Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ei ne-am intors si noi.

buuuun

Luy sotului sa-ti traiasca.

Emma sa fiti fericiti si multi multi ani de acum incolo.

Simona nu prea cred eu ca o sa nasti weekendul asta dar cred ca e mai bine asa parca nici nu prea doreai sa te prinda weekendul in spital.

Gabriela sper sa termini si tu calcatul nu e prea buna caldura aia si statul in picioare.....
Eu vorbesc ca in viata mea nu am calcat o batista.Nu mi-a placut chestia asta niciodata.Pana m-am casatorit mama era cu calcatul iar acum se ocupa sotul si bine il ajuta mama la calcat cand e in zona.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

La Multi Ani tuturor celor care sarbatoresc zilele astea mai multi sau mai putini ani de cand sunt impreuna!

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

tomasa, yaia, ema, multi ani fericiti!

tomasa, sa-ti traiasca finutul si distractie placuta la petrecere!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei hei hei! Pana sa fac eu ochi si putina curatenie (azi nu am mai chemat menajera, oricum era sotul meu acasa sa lucreze si il deranja - asa ca am prestat eu muncile ei), deja ati terminat capitol si ati inceput altul. Cine stie ce ma mai asteapta.

Afibebe, ca sa apreciezi ce inseamna mamica buna trebuie sa o definesti. Sa schimbi un scutec si sa hranesti un bebe nu e mare lucru pana la urma, nici indemanarea nu e o calitate obligatorie. Conteaza sa il iubesti, sa il sustii, sa ii dai incredere, etc.

Piciulika, cu mine ce ai, de ce sa mai stau? Azi am 38 de sapt in cap.

Ana, mai ai putina rabdare, poate mai creste BB. S-au nascut multi copii mai mici si nu au fost probleme. Cum deosebesti contractiile de dilatare de altele?

Maruntzika, sper sa fie bine si la tine pana la urma, insa tine-te de monitorizari. Cu lichidul nu e de gluma.

Sabina, da sms daca treci, dar sa stii ca azi familia acasa, toata. Catalin lucreaza acasa azi, nu stiu prin ce minune. Si au venit si ai mei. Asa ca plec eu ... la cumparaturi.

Luy, imi imaginez cum arata parul tau, tu l-ai vazut pe al meu? Jumatate saten, jumatate saten cu suvite blonde. La multi ani, sa iti traiasca sotiorul, sa fiti fericiti!

Pinacolada, eu nu m-am consultat cu medicul in legatura cu celulele stem, pentru ca era plecat. Dar am aflat din alte surse ca a mai facut si chiar si cei de la Cluj te verifica unde si cu cine nasti si pareau sa fi lucrat cu el. Eu am auzit ca la Euroclinic se recolteaza frecvent.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Acum ma uitam la fetele de iul-aug care au facut cezariana si am observat ca la 4-5 zile de la operatie au fost lasate acasa cu bebe.

ce palaria mea ne-or tine astia pe noi aici in Sibiu 10-12 zile ca inebunesc acolo.

ce Dumnezeu ne-or face???

luni a iesit o prietena din maternitate dupa o cezariana, la 14 zile, si nu a avut nici o problema.

o alta a iesit la 12 zile.

nu stiu ce au de gand oamenii astia.

ne fac statuie acolo.

sper sa nu stau mai mult de o saptamana.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Uf, m-am enervat cu muncitorii (again, dar de fapt ce m-oi mai mira, nus tiu). Au dat cu glet pe miste pereti, apoi au zis ca trebuie sa se usuce, asa ca acum freaca duda pe terasa de sus (unde ar trebui sa faca reparatii la balustrade si alte cele, dar evident stau degeaba). SI peste juma' de ora cica intra in pauza de masa. M-am enervat asa de rau incat n-am mai avut stare si mi-am cusut scutelece de finet(o asteptam pe mama pentru asta) si o lenjerie de pat cu ursuleti pentru pitic (luasem materialul din Brico la juma de pret, acu ceva vreme, si la fel, o asteptam pe mama pentru "manopera"). Le-am pus la spalat.

Tomasa, petrecere frumoasa maine, si la botez si pentru aniversarea voastra. Muuuulti ani fericiti impreuna!

Emma, aceeasi urare si pentru tine !

Luy, la multi ani sotului tau!

Andreea, Garmastan am luat din Sensiblu in Carrefour Militari. Galactogil n-am intrebat, asa ca nu stiu...

Yaia, multi ani fericiti impreuna si voua!

Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Sim, asta urmeaza dupa "activitati"? Ma batea gandul, dar cred ca renunt.

Tomasa, la cum ma prezint nu cred ca e cazul sa nasc azi.

Abia astept sa merg la dr, insa abia la 16.30 m-a chemat si cine stie cate ore bantui prin spital.

Rox 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La cezariana 10-12 zile in spital?? mie dr. mi-a zis ca voi sta 3 zile daca totul e in regula.. iar verisoara mea a nascut la sf. lui iulie si tot atat a stat..

Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 30+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mirela si taticul de bub, sa va traiasca printesica, sa fie sanatoasa iar mamica sa se refaca repede!

Yaia, eu am zis ca trebe sa gasesti. Ma bucur ca ai gasit si sper sa te ajute!
Devylla, fii optimista ca va fi totul bine!

Revin.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Va pupic, merg la Carrefour. Oricum netul merge aiurea ca sunt conectate 3 calculatoare, si al meu nu stiu ce conferinte face si mi-a blocat router. Vorbim mai incolo. O zi minunata!

Rox 37+

Mergi la inceput