Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Andreea iti multumesc pt detalii, ma bucur sincer foarte mult pt tine. Iti doresc o sarcina usoara si la termen!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, eu asta-seara merg sa imi faca punctia. Emotii mari, dar simt ca totul va fi bine...
Va pup!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

AAAndreea78 FELICITARI!!!La fix s-a intamplat minunea ,inainte de laparo!Sarcina usoara si bebe sanatos!
ana_p iti spun si aici ca deseara ma voi gandi la tine si voi avea pumnii stransi pt tine!Sigur va fi foarte bine!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

aaandreea78, felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos!
Ana_p, deseara o sa fiu si eu cu pumnii stransi, stransi pt tine!

poze

Mergi la inceput

Ana tin pumnii, totul va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor!
Sunt si eu pacienta dr. T, dar desi v-am cittit des, am intrat mai rar pe aici. Mi-am revenit mai greu dupa pierdere. Dar astept sa vina al 2-lea CM ca sa incep si eu numaratoarea.
Eu am pierdut sarcina in iunie si acum am primit unda verde de la dr. Am fost la control joia trecuta, si totul e in regula. Chiar era binedispus si pus pe glume dr. T. si nu ma asteptam sa fie asa liber la cabinet. Eu eram prog. La 17.30, dar pe la 16.30 era doar 1 persoana.
Apropo de asta, cind eram acolo i-a spus Ramonei sa noteze toate fetele care erau programate si nu au venit.
Eu am o nedumerire. Mi-a spus ca nu mai este nevoie sa fac alte analize si sa iau doar acid folic inainte. Si doar cand raman insarcinata imi va da tratament de sustinere.
Stiu ca alti dr. dau utrogestan inainte de a ramine insarcinate? Voi ce spuneti? Oare daca iau fara sfatul medicului imi va face rau?

Aandreea - felicitari!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Va pup pe toate!

myry

Mergi la inceput

Myry dak vei face monitorizari iti va indica T cand sa incepi sa-l iei (2 capsule/zi intravaginal). Utrogestanul se ia numai dupa ce s-a produs ovulatia. Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat . Te pup si iti doresc succes si sa ne dai cat mai curand vestea cea mare.
Ana am pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Ysa si Alexela va multumesc din suflet pt urari, sa de DD sa ne vedem cat mai curand implinit visul!
Andreea felicitari si din partea mea, sarcina usoara si multa sanatate!
fetele

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Buna dimineata tutunici!
Sa aveti o saptamana plina numai de vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ana_p a obtinut 5 ovocite!!!Azi asteptam vesti despre 5 embrioni frumosi foc!Bafta Anaaaaaaaaa!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput