Durerea unei pierderi de sarcina (34)
Raspunsuri - Pagina 5
alinushca spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Buna dimineata fetelor!Va multumesc de incurajare!Am sa fac testul miercuri sa vedem care e treaba.
Va pup pe toate,scuzati-ma ca nu va raspund la fiecare in parte dar sunt la scarbici si am f f multa treaba.Revin mai tarziu!
Va pup si o saptamana buna!
Scarbiciu asta cum ii zici... sa nu te streseze prea tare draga mea. Tine-l in frau, da-i peste labutze, sa sada cuminte la locul lui. Ca atunci cand vrei bebe nu e de gluma cu scarbiciul! Iti tin si eu pumnii stransi sper sa fie bine si sa trecem repejor la odisee impreuna. Cred ca si eu fac testul Sambata asta, daca imi zice Michele sa il fac [:P]
:) Sanatate!
irinabobe spune:
Michelle si la mine cm a fost pe 29 sau 30. asa ca facem toate testul in aceeasi zi?
flavia avem poze noi cu periuta? ma bucur ca esti ok si ai inceput deja sa scapi de probleme si sa te bucuri si tu de nazdravanii tai. bucura-te acum de ei ca dupa ce cresc te bati cu nurorile. eu sunt cam obosita, ca am fost la curte si am avut multa treaba, am facut gardul, am carat niste grinzi si scanduri ca vine toamna si vreau sa fac curat in curte si sa pun liliac, trandafifi si o magnolie. asa ca pregatesc terenul. aaa si am uitat inca prestez zilnic. cred ca m-am obisnuit cu ritmu asta si pana fac testu io tot bag sa fiu sigura sigura ca nu am ratat nici o zi.
asa ca din weekendul asta m-am intors mai obosita decat am plecat dar macar am rezolvat multe probleme casnice.
oana sunt convinsa ca daca te linistesti putin psihic si incerci sa te relaxezi (stiu ca e al naibii de greu), organismul tau isi va reveni in cateva luni.
pup toate fetele
alinushca spune:
quote:
Originally posted by irinabobe
Michelle si la mine cm a fost pe 29 sau 30. asa ca facem toate testul in aceeasi zi?
flavia avem poze noi cu periuta? ma bucur ca esti ok si ai inceput deja sa scapi de probleme si sa te bucuri si tu de nazdravanii tai. bucura-te acum de ei ca dupa ce cresc te bati cu nurorile. eu sunt cam obosita, ca am fost la curte si am avut multa treaba, am facut gardul, am carat niste grinzi si scanduri ca vine toamna si vreau sa fac curat in curte si sa pun liliac, trandafifi si o magnolie. asa ca pregatesc terenul. aaa si am uitat inca prestez zilnic. cred ca m-am obisnuit cu ritmu asta si pana fac testu io tot bag sa fiu sigura sigura ca nu am ratat nici o zi.
asa ca din weekendul asta m-am intors mai obosita decat am plecat dar macar am rezolvat multe probleme casnice.
oana sunt convinsa ca daca te linistesti putin psihic si incerci sa te relaxezi (stiu ca e al naibii de greu), organismul tau isi va reveni in cateva luni.
pup toate fetele
Irina, ma bag si eu ca musca in lapte. Vreau doar sa iti zic ce am citit pe undeva. Poate ai citit si tu. Am citit ca in perioada fertila etc. e mai bine sa prestezi o data la 2 zile. Motivatia: spermatozoizii oricum traiesc cateva zile asa ca ei raman pe acolo si asteapta ovulul, iar sa o faci zi de zi inseamna sa se cam aglomereze locatia cu ei si sa se cam sufoce unii pe altii. Cam asa ceva. Scuze, vroiam doar sa iti zic ca am citit asta pe undeva.
Oricum, sper sa faceti treaba buna si sa fie cu noroc de data asta!
irinabobe spune:
alina multumesc de informatie. o staim si eu dar eu de 2 ori am ramas insarcinata prestand in fiecare zi si e mai simpatic asa decat sa prestez dupa socoteli. luna asta si eu zisesem ca fac una da una nu da ce sa fac daca imi venea pofta tocmai in ziua cu nu?
mav spune:
quote:
Originally posted by alinushcaquote:
pup toate fetele
Irina, ma bag si eu ca musca in lapte. Vreau doar sa iti zic ce am citit pe undeva. Poate ai citit si tu. Am citit ca in perioada fertila etc. e mai bine sa prestezi o data la 2 zile. Motivatia: spermatozoizii oricum traiesc cateva zile asa ca ei raman pe acolo si asteapta ovulul, iar sa o faci zi de zi inseamna sa se cam aglomereze locatia cu ei si sa se cam sufoce unii pe altii. Cam asa ceva. Scuze, vroiam doar sa iti zic ca am citit asta pe undeva.
Oricum, sper sa faceti treaba buna si sa fie cu noroc de data asta!
Alinush, motivatia era ca inotatorii nu apuca sa ajunga la maturitate, nu ca se aglomereaza locatia!
Va pup pe toate, sunt bine, la munca! Imi pare rau ca n-am mai mult timp la dispozitie sa va scriu.... Inca nu mi-a "trecut", nu sunt inca "in apele mele", dar nu stiu sa spun de ce (si nici n-am timp sa caut sa aflu)... in ceea ce priveste pierderile de sarcina/o noua sarcina... m-am inchis in mine (in adancul sufletului meu) si simt ca nu mai pot vorbi cu nimeni... Sa nu va suparati pe mine....
...Ii multumesc Lui Dzeu pt tot ceea ce mi-a dat sa traiesc, am pt ce sa fiu foarte recunoscatoare!
O saptamana usoara pentru toate! ...Si... cat mai multe teste pozitive!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Michelle81 spune:
quote:
alina multumesc de informatie. o staim si eu dar eu de 2 ori am ramas insarcinata prestand in fiecare zi si e mai simpatic asa decat sa prestez dupa socoteli. luna asta si eu zisesem ca fac una da una nu da ce sa fac daca imi venea pofta tocmai in ziua cu nu?
Mai da fete active nu gluma,noi am facut una da una nu,ca nu am avut atata putere...iar acum luam o paua de doua zile...
Voi cum va simtiti eu sunt cam balonata cam zilnic de joi parca...am asa o burtika de mare si tare ca nu ma pot incheia la pantaloni desi am mancat normal si nu am luat in greuatate...
musettepink spune:
Am intrat repede sa vad ce ati mai scris!
Alinuscha incerc sa nu ma stresez tare la scarbici si cel mai mult incerc sa nu stresez daca e bebe sau nu.Recunosc totusi ca am niste emotii pana miercuri.....Doamne ajuta sa ne vedem la odisee.Eu stiu ca testul se face cam la 14 zile de la data estimata aconceptiei,daca il faci prea devreme exista riscul sa iasa negativ iar tu sa fii pozitiva,eu de asta am zis ca astept inca cateva zile dupa alea 14 ca sa fiu sigura macar.la o saptamana de la conceptie poti face testul de sange Hcg care iti spune daca ai ramas sau nu.Eu iti tin pumnii si ma rog sa ne vedem toate la odisee.
Michelle si eu sunt balonata,ma simt ca un balon...
Liana30 un
L5845
Pepsi
Va pup pe toate,sunt in mare graba,am un maldar de hartii de rezolvat,am fugit!
alinushca spune:
Musette, si eu ma simt balonata si ciudat. Poate am ramas insarcinateeee
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by alinushca
Musette, si eu ma simt balonata si ciudat. Poate am ramas insarcinateeee
O ce bine ar fii!!
L5845 spune:
Mai, mai ce fete cucuiete, ca repede scriu ele .
Fetelor, eu m-am inarmat saptamana asta cu toate ustensilele : , sa fuga rusii de la voi, mancand pamantul, se se duca si sa nu mai vina decat peste macar 9 luni, asa, e bine?
Poze nunta Timisoara
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!