Durerea unei pierderi de sarcina (34)
Raspunsuri - Pagina 6
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Pai Michelle, sa inteleg ca e de ajuns sa treaca 1 saptamana de la perioada fertila ca sa facem testul? Ca daca la mine perioada asta a fost intre Joi-Sambata sa zicem, la sf. saptamanii asteia as putea deja sa fac testul sa vad daca a iesit ceva ?
Iti tin pumnii stransi! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!
:) Sanatate!
Draga mea eu astept o saptamana intarziere mai devreme nu fac,deci numai in jurului datei de 5 sept sa fie o saptamana intarziere...
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by L5845
Mai, mai ce fete cucuiete, ca repede scriu ele .
Fetelor, eu m-am inarmat saptamana asta cu toate ustensilele : , sa fuga rusii de la voi, mancand pamantul, se se duca si sa nu mai vina decat peste macar 9 luni, asa, e bine?
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!
Sarumana,sarumana!!
blueeyes2003 spune:
Fetelor,am vrut sa scriu un mesaj si in timp ce scriam s-a intrerupt curentul Si parca asta nu ar fi fost de ajuns s-a oprit si apa. De,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. S-a inchis pc-ul dintr-o data si abia acum am reusit sa-l deschid ca incepuse si asta sa faca figuri.
Acum sunt tare nervoasa si nu pot sa scriu.
Va pe toate fara nici o exceptie si am sa revin cand ma calmez.
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
Michelle81 spune:
Blueeyes-of stiu cat e de enervant si eu am ptit de multe ori sa scriu mesaje lungi si apoi sa le sterg din greseala inainte de a le trimite,iar un measj lung iti ia intradevar timp...!Hai nu mai fi nervoasa ca nu faci bine la bebe
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by blueeyes2003
Fetelor,am vrut sa scriu un mesaj si in timp ce scriam s-a intrerupt curentul Si parca asta nu ar fi fost de ajuns s-a oprit si apa. De,traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul. S-a inchis pc-ul dintr-o data si abia acum am reusit sa-l deschid ca incepuse si asta sa faca figuri.
Acum sunt tare nervoasa si nu pot sa scriu.
Va pe toate fara nici o exceptie si am sa revin cand ma calmez.
www.flickr.com/photos/9422654@N02/" target="_blank">Mirela
Mirela si Pc meu se mai blocheaza sau curentul se mai ia (ce e drepet nu pt mult timp, doar daca se face pana de curent dar vin imediat sa o repare) te pupacesc.
Liana m-ai facut sa rad. cred ca ar fi o idee buna sa ii spuna Michelle la barbat ca asteapta un copil de pe acum, nu are nici un rost sa mai astepte sa vada ce fac uratii astea . te pupacesc olteanco si te iubesc mult.
Michelle de acum trebuie sa ramai sa nu ma faci de rusine. tu meri si preseaza sa vezi ce vesti ne dai tu bune.
No, fug si eu dar nu inainte sa va pup pe toate.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul
Pepsi spune:
n-am mai apucat ieri sa continui mesajul, ca au venit o familie de prieteni sa-l vada pe pitic si ne-am simtit f bine
catty, imi pare tare rau draguto, si eu eram tare suparata pe sot ca el a plins mai mult cind a murit catelul decit cind am pierdut sarcina. dar sa stii ca noi mai si exageram citeodata, poate si tie ti se pare, nu cred ca sotul tau sa fie chiar asa, poate si tu interpretezi orice gest de cind ai aflat ca ea e gravida!
michelle, incerc si eu sa ma impart, cred ca daca as fi copil m-ar trata astia de hiperactivitate!(uite si acuma trage dominic de mine sa merg la joaca cu el, i-am spus ca imediat)in plus ma chinui si sa programez botezul piticului.....preotul in vacanta....asa ca mai am tel de dat!in plus as vrea sa plecam in vacanta si noi in weekendul din 2 septembrie ca sotul e liber in 3, sa vedem, asa as pleca.....avem nevoie, sa vad si cu sotul!sa-ti fie de bine tunsoarea, acuma eu te astept cu vestea buna intr-o saptamina!am pus poze noi, cred ca am zis, sau nu?!spor la treaba daca esti asa ocupata azi!dar vezi menajeaza-te ca si balonarea, si durerea de git, numa semne draga mea, numa semne, eu zic ca e ceva acolo.....ce cadou frumos va fi ptr ziua sotului....vai ce-o sa mai bem
irina, pai iti tin pumnii si tie, vai ce gasca faina o sa faceti voi la odiseee! da, am pus poze noi, in acelasi album. pai nu te obosi prea tare daca e sa fie bebe, nu ridica,etc, ia uite ca am cui sa cer sfaturi cu plantele, ca noi ne-am luat casa si nu stiu nimic cu plantele, si vreau si eu un liliac, si o magnolie(desi au zis ca aici e cam frig ptr asta)
irda, ce mai faci?ce face "studenta"
musette, te astept cu II
liana, asa e, mai bine ca au venit, sa termini cu dintii ca nu se stie niciodata nu?
mav, imi pare rau ca te-ai inchis, poate ca timpul te va deschide din nou ai sa vezi!
mirelush, te pup sa treaca necajelile!
fetelor am asa mari emotii ptr toate care asteptati sa va culegeti roadele "muncii" luna asta, ma rog ptr voi toate, si abia astept sa va trec pe cit mai mult, simt eu asa ca am deschis un capitol norocos!deci, pixul e pregatit, lau ii bate pe urati, liana ascunde butoiul, deci sintem bine organizate
va pup pe toate
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
andreea_and spune:
In primul rand vreau sa urez o saptamana minunata tuturor fetelor si sper sa auzim multe vesti bune!
Va citesc aproape in fiecare zi insa nu sunt prea comunicativa in ultimul timp, de aceea am ramas in umbra... ma bucur insa sa aud de bine de la fiecare din voi si imi pare rau pentru cele care sufera, baby_r, catty, oana...
Pepsi si Michelle va multumesc pentru gandurile bune .
Eu incet, incet imi revin, astept cu nerabdare sa ajung la doctor vineri, sper sa imi dea vesti bune. Eu am spina bifida, forma cea mai usoara, am aflat de-abia acum 4 ani cand am facut radiografie pt ca ma durea foarte tare spatele si mi-e frica sa nu fi fost probleme cu sarcina si din cauza asta..desi bebe a avut alt fel de malformatie, hygroma cisticum. Mi-a fost frica de la inceput de cand am aflat ca sunt insarcinata pentru ca nu era tocmai planificat, adica de-abia facusem nunta si vroiam sa facem intai analize ca sa fiu sigura ca e totul bine si uite ca am ramas inainte sa le fac si n-a fost bine deloc...si nici nu luasem acid folic inainte cu doua luni asa cum ar trebui. Ma tot gandesc ca a fost poate din cauza mea, ca inainte sa aflu ca sunt insarcinata am luat 5 pastile de aciclovir pt herpes si am folosit si un spray pt tantari care se aplica pe piele, poate si stresul.. Acum macar stiu si deja am inceput sa iau vitamine prenatale cu AF si nu mai iau nici un fel de pastila decat daca imi recomanda doctorul, chiar daca va fi sa raman peste 2-3 luni, Doamne ajuta! Mai trebuie sa merg la dentist inainte, sper sa ajung cat mai repede, numai sa imi fac curaj si sa gasesc unul bun.
la toate fetele!
Andreea
Michelle81 spune:
Andreea-and-draga mea uneori cauzele raman necunsocute nu vom afla niciodata care au fost.Eu la nici o sarcina nu am luat medicamente,am fost la contraole inainte,am avut ff mare grija la alimentatie,sunt nefumatoare si iata ca s-a inatmaplat,prima sarcina avort spontan iar la a doua cand eram convinsa ca e totul in regula am privit vestea tragica ca fetita e bolnava si a trebuit sa fac intrerupere in saptamana 24 ceva nedescris de dureros.Acum am facut iar o multime de analize si toate au iesit bune...si uite cum am ramas cu intrebari la care nu se gasesc raspunsuri din pacate..
Michelle81 spune:
Pepsi-draga mea ce voi face fara tine daca pleci in concediu?Ma bucuri ca te-ai simti bine acest weekend,meriti din plin!Din pacate nu am nici un simptom in afara balonarii(asa am o burta tare si mare zici ca as fi gravida) si am o sete continua...Gatul inca ma doare dar spre norocul meu nu dau semne de gripa deocamdata...Da frizura ma schimba putin,cand am sa fac poze am sa pun...Pozele care le ai le-am vazut,mai vreau inca muulte poze cu copilasii tai si cu tine mamica frumoasa!
Cristina26-ce mai faci?figura esti,ma faci sa rad...Ce face micuta?