Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 4
sim_stoian spune:
Eu ma bag la somn, cel putin o sa incerc sa dorm.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
slippers76 spune:
Sim, convinge-l pe bebe sa mai stea! Eu am prins WE in spital cu Miruna si-mi venea sa ma dau cu capul de pereti! Nu tu medici, asistente sacaite, si o gramaaaada de lume in plus prin spital.
Rox, miercurea trecuta cand m-am dus la echo (si eram convinsa ca o sa nasc foarte curand), aveam contractii super dureroase. Erau in partea de jos a bazinului. Incepeau ca o durere difuza de ciclu, apoi se ascutea durerea si iradia ca niste cutite in sale, asa ca un cerc care ma strangea. Burta nu mi se intarea foarte tare, decat in partea de jos. Mi-a "prins" una si pe echo si mi-a spus ca astea sunt contractiile care tractioneaza colul, si ca probabil astea mi-au sters colul. Dupa duphaston si alte alea si-au dat drumul. Ieri am avut una singura de exemplu. Si atunci erau cateva pe zi. La astea "false" mi se intareste burta cu totul, zici ca-i o minge de plumb, dar sunt nedureroase (sau foarte putin dureroase), le simt mai mult ca si tensiune. Si nu simt nimic in spate.
Ana 36+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica
adimercedes spune:
Betty si Mirela, multe felicitari pentru puiuti si sa aveti parte de multe bucurii si tot ce va doriti!!!
Asteptam pozeeeee!!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Pinacolada spune:
Roxana G-multumesc frumos pt inf!
Iti tin pumnii si sa fie totul ok!
La cezariana te tine vreo 4 zile, nu am auzit de mai mult, numai in cazul in care apar complicatii..........
Pinacolada
mama de Luca (18.10.2005) si Rares in burtica
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
Andries spune:
Hai ca nu stiam de ce am eu nervi azi si ce urmeaza sa se intample... ei bine am aflat ca a lovit husbandul masina, bine ca nu rau. Ce ma distreaza e ca el a a spus ca nu are nevoie de casco (eu am casco la a mea) dar el are mult mai multe incidente decat mine (de acum cinci ani de cand a intrat unul in spatele meu la stop nu am mai patit nimic), in fine, bine ca nu nasc eu ca asa aveam o stare proasta, simteam eu ca trebuie sa fie ceva.
ta-na-nam Simona, ca sa te consolez, eu am nascut in sapt 40 pe Victor, dupa ce din saptamana 37 ma rugam sa scap si eu mai repede. Medicul mi-a spus ca nasterea absolut naturala este determinata de bebelus, el da niste semnale chimice, semnale care determina modificari de hormoni la mama, care hormoni determina contractiile si nasterea.
Deci poti sa bei ceaiurile ceaiurilor, bai, sport, sex...ori vine el de capul lui, ori daca vrei musai iti face medicul inducere. Cel mai "sanatos" este sa vina el de capul lui, numai ca... daca e la categoria 4 kile iti cam rupe fundul. Dar trece. am o prietena care a nascut natural un bb de 4 kile si jumate si n-a avut absolut nimic, e drept ca e o tipa mai inalta, mai zdravana ca mine, are peste 1,70 si bazinul ceva mai lat.
Pupici!!
Andries
adimercedes spune:
Teodoran, ce bine ca mai intri sa ne tii la curent. O sa vedeti ca o sa fie bine, mai ales dupa ce va intrati intr-o rutina.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
adimercedes spune:
Piciulika, referitor la sotul mei scump, i-am "ordonat" sa stea cuminte, ca a cam exagerat zilele astea si nu e bine. Dar cred ca se simte aiurea sa stea in pat si eu sa le fac pe toate, asa ca se straduieste sa faca si el cate ceva. Oare cum sa il fac sa inteleaga ca ma ajuta mai mult daca se reface complet, fara alte evenimente neasteptate, ca mai apoi sa poata fi langa noi la nastere???!!!
Tu cum te mai simti?
samburici
Andries spune:
tomasa sa-ti traiasca finul si sa ai o petrecere frumoasa!!
Afibebe mie mi se pare enorm 14 zile in spital, aia au paturi prea multe si trebuie sa le raporteze ocupate. Aici in Bucuresti nu te tine mai mult de 5 zile decat daca ai probleme.
yaia felicitari si multi ani fericiti impreuna!!
luy ca sa te consolez iti spun ca la par se poate face rapid ceva, ceva, dar eu cu fata ce ma fac? ca de slaba ce sunt mi s-au dus ochii in fundul capului si mi s-au ascutit obrajii de parca as veni din Africa centrala si mai rau cred ca de la hormoni am si o culoare mai tampita a tenului, ma uit in oglinda si-mi vine s-o sparg, sunt extrem de galbena, parca as avea hepatita.
Andries
luy spune:
Eu sunt acasa inca, am renuntat sa mai trec pe la Unirea ca nu-mi prea place durerea asta de burtica ( parca ma "tine" ceva in partea dreapta ) si am zis ca mai stau in pat mai bine. Nu de alta, dar nu tin ca bebelina sa vina azi. O fi ziua sotului, dar cadoul acesta vreau sa i-l fac peste o saptamana si ceva, asa cum am stabilit .
Dar oricum trebuie sa plec la coafor, o sa iau un taxi ca e la mama naibii in Tei, langa facultatea de constructii.
Roxana, vad ca nici tu n-ai stare , in schimb se pare ca s-a potolit Sim, e bine si asa...
Andries, las-o incolo de masina, sa se descurce tati... Tu ai lucruri mai importante la care sa te gandesti: BB
afibebe, nici eu nu am mai auzit sa te tina in spital atatea zile...
slippers, ia mai da-i incolo de muncitori ! Si tu ai grija cu harnicia, ce vrei sa compensezi statul lor cu treaba pe care o faci tu ? Menajeaza-te...
Hai ca ma pun in miscare !
Luy 37+ cu