Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Alexela multumesc din suflet! De asta am zis sa va intreb pe voi, ca il cunoasteti bine...
Oricat de nerabdatoare as fi, voi astepta sa-mi spuna el ce sa fac si cand. Cred ca e mai bine asa. Acum astept cu mare nerabdare sa merg la programare!!!
Mult succes tutror, sa para bebe cat mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Cami, depinde cum te simti dupa operatie! (inainte nu ai voie sa mananci, dar nici nu ai cand, ca de obicei laparo face la 7 dimineata). Daca te simti ok dupa (nu ai probleme mari de la anestezie) te vor duce in salon pe la 12, din spital nu iti vor da mancare, asa cum a zis si Alexela, dar poti manca linistita ceva usor. Eu de ex, am mancat ou fiert mai moale, corn cu iaurt, pe la 4-5 dupa amiaza, si vazand ca ma simt bine, seara mancam struguri si ciocolata!
syyylviuta, bafta!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Ce mai faceti, fetelor? Nici o noutate?!?!
La mine astazi a fost ultima zi de serviciu, de maine intru in cocnediu... ma mai intorc pe 18 septembrie.... Oaaauuu!!! Sambata viitoare suntem nasi, iar pe 5 plecam in Tunisia... Deja nu mai am rabdare!!!
In rest... nimic! Dupa cum probabil ati vazut, astazi sunt Z35, nu am facut test si deocamdata nici nu vreau sa fac, pentru ca reusesc sa nu ma gandesc atat de mult la asta si nu vreau sa fiu dezamagita daca va fi din nou o singura I... Deocamdata nu am simptome nici de CM, dar nici de o eventuala sarcina... Poate doar miros accentuat s o pofta exagerata de mancare, dar nimic pronuntat...
Mai am rabdare cateva zile!!!
Camy, are dreptate si Felicia, daca te simti bine, probabil ca poti manca dupa laparo. Mie mi s-a spus ca nu am voie si fiindca tot nu ma simteam prea bine, nu am vrut sa fotez nota, pt ca vomitam non stop de la anestezie. Oricum ar fi, bafta multa!
Syyylviuta, cu placere! Asa zic si eu, mai bine asteapta sa vb cu Tutu inainte!
Va pup pe toate!

P.S. Ysa, am si eu costum de baie din ala galben cu floare ciclam!!!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana, iti tin pumnii!
Fetelor, eu maine ma internez pt cezariana. BB a ajuns la niste dimensiuni care nu imi mai permit nasterea naturala. Sa imi tineti pumnii.

Sim 38+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexeela, concediu placut! Releaxeaza-te, bucura-te de concediu, si pe 18 sa vii cu vestea cea mare!
Sim, ma voi gandi maine la tine, nasterea usoara si intalnire placuta cu bb!
Ana, si eu sunt alaturi de tine!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

intru si eu in graba ca maine dimineata plecam in concediu si trebuia sa va spun ca avem o fetita, am fost azi la dr Iosup de care mi-a placut tare mult, eram tare stresata si a reusit sa ma faca sa rad, tati nu mai putea de bucurie desi isi dorea baietel dar cand i-a aratat dl dr foarte convingator cat de mult seamana fetita cu el s-a topitsi i-a ales repede si numele. Deci Iyoana, ai treaba sa-mi treci un corucior roz cu numele Teodora

Sim nastere usoara si refacere rapida si de abia astept sa ne povestesti cum a fost intalnirea cu bebe
Ana bafta multa, sa stai cumintica sa fie bebelasii bine in burtik
Feli

Bafta multa fetelor si cand ma intorc sa mai vad o graviduta doua pe aici pe listuta

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Alexela ,Feli multam mult,ma gandesc la ziua de joi cu groaza nu de operatie imi este cat de anestezie as vrea sa va intreb cu T. va-ti vazut inainte de op?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

alexia sa creasca mare printesa teodora, sa va aduca numai bucurii! hihih va avea si emmi cu cine sa se motzeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aaandreea78 spune:

Alexela facem galerie, iti tin pumnii, eu din prima zi de intarziere am facut testul si au iesit II, asa ca ..........
Alexia sa creasca mare si sanatoasa Teodora(ce nume frumos).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Alexia, ti-am facut rost de un carucior roz ! FELICITARI!

Alexela, concediu placut! Si sa vii cu vesti bune din Tunisia!

O zi buna tuturor si un week-end excelent!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput