Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 9
cristy1977 spune:
dragele mele,
multumesc de raspunsuri.
ana, iti tin pumnii la procedura, sa dea d-zeu sa iasa bine
hera, crei ca pot suna pe mobil ptr. programare, adica nu as deranja?
a, si mai voiam sa va intreb ceva: saptamana asta merg la Tutu si as vrea sa-mi fac o programare pentru laparo la inceputul lui septembrie. credeti ca am vreo sansa atat de repede?
va pup
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by cristy1977
dragele mele,
multumesc de raspunsuri.
ana, iti tin pumnii la procedura, sa dea d-zeu sa iasa bine
hera, crei ca pot suna pe mobil ptr. programare, adica nu as deranja?
a, si mai voiam sa va intreb ceva: saptamana asta merg la Tutu si as vrea sa-mi fac o programare pentru laparo la inceputul lui septembrie. credeti ca am vreo sansa atat de repede?
va pup
cred ca mai bine suni pe ramona pentru programare. eu imi aduc aminte cum, odata, cand am spus eu "si va sun pentr programare" el a si sarit "nu pe mine!" si am continuat "nu, nu, pe dna asistenta..".
Asa ca nu te-as sfatui sa-l suni direct pe el. Cum crezi tu!
Iar in ce priveste laparo, eu am vazut ca sunt fete programate si in oct sau noiembrie (dar poate nu vroiau ele pana atunci, tu poti sa-i spui ca doresti mai devreme, in cazul in care mai are un loc liber). Succes si sanatate!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
aaandreea78 spune:
ana_p, iti tinem pumnii! Sa dea DD sa vezi punctulete cat mai curand.
Alexela facem galerie, asteptam vesti bune.
Hai ca Iyoana(mosica) are mana buna, si nu mi place singura acolo pe prima pagina.
Doamne ajuta.
Hera25 spune:
Ana_p sa te ajute Dumnezeu sa fie totul ok si sa ne dai vestea cea mare cat mai curand.
Ysa eu tare am impresia ca si tu ne vei da o veste buna luna asta. Sa vezi ca o sa fie bine si o sa reusesti.Sunt sigura.
Si tu Alexela la fel. Ai incredere ca asa va fi.
Doamne ajuta.
Va pup fetelor
ysa26 spune:
Hera mersi iubita, dar pe mine azi cred k ma ataca rushii si-a trimis deja un sol maroniu. N-ar nimic, asta e, luna asta ma duc la monitorizare si mai vorbesc si eu putin cu mister T sa vad ce ma mai sfatuieste. Si tot atunci ma duc si la homeopata pt tratament.Tu cum te simti, ceva reactii adverse? Macar sa scapi odata de endo.
Ana mai e o ora, o sa aprind o lumanare si o sa ma rog pt tine.
In fiecare seara spun cateva rugaciuni, aprind o lumanare si ma rog pt toate femeile din lume care-si doresc un copil.
Va pup si va astept cu vesti bune
Hera25 spune:
Off Ysa cat de mult m-ai emotionat. Esti asa de buna imposibil sa nu te ajute Dumnezeu sa reusesti sa devii mamica.
Si eu ma rog in fiecare seara si pt mine si pt celelalte fete care isi doresc un copilas.
Despre mine ce sa-ti spun? Astept cu nerabdare sa vina luni ca sa fac a 2 a injectie de Diphereline si astept cu nerabdare sa treaca lunile astea si sa scap de injectii. Sper sa scap de boala asta crunta care-mi macina sufletul. Inca nu am reactii adverse, poate e prea devreme.
Ana ma gandesc la tine sa te ajute Dumnezeu.
Alexela spune:
Ana_p, ce faci? Ma rog pt tine! Sper ca totul sa fi decurs bine de tot!!!!!!!!!!!!!!
Hera, iti multumesc ca te gandesti la mine! Eu sunt optimista, insa nu imi fac mari sperante, pt ca ar fi prea frumos ca sa fie adevarat... Prima luna dupa laparo si in plus si fara sa se vada la eco ca as fi ovulat... E adevarat ca am facut eco doar pana in Z19, iar saptamana trecuta am avut ceva simptome de ovulatie, dar... Cred, totusi, ca sunt prea multe coincidente la mijloc, ca sa se produca minunea!!! Oricum zilele astea am refuzat sa ma mai gandesc ca mai sunt nu stiu cate zile si ar trebui sa fac test, si de-aia nici nu am mai scris atat de mult pe forum, pt ca eram tentata sa ma uit mereu la ticker... Vreau sa ma detasez putin, mai ales ca acum am f multe lucruri pe cap... Apoi in septembrie plec in concediu, asa ca de-abia prin octombrie ma mai intalnesc cu Tutu, si atunci doar ca sa stabilesc daca facem sau nu o IA la sfarsitul anului.
Va pup pe toate si haideti sa ne rugam cu toatele la DD sa fie bine pt Ana_p!!!!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
ysa26 spune:
Hera mersi pt vorbele tale, dar cred k e normal k in rugaciunile mele sa includ toate femeile care-si doresc copii, k eu simt pe pielea mea cat de mare sunt dezamagirea,neputinta de a-mi vedea visul implinit.
Ana Doamne ajuta !