Durerea unei pierderi de sarcina (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Asa...se pare ca ma calmai!Am fost cu sotul la o plimbarica si mi-a trecut.De cate ori treceam pe langa o farmacie amveam tentatia sa intru sa imi iau un test ca astazi sunt in Z20 si daca ar fi bebe s-ar vedea ceva,dar am rezistat tentatiei,vreau sa mai astept.Parca imi este teama sa mai sper sa nu fiu iar dezamagita.Off,gandurile astea nu-mi dau pace!
Alinushca,Musettepink,Michelle,Dan_ny va tin pumnii stransi tare.Sa dea DD sa avem toate II liniutze!
Andreea cum a fost la medic?Te asteptam cu vesti bune!
Idaira iti urez bafta la prestat in perioada fertila,sa iti ajute DD sa se prinda bebe.Mama se simte bine,deja a inceput lucrul,multumesc de intrebare!
Catty imi pare rau ca suferi asa!Iti doresc din suflet sa se rezolve toate problemele si sa iti dea Dumnezeu cat mai curand un sufletel care sa iti aline suferinta.
Flavia e bine ca esti pregatita,cu siguranta vei trece cateva gravidutze in listuta noastra.
Sunt superbe pozele in care esti impreuna cu David si cu Dominic!Ai 2 copii minunati,sa-ti traiasca!Si poza cu Dominic in patutul lui David este tare!
Liana cum se face ca de cate ori omit numele tau ,tocmai atunci vezi? M-am uitat la paginile trecute si la o postare mai in urma te pupam si pe tine dar nu erai pe faza.Te acum sa ma ierti!

Va pe toate!

www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

pai mey Mirelush atunci cu o pagina in urma vazui..ca dehh io vaz totda te iertai ...da cand vazui ca si pe urmatoarea pagina nu ma pupasi ma infuriai rauca gogoasa infuriata
Micheleee stii ce facem?mergem la Pepsi si plecam in concediu cu ea ca nici io nu poci sta fara ea
mai scriu da iau o pauza ca ma dor dintii..acu venii de la stomatolog..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna seara dragutelor!
Michelle deci ramane stabilit,am bata la indemana, stai linistita.Ai reusit sa-ti rezolvi treburile pe azi? ca stiu ca ai fost tare ocupata.
Pepsi m-am uitat si eu azi la ultimele poze puse de tine si ai niste copii tare scumpi.Sa-ti traisca!Aseara nu am mai stat, ca m-a luat un soooomn dupa ce am facut dush, de nu mai vedeam tastele
Liana am reusit sa compun si sa-i trimit la Zadori mailul, acu' suntem in faza de asteptare,sper sa nu dureze mult pana raspunde.Tu? Ai rezolvat cu programarea?
irinabobe vad ca ai fost tare harnica la casuta de la tara si chiar daca ai muncit ceva, faptul ca acolo e liniste si nu e nebunie ca in oras, tot ti-a prins bine,nu?
mav ma bucur ca totusi scrii aici, chiar daca foarte rar.Poate cu timpul, vei gasi puterea sa fii mai activa pe aici, dar ceea ce e important e sa nu-ti pierzi speranta.Tin pumnii sa-ti revii cat mai repede si sa redevii optimista.
Teo ai fost la medic sau m-am incurcat eu in socoteli? Cum mai e cu finisarile?
alinushca, musettepink, michelle,irinabobe,blueeyes ma si tin pumnii sa fiti toate posesoare de in burtik.
pentru toata lumea de aici, fara diferente.

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Lau am impresia ca "tanti"ma cam duce cu zaharelucica era d'nu dc ocupeesi nu a facut nimik..cica rezolva maine..o sun maine..dar daca nici maine nu ma rezolva il sun io..si ba in roman .ba in german,,pici picolo otzarica engleza..sa vezi ce programare imi fac singura

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Asa sa faci Liana, stii tu vorba aia, ca ce rezolvi tu nu rezolva nimeni . si bafta multa!

Poze nunta Timisoara

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Buna fetele,

Michelle n-am disparut, doar ca e perioada de concedii si sunt singura la serviciu si abia daca am apucat sa citesc ce ati mai scris. Tu ce faci? Mai ai un pic pana la testare. Tin pumnii ca de data asta sa iasa pozitiv. Sunt sigura ca DD vede cat de mult iti doresti si iti va implini visul acesta.

Andreea16 cum te mai simti? Ai fost la Dr.?

Flavia ma bucur tare mult ca esti sanatoasa si mai ales ca Dominic a scapat de alergie. Incet, incet incepi si tu sa mai scapi de probleme ca saraca de tine ai dat dintr-una intr-alta. Dar ia spune-mi in visele tale cu fete gravide nu apar si satene. Ca eu sunt satena. Tu ai visat doar blonde si brunete. Ia culcate tu si poate mai visezi ceva. Multi pupici piticilor.

Cristina Ana ce ma bucur ca esti bine si nu mai ai dureri. Abia astept sa vad poze noi cu voinicul tau.

Rameliss n-ai mai scris de mult. Sper ca esti bine si tu si bb, dar da-ne si noua un semn, te rog.

Irinabobe inteleg ca ai prestat la greu. Tin pumnii sa se fi prins bb si sa se inroseasca testul de sarcina de doua ori.

Alinushca ai facut bine ca ai prestat. Unii medici vorbesc din carti, mie nici unul nu mi-a spus de ce trebuie sa astept doua, trei sau sase luni. Asa ca tu presteaza daca esti pregatita si sa speram ca se va prinde din prima. Tin pumnii.

Andreea and ma bucur ca te-am putut ajuta. Trebuie sa fim optimiste, sa speram ca intr-o buna zi vom avea si noi copilasul nostru. Te asteptam cu vesti bune de la Doctor si sper sa-ti dea unda verde cat mai repede.

C.Myry ma bucur ca te poti apuca de treaba. Sper sa vii cat mai repede cu vestea buna. Vad ca ati inceput toate sa va duceti la coafor. Asa mi-a venit si mie o pofta, cred ca-mi fac o programare.

Laura Ioana nu te-ai intors din concediu? Cum a fost la eco?

Baby-r7 imi pare rau ca esti asa deprimata. Tu ai dreptate viata e uneori atat de cruda si nedreapta. Dar nu trebuie sa te lasi invinsa. Imi pare rau ca mama ta e bolnava, dar ai incredere in Dumnezeu ca va trai sa-si cunoasca nepoteii. Multa sanatate ii doresc mamei tale si viata cat mai lunga, iar tie iti doresc un bb sanatos cat mai repede. Esti norocoasa ca ai un sot care te intelege si care te iubeste atat de mult.

Cristina26 am vazut pozele noi. E o scumpete Ingrid. Ma bucur pentru tine ca ai o minunatie de fetita.

Da ny bine ai revenit cu forte prospete. Tin pumnii la numaratoare.

IreneCAM imi pare rau ca a iesit negativ testul. Tin pumnii sa iasa pozitiv luna viitoare.

Musettepink, tocmai miercuri faci testul? Si ne ti in suspans pana atunci? Iti tin pumnii si tie sa iasa pozitiv.

Lau Meli ma bucur ca ati scris la Clinica din Szeged. Sper sa-ti faca programare cat mai repede si sa te vedem graviduta.

Mirela si tu mai ai putin pana la testare. Sper din suflet sa deschideti odiseea de mai iunie.

Danangie sper ca te-ai distrat bine in concediu, te-ai relaxat si te intorci cu vesti bune si teste rosii.

Oana Oana26 imi pare rau ca ai inca probleme si trebuie sa mai astepti o luna. Stiu cat de grea este asteptarea. Cred ca ar fi bine daca ai mai cere o parere. Poate tratamentul nu este cel mai bun, nu stiu ce sa zic. Tin pumnii sa se rezolve problemele tale cat mai repede si sa ai liber la bb.

Irlandeza sa-ti traiasca bebelina. Sarcina usoara in continuare si sa se faca bebita mare.

Teo2rina ma bucur ca va apropiati de final cu pregatirile la gradinita. Cred ca ti-a ajuns oboseala. Acum stai cumintica si nu-ti mai face griji, ai sa vezi ca va fi bine la eco. Abia astept sa ne spui cum a fost.

Mcrissa tu esti in perioada fertile. Pai spor la prestat si tin pumnii sa se prinda bb.

Liana ti-ai facut programare la Szeget? Abia astept sa te vad si pe tine cu burtica.

Fetele tin pumnii ca luna asta sa iasa multe teste pozitive, as vrea sa iasa la toata lumea. Eu astazi sunt Z9, ma apropii de perioada fertila, dar mai am mult pana la test. Pana atunci sper sa deschideti voi odiseea si sa ma luati si pe mine.

Va pup pe toate,

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!
Va multumesc tuturor pt incurajari!Sunteti cele mai dulci!!!!!!!!!Din pacate am niste dureri de burta ca si cum s-ar anunta cm-ul...Am cumparat testul de ieri si maine la prima ora il fac daca nu vin uratii!
Blueeyes mai ai putina rabdare pana la test,daca il faci prea devreme e posibil sa nu se vada si tu poate chiar esti gravi,ceea ce itit doresc din suflet si doresc tuturor fetelor care asteapta testarea!Sa va vad la odisee!!!!!!!!!!
Michelle
Alinushca
L5845
Pepsi
Cristy74 va tin in suspan,dar mai e putin pana maine!
Va doresc spor la prestat celor care sunteti la perioada fertila si 2 liniute celor care asteapta verdictul!!!!!!!!!!!!!
Cate o pt fiecare fata minunata de aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Buna fetelor!

Dupa ce am citit cateva zile pagini intregi pe acest forum, m-am hotarat sa ma alatur si eu grupului vostru. Iata povestea mea:
am o fetita de 10 ani, Laura. A fost un accident, dar sunt tare mandra ca am rezistat "tentatiei" de face vreo prostioara, aveam 22 de ani si eram studenti amandoi, nu aveam de nici unele . A fost o sarcina frumoasa fara nici un fel de probleme. Imediat dupa ce am nascut, am pus sterilet...ca mi-a fost teama. Cand Laura avea 6 ani, ne-am hotarat sa ma facem un pui, dupa 3 ani de incercari, in ianuarie anul trecut eram . Pe 26 februarie 2006 am aflat cu stupoare ca se oprise in evolutie...motiv necunoscut. Ne-am pus ia pe treaba, dar intre timp mi-au gasit o rana pe col, am cauterizat-o, anexite...la greu, infectii urinare..., tratament cu vitamina E si utrogestan (ca am un ciclu foarte neregulat, 40-60 de zile) dar a mai iesit soarele inca o data si in iunie mi-au iesit doua liniutze, desi refuzam sa mai cumpar teste!
Nici de data asta nu a fost sa fie, la eco de 7 saptamini aveam tot ce ne rebuie, activitate cardiaca, fixat, simptome la greu...dar stupoare la eco de 12 saptamini mi s-a spus sec "oprit in evolutie". Am simtit ca pica cerul pe mine. Am fost la trei medici, ca sa fiu sigura. M-am programat pentru ...chiuretaj (suna ingrozitor cuvantul asta) pe 16 august, unde dr. a chemat ajutoare spunand "e mola", a fost prima oara cand am auzit acest termen. Dr. mi-a zis ca vom stii sigur dupa 3 saptamini cand vor veni rezultatele de la biopsie.... Am citit pe net, si am aflat cate cava. Voi ce stiti despre asa ceva? A mai avut cineva?
Cam asta este...sper sa nu v-am plictisit prea tare, dar mi-a facut mult bine sa va povestesc.
Acum astept sa ma duc maine la control sa vad ce spune, si joi plecam in concediu.

Bafta multa,
Miha

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Miha 74 imi pare rau pt pierderea ta.Din pacate nu stiu mai nimic despre aceasta sarcina mola,poate restul fetelor stiu mai multe si te vor ajuta.Aici vei gasi suportul necesar pt a merge mai departe dupa aceste mari necazuri care ni s-au intamplat si noua.Nu-ti pierde speranta,va veni si randul nostru!Avem printre noi si cateva exemple ca se poate sa avem sarcini fara probleme dupa astfel de intamplari nefericite.Te pup si mult succes la analize macar sa afli cauza si sa o tratezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

ieri dupa ce am venit de la munca am avut si eu putin timp sa intru sa citesc ce ati mai scris.la noi la munca au venit cam 50 de angajati noi si e nebunie pana-i invatam si pe ei ce si cum.sper sa treaca mai repede perioada asta ca o iau razna.
blueeyes si eu cand trec pe langa o farmacie parca as vrea sa cumpar un test indiferent de ziua in care sunt.cand am citit ce ai scris tu mi-am spus ca nu sunt singura care simte astaiti tin pumnii sa fie bebe
miha74 stiu povestea ta de la randunici.ma bucur ca ai intrat aici pentru ca aceste fete minunate m-au ajutat sa am iar incredere in mine si sa gasesc puterea sa o iau de la capat.cumnata mea a avut o sarcina molara in ianuarie, nu stiu de care ca sunt mai multe tipuri, iar saptamana trecuta ne-a anuntat ca este insarcinata in 17 saptamani.i-a fost tare teama sa nu se repete si de asta a tinut ascuns pana cand s-a vazut burtica si nu mai avea cum sa ascunda.sper sa fie bine si sa avem aceeasi surpriza si de la tine.

irina la cat prestezi eu zic ca faci pe putin gemeni.am incercat sa fur si eu reteta ta, dar cum sunt in zugraveli si amenajari sunt atat de obosita ca nu reusesc.dar o zi da, una ba, tot am reusit
eu trebuie sa fac o pauza ca avem o simulare de incendiu si trebuie sa ies din cladire cam o ora.cand ma intorc imi voi continua mesajul

Cristina in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput