fire si o sa aveti si voi un al doilea copil frumos si sanatos!
:) Sanatate!
IreneCAM spune:
Buna fetelor!
Eu sunt azi in Z2, a venit CM pana la urma...bine si asa, ce sa mai zic, ca mi-era teama de o dereglare. Macar stiu ca lucrurile functioneaza acolo!Luna aceasta trebuie sa fac un tratament cu antibiotice si antiinflamatoare, asa ca nu prestez pt bebe; plus ca trebuie sa merg si la dintzar, vorba Lianei.
Pana una alta sunt optimista, ca am obosit sa fiu altfel.
Tin pumnii pentru teste pozitive luna aceasta!!Ma gandesc la voi si sper sa fiti in aceasta toamna gravidute fericite, mai ales anumite Balante, nu spun cine, persoane importante
Spiridusha:))
L5845 spune:
Buna dragi fete!
cristy sper ca daca tot te apropii de perioada fertila, sa nu ratezi luna asta momentul si luna viitoare sa ne dai vestea, da? Sper ca si tu, cat de curand sa fii gravi, sa putem toate sarbatori alaturi de tine si de celelalte fete care acum sunt cu sufletul la gura.
musettepink, simptomele de gravi incipienta, de multe ori se confunda cu cele de CM, deci pana nu e rosu,e speranta.Ma testul de maine sa fie cu II .
miha74 cuvintele sunt sarace ca sa exprime prin ce ai trecut tu. Regret nespus ca ai trecut prin atatea.Dar, nu te dezarma, nu dispera, ca totul o sa fie bine pana la urma.Eu, din pacate nu stiu sa-ti spun ceva de sarcina molara, dar cred ca rezultatul de la analiza si controlul la medic (pe care ar trebui sa-l intrebi tot ceea ce te intereseaza, ca el stie mai bine sa-ti raspunda) o sa spulbere sper toate nelamuririle tale. Oricum, bine ai venit printre noi, chiar daca in aceste conditii dureroase. Sa te ajute DD sa se rezolve toate problemele si cat de curand sa ne spui ca esti fericita posesoare a unui test cu doua liniute rosii. si putere multa.
mcrissa ma bucur ca ne mai spui vesti despre tine si sper sa se limpezeasca si la tine nebunia de la munca.Tu ce mai faci? In ce zi esti?
irina nu conteaza pana la urma cat de aproape e de oras, dar oricum e o oaza de liniste in comparatie cu un apartament.Si lasa, ca incet, incet, o sa le faci pe toate si o sa reusesti sa te muti acolo, sunt sigura ca esti mult mai relaxata acolo.
alinushca,Michelle,Pepsi,Liana,mav,c.myry,cristina26,cristina_ana,Laura-Ioana,blueeyes,Teo,IreneCAM,
oana,andreea16,andreea_and,danangie si toate fetele minunate de aici, daca am uitat pe cineva .
Eu am reusit sa vorbesc prin mailuri cu dr.Zadori, i-am povestit toata tarasenia, acum trebuie doar sa iau 10 zile Duphaston, cate 2 pe zi, sa-mi vina nebunul de CM si apoi in a 2-3-a zi de CM, sa fac analize: FSH, LH si prolactina; apoi sa-i trimit rezultatele si sa-mi spuna ce sanse am pentru FIV, se pare.Asa ca de maine incep sa iau tratamnetul si de aici in colo, cu voia lui DD, tot inainte.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Laura Ioana spune:
Multi pupici fetelor dragi mie
Aseeeaa! Miercuri dimineata la ora 9,45 m-am infiintat la poarta clinicii Fortis unde aveam programare la 10,30. Era inchis. Am stat si am astepta cu fundu' pe scari, pe gard pana mi s-au lungit urechile, adica pana pe la ora 12,30-13. Intre timp s-au adunat o multime de femei care mai de care mai insarcinata si toate stateau la rand la...dr. Tutunaru...eu eram singura care-l astepta pe Iosup. Mi-a cam dat de gandit, dar aveam programare, nu? Una dintre ele mi-a spus ca ea stie ca Iosup are program doar martea si joia, dar eu nu puteam sa cred ca am fost programata gresit! Si a aparut Tutunaru si l-am intrebat care-i treaba cu Iosup si s-a uitat la mine ca la nebuni...nu mai spun ca nu credea ca am fost programata gresit, zicea ca am inteles eu gresit Pai proasta aia nu mi-a spus ca nu lucreaza Iosup decat marti si joi! AM intrebat: "pe 15 august se poate?" "se poate la 10,30", a fost raspunsul tampitei aleia Norocul ei ca nu era acolo, ca o strangeam de gat, ce stare de nervi aveam! A incercat Tutunaru sa-l convinga pe Iosup sa ma vada la alt cabinet in ziua aia, dar nu a avut cum. Cica sa vin a doua zi dimineata...mi-a dat si nr lui Herghelegiu (a incercat sa-l sune si pe el, dar avea tel. inchis), poate ma vede el in aceeasi zi. In fine, dupa ce am tras o tura de plans de nervi cand am iesit in strada, ne-am hotarat si am plecat la mare! Ma voi programa in alta parte la ecograf (cica este si la Bacau eco 3D-4D) si sper sa am mai mult noroc. Dar faza cu proasta aia nu o s-o uit nicicand si nu mai merg nici pana la wc fara sa sun pt confirmare
Ce parere aveti?
Tin si eu pumnii fetelor care se apropie de perioada testelor, sper din inima sa aveti numai teste cu doua liniute
19+
Poze Laura
Puiul nostru drag
cristy74 spune:
L5845 nu ratez perioada fertila, dar nici lunile trecute n-am ratat si tot degeaba. Of, imi doresc atat de mult sa am un copilas...
Ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu Dr., sper sa se rezolve cat mai repede problemele tale si sa ramai si tu gravi.
IreneCAM imi pare rau ca ti-a venit CM. Of ca nu reusim sa scapam de el nici cum. Ma bucur ca esti optimista si sper sa se intample si la tine minunea cat mai repede.
Miha74 imi pare rau ca trebuie sa te alaturi grupului nostru. Stiu cat de greu este sa-ti pierzi copilasul, cuvintele nu pot exprima asa o durere. Dar macar aici vei reusi sa treci mai usor peste suferinta ta. Noi suntem alaturi de tine. Despre mola nu stiu nimic, dar sunt fete aici care au avut asa ceva si cu siguranta iti vor raspunde.
Musettepink hai ca tin pumnii stransi, stransi pentru maine. Nici nu mai am rabdare.
Cristina
blueeyes2003 spune:
Buna fetelor!
Laura bine ai revenit! Ne-a fost dor de tine!Imi apre rau de cele intamplate,cata incompetenta!Ar trebui macar sa dai un telefon s-o mustruluiesti pe toanta care a facut programarea ca te-a facut sa bati atata drum aiurea!Cum a fost la mare?Ai facut pozici?
Lau-Meli ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu dr despre problema ta.Acum sa-ti vina CM mai repede,sa faci analizele si gata,te apropii cu pasi repezi de reusita. Multa bafta!
Musettepink iti tin pumnii pentru maine!Sa stii ca durerile de burtica pot fi un simptom de sarcina nu neaparat de CM.Te asteptam cu II liniutze!
Eu mai astept cu testul,sper sa apuc sa-l fac daca nu ma napadesc uratzii!
Irene imi pare rau ca nu a fost bebe.Bine macar ca ti-a venit CM,uneori este un rau necesar.Nu mai incerci luna asta?
Cristy nu te obosi prea mult la serviciu!Bafta multa la prestat!
Michelle ce-i cu tine?Sper ca esti bine!
Miha imi pare rau ca ai pierdut sarcina! Iti doresc multa putere sa mergi mai departe si in curand sa fii pregatita pentru o noua incercare!Despre mola cred ca stie mai multe C.myry,poate te lamureste ea.
Mcrissa multa bafta la prestat,chiar si asa printre zugraveli si amenajari!Nu se stie niciodata de unde sare iepurele!
Andreea ce vesti ai de la medic?L-ai vazut pe bebe?Ne tii in suspans!
Liana,Flavia,Cristina26,Alinushca,Irina,Mav,Cristina,Teo,Dan_ny,C.myry va pe toate!
Eu sunt in Z21 si mai am asa de putin,deja m-au cuprins emotiile,luna trecuta mi-a venit CM la 25 de zile ,acum sper sa nu mai vina deloc desi nu am absolut nici un simptom care sa ma faca sa visez!
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
L5845 spune:
Laura Doamne ce tampita asistenta aia, aveai dreptate cand ziceai ca bine ca n-ai intalnit-o.Ca si eu as fii strans-o de gat, nemernica.Te-a pus pe drumuri total aiurea.Tin pumnii sa gasesti echo la Bacau sa vezi cum mai da bebica din picioare. si sarcina usurica in continuare.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Michelle81 spune:
Alinushca-la o asa galerie de frumoasa este imposibil sa nu se lase cu o multime de teste pozitive!Tin si eu pumnii stransi tare sa ajungem la acea odisee de mai iunie!
Blueeyes-te inteleg cu tentatia testului,ce sa iti spun de mine ca il am aici in dulapul din baie...asa imi face cu ochiull dar nu cedez ca il fac numai daca imi intarzie cm-ul cel putin o saptamana!tu vei fi prima care il vei face ca ai cm-ul mai scurt nu?Si eu am emotii este normal...vai mai ai atat de putin,iti tin pumnii stransi atat de tare sa ne dai vestea cea mare!
Oana-oana26-cum te mai smti?s-au oprit sanii?Ce AC iei,daca vrei sa imi spui?
Catty-atat de rau imi pare ca suferi atat....te rog nu uita ca nu esti singura suntem atatea fete alaturi de tine!
Pepsi-ai doi copii super super frumosi si scumpi ca iti vine sa ii mananci!Sa iti traiasca si sa ne anunti cand pleci in concediu(poate iti iei laptopul cu tine),eu iti doresc de pe acum relaxare maxima!Cand incepe Dominik gradinita ca nu am retinut?
Liana30-imi pare rau ca te "chinui"cu dintii cred ca pentru toata lumea este un cosmar vizita la stomatolog.Uite multi pupici de la mine sa iti treaca!
L5845-draga mea mie mi se pare ziau prea scurta in ulotimul timp,abia ajung sa imi gat toate treburile,ce sa ii faci,imbatranim si noi se pare...Asa asa sa ai bata pregatita!abia astept sa te vad gravidutza stiu cat de mult si de cand astepti!Ma bucur ca ai primit raspuns atat de repede de al doctor si acum stii ce trebuie sa faci,sa urmezi cuminte tratamentul ca sa iti vina cm si sa poti face analizele,o sa fie bine ai sa vezi!Sunt alaturi de tine!
Cristy74-imi pare rau ca ai stres la lucru dar lasa ca uite mai ai atat de putin pana la perioada fertila si atunci numai la lucru nu o sa te mai gandesti!Care ramane gravida trebuie sa ne ia si pe noi la odisee,trebuie ca nu mai rezist!Stiu cat de mult iti doresti asa sunt si eu,uite de cate luni nu am ratat nici eu perioada fertila si tot degeaba...of e atat de greu...
Musettepink-hai nu ne tine in susupans,ai facut testul??Sau numai maine il faci?Durerile de burta nu anunta intotdeauna venirea uratilor asa ca,capul sus!
Baby-r7-unde te-ai ascuns?Cum te mai simti?
Miha74-imi pare rau sa aud prin cata durere ai trecut si treci...Nu stiu daca despre sarcina molara intrebi,uite aici un articol"Sarcina molara este o sarcina dupa o fecundatie cu un numar anormal de spermatozoizi. Este o sarcina ce nu este dusa niciodata pana la termen. Efectul unei fecundari anormale este degenerarea vilozitatilor coriale ale trofoblastului a stratului extern al ovuluilui implantat in mucoasa uterina. Aceasta degenerescenta hidatiforma a trofoblastului antreneaza o secretie ridicata de hormon coriogonadotrofic ( HCG ), responsabil de aparitia unor tulburari ale sarcinii ( varsaturi, hemoragii ). Tratamentul precoce al molei hidatiforme clasice consta in retragerea continutului uterin - chiuretaj aspirativ si supravegherea (daozari sanguine) revenirii la normal a nivelului HCG; plus instituirea unui tratament chimioterapic (metotrexat) - la nevoie. Dupa revenirea valorii HCG la normal se indica o perioada (cel putin 12 luni) de contraceptie hormonala orala. ",
Mcrissa-esti bine?am vazut ca nu ai mai reusit sa intrii pe fprum dupa simularea de incendiu sau ati fost ocupati dupa aceea ca doar esti in perioada fertila?
Irinabobe-e frumos ca va veti muta la casuta si o gradinuta mica acolo sa se joace copii,ce frumos nu?Oare sa fie setea si balonarea simptome?eu stiu....ar fi prea frumos!
IreneCam-imi pare atat de rau ca a venit cm,fir-ar sa fie nu puteau sa te ocoleasca noua luni de zile?cred ca ti.a fost atat de greu in prima zi...imi pare atat de rau!!!
LauraIoana-imi pare rau pentru ce ai patit,of...sper sa ajungi la control cat mai repede si sa ne spui si ce ai in burtika,imi pare rau ca ai asteptat degeaba acolo!Distractie placuta la mare!!!
Cristina-Ana-unde sunt pozele cu micutul tau scump si cu tine??Sper ca esti bine!
Idaira-cum te mai simti?
Cristina26-sper si eu sa nu te fac de rusine luna asta si sa ma ajute Dumnezeu sa va dau cea mai minunata veste!Doamne ajuta!
Andreea-and,cata14-
Eu ieri m-am simtit cam ciudat asa lipsita de putere si obosita,la fel ma simt si azi....si cred ca nu sunt gravi,nu stiu de ce dar asa simt....Voi fii ffoarte trista daca si luna asta voi fi deazamgita de aparitia uratilor,asteptarea asta ma termina...Mi.as dori in copilas si sa imi aline durerea din suflet provocata de pierderea copilasilor....Of e greu.,nu am cuvinte!Sper sa se intample minunea,va tin pumnii celor care va apropiati de testare!