Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 4
ana_p spune:
Buna dimineata!
Da, fetelor, am obtinut 5 ovocite, abia astept sa vad cum evolueaza. Nu sunt multe, dar sper sa se formeze embrioni de calitate. Diseara aflu vesti despre ei. Ma simt tare bine dupa punctie, parca nici nu as fi facut-o, nu am niciun simptom deranjant, totul este OK deocamdata.
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
Ana
Iyoana spune:
Buna dimineata!
Andreea
sa-mi traiasca nepotelul / nepotica, sa-i traiasca si mosica , sa fiti toti sanatosi si sarcina usoara! ...cu placere!
BRAVO!!!!!!! IN SFARSIT!!!!!
Uita-te pe prima pagina , ma bucur ca tocmai eu am deschis capitolul asta, sa te trec eu cu manuta mea la gravidute!!!
Ana_p, felicitari pentru rezultatul punctiei, sa ai grija de tine si sa dea Dumnezeu sa se formeze 5 embrioni perfecti pentru niste copii perfecti! Doamne ajuta!
Am actualizat listuta, cf cererilor fetelor, nu ezitati sa-mi spuneti daca mai trebuie facute corectii.
O zi minunata tuturor!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by c.myry
Eu am o nedumerire. Mi-a spus ca nu mai este nevoie sa fac alte analize si sa iau doar acid folic inainte. Si doar cand raman insarcinata imi va da tratament de sustinere.
Stiu ca alti dr. dau utrogestan inainte de a ramine insarcinate? Voi ce spuneti? Oare daca iau fara sfatul medicului imi va face rau?
myry
Si ca sa completez raspunsul Ysei la nedumerirea ta: utrogestanul se da, intr-adevar, dupa momentul ovulatiei (pe care il stabileste dr. Tutu dupa una sau mai multe ecografii intravaginale), mai ales in cazul in care endometrul este prea mic pentru a sustine o posibila sarcina. Eu zic sa respecti indicatiile lui si numai daca te hotarasti sa faci monitorizare si sa urmaresti momentul exact al ovulatiei sa-ti dea dr. T utrogestan. Nu cred ca e bine sa-l iei tu singura, pentru ca nu poti sa stii exact cand s-a petrecut ovulatia. Sanatate multa si sa ne aduci vestea cea mare cat mai repede, mai ales ca tu ai trecut printr-o experienta atat de neplacuta!
Ysa ! Si de la tine astept vestea cea buna cat mai repede! As vrea sa modific si la tine, pe prima pagina, sa adaug rezultatul laparoscopiei (daca, bineinteles, doresti acest lucru), insa (mii de scuze!!!) nu mai stiu exact ce a spus Tutu ca ai (am retinut decat ca nu au fost probleme majore, dar nu mai stiu diagnosticul corect).
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
Hera25 spune:
Ana_p felicitari pt rezultatul punctiei si iti tin pumnii si ai sa vezi ca Dumnezeu te va ajuta sa-ti indeplinesti visul de a deveni .
Te pup. si ai grija de tine.
Alexela spune:
Dragi tutunici,
va doresc o saptamana frumoasa si linistita!!!
Ana_p, iti tin pumnii stransi de tot!!!!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
Alexela spune:
Sunt fericita ca mi-am adaugat efectul glow la nume!!!
Alexela spune:
Sunt fericita ca mi-am adaugat efectul glow la nume!!!
Iyoana, multumesc pt actualizarea de pe prima pagina!!!
alexia28 spune:
Neata fete,
Ana sa dea DD sa ai cei mai frumosi embrioni, bafta multa
Iyoana poti sa treci si la mine mamica de februarie 2008, nu mai sunt chiar asa proaspata, avem aproape 14 saptamani si joi sper sa aflam si ce carucior punem multumesc
Alexia si minunea mea
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by alexia28
Iyoana poti sa treci si la mine mamica de februarie 2008, nu mai sunt chiar asa proaspata, avem aproape 14 saptamani si joi sper sa aflam si ce carucior punem multumesc
Gata! de indata ce stii culoarea caruciorului, imi spui si il punem imediat! Bafta joi!
iyoana