Durerea unei pierderi de sarcina (34)
Raspunsuri - Pagina 9
baby_r7 spune:
nu am timp sa intru sa va scriu si ma enerveaza treaba asta.....................
am citit acum un pic ce ati mai scris..........
si ma ca nu am timp sa scriu mai mult..dar recuperez eu diseara...........
MULTUMESC PENTRU MESAJELE VOASTRE.MI-AU MERS LA SUFLETEL............. pe toate fara exceptie................
ieri am aflat ceva............si nu am stiut cum sa reactionez.....daca e posibil asa ceva...........
am fost la dr. la control....si daca tot am fost acolo.mi-am luat si restul de analize si echografii de la ultima sarcina..........
am aflat ca au fost tot gemeni...............
intitial m-a pufnit plansul...............si pe urma m-am bucurat enorm.................
dr. a spus ca este genetic si ca daca am gemeni in familie sigur poate data viitoare se va repeta...........
asa ca am hotarat sa fiu optimista............cat pot de optimista..........si sa sper ca de data asta va fi bine.........
gata hai ca v-am zapacit de tot si fug inapoi la treaba.
intru diseara.......poate mai e cineva pe aici.........
ROXANA
musettepink spune:
IreneCam imi pare rau pt ziua 1....dar poate mai bine ca sa ai timp sa-ti tratezi toate afectiunile si apoi ai sa vezi cum vine bebe,se instaleaza si ramane in burtica 9 luni!Te pup!
L5845 merci pt sustinere.Sa te ajute Dumnezeu tratamentul sa dea roade si in toamna acum sa culegem bobocii!!!!!!!!!Te pup!
Cristy74 si eu niste emotii,desi simt ca totusi nu sunt gravi,ar fii prea frumos,am un dram de speranta.Va spun maine daca plang sau rad!te pup.
Blueeyes iti tin pumnii iubita sa ai partea de o surpriza cu 2 liniute!pupici!
Alinushca,Michelle am inceput sa stau cu pumnii stransi pt testul vostru!!!!!!!!!!!Pupici!
musettepink spune:
Michelle asa este,asteptarea asta ne omoara!Desi sunt nerabdatoare sa fac testul desi si eu simt ca nu sunt,parca uneori nici nu mai imi vine sa-l fac de teama ca iese negativ....dar nu trebuie sa ne pierdem speranta si rabdarea,o sa incercam si iar o sa incercam pana cand se va intampla minunea!Fii tare si multa putere!
Babyr si eu stiu ca daca ai gemeni in familie poti face si tu deci pregateste-te draga mea ca atunci cand o sa ramai(cat mai curand ai sa vezi) o sa fii mamica nu a unui bebel ci a doi!!!!!!!!
alinushca spune:
Oof Musette, esti plina de energie si de optimism, asa de plina ca razbate prin mesajele tale. Sper din tot sufletul sa fie bine! Acum mai ales ca suntem in acelasi timp in cursa asta si si eu imi doresc acelasi lucru pentr mine! II Dar pana la urma trebuie sa avem multa incredere in Dumnezeu, ca numai asa o sa iasa totul bine! Stie el cand e mai bine. Pentru mine e prima luna in care chiar imi doresc sa raman insarcinata. Daca nu se va intampla, sper sa nu ma intristez prea tare. Viata asta poate fi destul de grea si fara sa ne mai intristam si singuri. Oricum, revenind la optimismul tau, iti trimit toate gandurile mele bune ca sa fii asa optimista si vesela pana cand ai sa ai cele doua liniute!!
:) Sanatate!
baby_r7 spune:
musette
michelle, alinush tin pumnii stransi sa fie vestile pozitive......................
Flavia am citit ca ai fost la dr. si ma bucur ca esti bine............
Laura no coment la adresa doctorului si a asistentei............ burtica si pe mami.........
restul fetelor multi de la mine................la toate din
ROXANA
musettepink spune:
Alinush sotul meu mereu imi zice ca atunci gand gandesc negativ,negativ mi se intampla iar cand gandesc pozitiv atrag energii bune si mi se intampla lucruri bune.Si sa stii ca are dreptate asa ca m-am hotarat sa am numai ganduri bune pe care vreau sa vi le transmit si voua la toata!Suntem cam in aceeasi situatie noi doua,in sensul ca prima data cand am ramas gravi nu mi-am dorit asa de tare ca acum,am hotarat sa facem un copil si nu ne-am mai protejat si s-a si intamplat.De ce a vrut Dumnezeu sa mi-l dea ca dupa aceea sa mi-l ia numai El stie.Si pentru mine e pt prima oara cand incerc pe bune sa raman.Dar am speranta ca se va intampla la toate de aici,Dumnezeu stie ca noi ne dorim tare un copil si pana la urma o sa ni-l dea!!!!!!!Asa ca poate luna asta aud ca ai 2 liniute!!!!!!!
miha74 spune:
Multumesc pentru GANDURILE BUNE!
Am tot citit si eu despre sarcinile molare, cel mai bun articol mi s-a parut cel de la infertilitate.ro ( am inteles ca este al lui Tutunaru) pe care banuiesc ca l-ati rasfoit toate.
Mda, asa este si cu doctorii, de aia acum am fost la TREI ca sa fiu sigura. Posibil ca tu Alinushca sa ai dreptate...cert e ca dupa ce mi s-a confirmat sarcina din toate punctele de vedere, am stat cumintica si am savurat momentul.
Cat despre mola, dr. mi-a explicat ca in acest caz placenta are forma unor circhini si ca el mi-a spus ce a vazut cu ochiul liber, si ca va confirma sau infirma analiza.
Maine ma duc sa il vad, numai am ...scurgeri,de fapt a fost foarte putin, si rozaliu, dar ma taie cate o durere din timp in timp de zic ca nasc in urmatoarele minute. Si la voi a fost tot asa?
Aaa, mi-am facut azi un test de sarcina si mi-a iesit pozitiv (este super frustrant, astepti atat de mult cele doua liniute...si la mine acum nu se mai opresc ), pentru ca citisem pe un site ca se intampla doar in cazul sarcinei molare unde hormonul beta-hcg persista inca cateva luni, si ca intra-adevar va trebui sa stau cumintica pana imi iese negativ. Dar, asa cum spunea musettepink ramin pozitiva, si asa trebuie sa facem toate, sa ne inconjuram de energie pozitiva.
unde mergeti voi de bicei sa faceti beta-hcg? Se poate face oriunde?
Va multumesc pentru primire si va voi tine la curent.
Pupici,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
L5845 spune:
cristy te cred ca-ti doresti mult un copilas, doar asta ne dorim toate.Esential este sa avem rabdare, doar cu rabdare vom reusi, cu rabdare, optimism cat mai mult si stres cat mai putin.Iti tin pumnii sa se intample minunea si la tine, cat mai curand.
Mirelutza da, de maine incep sa iau Duphastonul, deci cam prin 5-7 septembrie probabil va veni CM si apoi imediat analizele.si bafta multa si tie, sa vina barzoiul cat mai repede.
Michelle iti multumesc mult ca mereu esti alaturi de mine si sper ca amandoua si de fapt toate fetele de aici, sa ne vedem visul cu ochii, cat mai repede. si te asteptam curand cu test dubluuu.
baby ma bucur mult ca te-ai hotarat sa lasi tristetea deoparte, pe cat se poate si sa-ti revina optimismul.Felicitari si tine-o tot asa, iar cu predispozitia pentru gemeni, ce sa zic, e de bine.
musette sa te auda DD si sa-ti dea si tie noroc mult si sa ai curand un test cu liniute rosii. multi.
alinushca tin pumnii si ma la DD, sa ai bafta la testare si sa fie II.
miha74 bafta muulta la medic si sa ai rezultatul la analiza bun, ca sa te poti apuca mai repede, atat cat se poate, de "proiectul" bb. BetaHCG se poate face cred ca la orice laborator, dar iti recomand undeva unde primesti rezultatul in aceeasi zi, daca mergi pana in ora 12 parca. E vorba de Bios Diagnostic, pe str.Roma 39 (zona pietei Dorobanti), tel.230.55.00/230.98.05/0741155157/0720737737 si nici nu e scump ca in alte parti, cel putin asa stiu.
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Michelle81 spune:
Va doresc la toate fetele minunate de aici o seara placuta,multa putere de a lupta cu aceasta durere ingrozitoare si mult optimism,trebuie sa credem ca va fii bine si la noi odata!
c.myry spune:
Buna seara dragele mele!
Sint cam ocupata si imi pare rau ca scriu mai rar. La mine la serv. e luna de concedii si am cam rams singura cu multa treaba pe cap. Ajung f obosita acasa si in plus cred ca v-am spus ca simbata se casatoreste cumnatul meu si am cam alergat pt. pregatiri.
Dar o sa citesc ce ati scris si intru apoi pt. fiecare. acum raspund repede pt. miha74 - stiu ce inseamna sa treci prin asa ceva.
Dr. meu este Tutunaru si eu am avut o sarcina oprita in evolutie pe 05.06.2007 fiind suspectata de sarcina molara. Din nefericire nu stiu nici acum ce a fost pt ca din prostie asistenta a uitat sa-mi dea biopsia la anatomie patologica.
Sfatul meu este sa nu te iei dupa tot ce scrie pe internet despre sarcina molara ca te ingrozesti. Asteapta rezultatul ca sa stii daca a fost sau nu mola.
La mine nu a fost embrion, dr. nu vedea la 8 sapt. activitate cardiaca la bebe si asta l-a facut sa creada ca ar fi mola.
Stiu ca in cazul unei mole valoarea BHCG e f mare. Si trebuie sa scada valoarea de la sine. Doar in cazul in care valoarea nu scade sau creste mult trebuie sa faci chimioterapie.
Si e adevarat ca nu trebuie sa ramai insarcinata timp de 1 an de zile. Pt ca exista riscul sa creasca valoarea BHCG din cauza molei si dr. nu va sti sigur daca e din cauza sarcinii sau a molei.
Eu am facut mai multe BHCG – trimisa de dr – pina sa vina rezultatul de la bipsie. Dr. zicea ca e un chin in plus dar ca e mai bine sa fim precauti si in cazul unei mole sa stim din timp cum sa actionam. Si bine am facut ca am aflat abia peste 4 sapt. ca nu au dat biopsia mea.
Eu am facut analizele la IDS Laboratoires – pe Dorobanti nr. 58. Aici rezultatul ti-l dau in 2 zile si costa 30 Ron, dar poti face si la urgenta 45 ron cu rezultatul dupa 14.00. Dar trebuie sa te duci la analize dimineata in cazul asta. Mie aici mi-a placut ca au program si simbata, insa doar pt recoltare.
Tel 211.58.63/64, 0726.782.289 – mai bine suni pe mobil ca pe fix nu prea raspund. Nu trebuie programare pt BHCG.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103946
Aici vei gasi postarea mea si raspunsurile care mi s-au dat mie.
Dupa valoarea mea de 2.3 am mai facut analiza asta la 2 sapt. De 2 ori si rezultatul a fost de 1 si apoi 7.5 (dr. a spus ca si in cazul asta e negativ). Si la control am fost pe 15.08 si a spus ca totul e in regula si chiar am “unda verde” acum. Dar mai fac si sapt viit o analiza ca sa stau eu linistita ca se mentine 0.
Daca valoarea scade intr-un ritm rapid, adica cam intr-o luna si se mentine la 0 atunci nu e mola. Doar analiza de la anatomo patologica iti poate confirma mola sau nu.
Din fericire, la mine dr. a zis ca nu a fost mola, pt ca nu toate sarcinile fara embrion sunt molare.
Imi doresc sa nu fie nici la tine, pt ca sincer nu va fi deloc usor sa astepti 1 an de zile.
Aici vei gasi niste subiecte mai vechi pe aceasta tema:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103946
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=7176&whichpage=1
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=73503
Iti trimit PM si o adresa de pe un alt forum cu discutii.
Sfatul meu este sa faci analiza de sange si nu un test de sarcina cu urina. Chiar daca te costa mai mult. E bine de stiut ritmul in care scade valoarea BHCG si in cat timp.
Te si bafta multa!
myry