Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Camy, succes la laparo joi! Iti tinem pumnii sa ai un rezultat bun si sa vina bebe repede - repede! Sanatate multa!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexela spune:

Sim, bafta multa si sa nu iti fie teama!!! Va fi totul minunat!!!
Alexia, felicitari pt caruciorul roz!!!
Camy, bafta la laparo! Eu m-am intalnit cu Tutu inainte de operatie, dar nu stiu daca el vine d eobicei sau doar s-a intamplat asa la mine, pt ca a intarziat cam juma de ora anestezista... Nu are de ce sa iti fie frica, oricum anestezicul se administreaza in cantitate destul de mica, asa ca reactiile ulterioare nu sunt chiar de nesuportat!!! Bafta!!!
Va pup pe toate!

http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna fetelor!
Ana_p: Eu incep galeria!
Alexela: Parca vad ca ne faci o surpriza!!! Doamne Ajuata!! Un concediu placut iti doresc!!!
Cami: Bafta la laparo ! Te asteptam cu vesti bune!!
Alexia: Sa-ti traiasca minune!!!! Sa ai o sarcina usoara in continuare!!
Marinar: Tu postezi mai rar....bebelina cred ca-ti ocupa tot timpul!!! E o frumusete!!
Iyoana: Ce planuri ai pebtru la toamna?? Ne tinem de manuta la FIV?? ce zici??
Mai fetelor, eu am asa o stare de spirit buna.......toate mi se par usor de realizat...nu stiu ce-i cu mine!? Suntem in cautarea unei case si mor de nerabdare sa gasim ceea ce ne place!! Poate vine si bb dupa!!
Va pup !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Intru si eu in graba sa va salut.
Ana tin pumnii
Alexela mai vorbim pana pleci in concediu.Da Doamne sa fie cu ochisori
Alexia sa-ti traiasca printesa si sa te bucuri de ea!
Camy nu-ti fie teama, hai k suntem alaturi de tine, totul va fi bine
Eu tot am incercat s-o prind pe Ramona la tel sa-mi fac programare pt monitorizare, dar se pare k oricum nu aveam noroc k am inteles de la Kora k dr ar fi plecat pe 5 septembrie.Offf, inca o luna pierduta, asta e.
Va pupic, mai intru pe seara, acum plec la ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

Ysa,Maria08,Iyoana,Alexela,Feli;multumesc mult pt.sfaturi si incurajari,dar stiti si voi ca o mica teama tot ai cand te gandesti ca e o op.totusi.in momentul de fata sant ok desi in ziua op.cred ca o sa ma panichez putin .am trecut cu bine la cea clasica care a fost mult mai grea,sper ca totul sa fie ok.o sa revin cu amanunte miercuri cand ma voi intoarce de la analize.pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misona spune:

si eu as vrea sa inep fiv cu dr.T. Cine poate sa imi spuna cam care sunt preturile?

Multumesc si va tin pumnii tuturor! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VERET spune:

misona preturile pt FIV CU DR.t le gasesti la capitolul FIV 130

VERET

Mergi la inceput

Camy stiu k si eu am avut emotii, dar tot personalul se comporta foarte frumos, asta chiar m-a surprins k sti si tu cum e prin spitale. Tim pumnii sa vi cu un rezultat bun!
Alexia concediu placut!
Alexela tin pumnii
Maria succes sa-ti gasesti cat mai repede casa visurilor tale! Mai mult k sigur k si barza se afla pe drum spre tine.
Zeno!!!! Ce mai faci? Esti plecata in vacanta? Te asteptam cu vesti bune!
Ana suntem alaturi de tine...
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

misona asa cum ti-a spus VERET vino la subiectul FIV 130 ca sa nu fim off-topic pe aici si vei afla f. multe amanunte.FIV simplu costa 1500 euro la care se adauga pretul analizelor si al tratamentului,iar FIV+ICSI 1800 euro.Bafta!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Kora deja si eu am inceput sa citesc subiectul cu FIV, dar cred k-mi va trebui vreo saptamana sa termin toate cap. Eu sunt hotarata pt fiv, dar sotul meu zice sa mai asteptam cateva luni.Nu e vorba de bani, e de parere k ne dorim foarte mult un copilas si de aceea stam intr-un permanent stres si asta poate fi cauza.Oricum eu vreau sa ma documentez, sa stiu in ce consta procedura fiv.
Asa k si luna asta trebuie sa prestez dupa bunul meu plac, k nu pot face monitorizare k T e plecat in perioada respectiva.
Alexela ne pregatesti vreo surpriza?Da Doamne sa am dreptate!
Iyoana frantuzoaica frumoasa, tu ce mai faci?

Mergi la inceput