Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ana are in burtica un embrion de 8 celule si 3 embrioni de cate 4 celule!Va multumeste tuturor pt sustinere!Acum sta cumintica in patut si are grija de puisorii ei,e optimista si nu are deocamdata nici un simptom.Va lua 9 utrogestan/zi si in 3 septembrie va face testul bhcg...Doamne ajuta Ana,iti tin pumnii stransi si iti doresc din tot sufletul sa ramai mamica toata viata!!!!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Ana_p felicitari pentru embrionasi! Sunt convinsa ca o sa fie bine!!!! Doamne ajuta!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Doamne ajuta Ana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

DOANME AJUTA ANA,SA STAI CUMINTICA IN PATUT SI SA AI SRIJA DE PUIUTII TAI

VERET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ana, ne rugam pentru tine si iti tinem pumnii. hai, arata-ne tu ca se poate.
iyoana, multumesc de raspuns. azi ma duc sa vb. cu el de laparo.

pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

In primul rand, ANA mult mult succes sa fie bine!
In al doilea rand, vreau sa va intreb ceva. In sfarsit am reusit sa imi fac programare la d-na asistenta, e adevarat peste o luna, dar nu am vrut sa risc sa merg fara programare, poate nu ma primea. Si stau si ma gandesc, daca as putea sa imi fac setul standard de analize inainte sa merg la el, in felul asta mai castig timp (daca ma programeaza peste inca o luna!?). Voi ce ziceti, ca il cunoasteti mai bine? Si puteti sa imi dati o lista cu analizele care le-ati facut voi prima data, si la ce linica? Va multumesc mult si Doamne Ajuta la un bebe cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Informatie: Dl. dr. T va fi plecat cateva zile incepand cu data de 04.septembrie-10 septembrie,iar d-na dr. Matei va fi plecata in strainatate intre 09.09-16.09.
Bafta tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutz spune:

Ana - !!
Iti doresc din tot sufletul sa-ti fie bine si sa ne dai curand vestea cea mare!!

http://tt.lilypie.com/krG5p3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

salut tuturor tutunicilor,am fost cateva zile la mareee!!!hmmmm ma pregatesc intens de laparo (sufleteste) vorbind.ce vroiam eu sa va intreb in ziua op.poti manca un sevici ,ceva usor sau e de preferat nimic.Ysule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Syyylviuta, eu cred ca poti face un set de analize inainte, desi Tutu nu e de acord, spune ca sunt bani aruncati pe geam. Zice ca atata timp cat el nu te-a consultat cel putin o luna sa vada daca ovulezi, sa iti faca niste ecografii, nu trebuie sa faci analize, pt ca poate nu ai nici un fel de probleme.
Daca, totusi, vrei sa iti faci inainte, mergi la Laboratoarele IDS, cu ei lucreaza Tutu. Uite, aici gasesti informatii despre tarife, date de contact, etc. www.ids-laboratories.ro/
Mie mi-a recomandat sa imi fac profilul hormonal. Aici intra analizele urmatoare: FSH, LH, DHEAS, ESTROGEN, PROLACTINA, TSH (astea se fac in general in ziua 2 de CM) si PROGESTERON in ziua 21 a CM. Poate sunt mai multe, nu mai tin minte exact.
In plus, poti sa iti faci analizele de secretie, un papanicolau... Ma rog, sunt multe, de-aia ar fi de preferat sa astepti sa iti recomande Tutu!
Bafta multa, oricum!!!
Camy, mie nu mi-a dat voie sa mananc nimic in ziua cu operatia, si chiar cu o zi inainte mi s-a spus sa mananc mai lejer. Nu se face clisma si de-aia! Si dupa operatie la fel, nu ai voie sa mananci, bine atunci nici nu prea poti... De-abia pe seara te lasa sa bei putina apa plata, dar mie seara mi se facuse o foame de nu mai puteam... As fi mancat orice!!! Dar nu aveam voie!!! A doua zi de dimineata iti da doua lingurite de branza de vaci, la pranz o supa chioara de tot si din nou branza de vaci si seara din nou branza de vaci... Dar daca vine cineva la tine, poate sa iti aduca o supa facuta in casa (nesarata si fara ceapa!!!) si niste carnita de pui fiarta.
Bafta multa!

Ana_p, ma gandesc la tine!!!
Va pup pe toate!!!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput