Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ana, merci, lor trei. Zi-i lu' Katrineta ca pot sa pun eu carutul la mine in portbagaj daca sot nu poa' sa vina si ea accepta oferta Irinei...

Nelia, pretul e pe noapte. 79 + 79 + mincat seara (15 + 15 + 10 + 10) plus benzina plus mincat a doua zi, cind inca n-am cerut masa, ca jumatate din noi pleaca si poate vrem sa mincam in alta parte... Prietenii sint bine-veniti, pe lista mai sint si alte doua familii de prieteni, asa ca asteptam confirmarea. Nu uita ca pe 6 septembrie trebuie sa sun inapoi cu o confirmare de camere si nr. de persoane. Sigur ca se mai pot adauga si mai tirziu camere, dar ce-i in mina nu-i minciuna.

Donia, mi-ai luat vorba din gura, efectiv asa simt si eu... Greta Garbo... am o carte pe care-o cheama asa, Cezar Petrescu, cred, da se poate sa fiu inculta azi..., nu-s daca ajuta, ca nici pe BBQ nu crez ca devine comestibila!

Ira, rizi tu rizi, Harap Alb! da si daca nu ciripesti.... Abia astept sa te aud!

Denisam, 6 sept.

Pupici, doamnelor, cum ziceam, actualizez info pe lista pag. 1 de acasa.
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Denisa, ti-am trimis un email, astept raspunsul tau azi daca se poate

Cristina

noi, poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La placinta cu brinza m-as baga eu, ca asta nu e chiar asa de greu de facut.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Simoneta, Katrineta va urmareste cu sufletul la gura ... canta si saliveaza alaturi de voi...merci pt optiunea cu carutzul...mai sper totusi sa se aranjeze si sa poata veni si sotul, mi-ar fi mai usor ...as sta si eu mai mult cu voi...

pe Denisam nu am vazut-o de vreo 15 ani cred...asa ca iti dai seama ....o sa ma duc sa urc scarile de la Oratoriul in genunchi..poate se indura Padre sa faca ceva minuni ...

pana atunci stau in stand by.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Cristina,
Gata, am executat, mii de scuze- pupici dulci!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simonna, m-am executat pentru Lemoni si Laura...cum vezi Ktrinel e pe faza:))

Ira,

ce sa cint eu ca ma sperii de mine si plec pina si eu de acolo de ma apuc de cintat:)), noroc ca odrasla mosteneste pe sora'mea si bunicu'sau la talente muzicale, da's de acord cu toate propunerile voastre, mai putin cele de dor si jale;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Multumesc frumos Simona ca te ocupi de intilnire , O sa incerc sa va dau un raspuns pana luni sa zic , la mine problema este , consoarta lucreaza sambata de obicei si daca vin duminica si toata lumea pleaca e cam naspa. Poate am timp sa ceara o zi libera sa vedem , dar vreau sa-mi da-i si mie numele la hotel daca se poate. Daca are camera de banchet intreaba cat te costa sa inchiriezi pe noapte ca 3 ore nu prea sunt de ajuns .Daca vin oricum eu vreau tot 2 zile nu bat atita km pt o zi.Deci am inteles e dupa 6-8octombrie.Va dau de veste curind si sper sa ne vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

okkkkkk, am o veste pentru voi, cine nu canta va trebui sa asculte, si nu stiu cine iese mai castigat in finalul serii.

mqqm s-a aruncat repede cu aplauzele, dar nu stie ce-o asteapta....hihi. Ca vata (de urechi) am auzit ca nu se gaseste in Canada. Si cu Tampax nu cred ca se rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Lemoni, am numarat, din 19 familii confirmate, 10 ramin si o a doua noapte. Asa ca mai ramine cava fun si pt. duminica seara. Plus ca Ira si Dana, care au confirmat o singura noapte, si-au propus sa plece foarte tirziu duminica seara, si probabil o sa mai fie doamne care vor face acelasi lucru. SI e din 6 in 8 oct, nu dupa, good? Intreb si de sala pe toata noaptea, ai dreptate.
Katrinette, de ieri ma tot intreb ce-o fi fost in capul meu.. ca de citeva zile tot incercam sa-ti scriu ca pot sa iau eu carutzul, asa ca nu-s de ce mi s-a parut mai valabil daca-i spuneam Anei, pe forumul PUBLIC, sa-ti scrie tie un mesaj PRIVAT :))... Se vede ca m-a atins la cap! :))
Ana, sarmina! Mai ramine sa afle Laurajr cind vine mama ei si sintem in formatie quasi completa. Tu stai 2 nopti, asa-i?

Ira... io zic ca pina nu testam nu stim daca ajuta.... :))

Dana, io, personal, sint atita da dashteapta, ce nu s-a mai vazut pe forumu' asta! Ca, in paranoia mea paranoica, am sters stii tu ce si cum si acu' nu mai stiu un'ne ducem! Fa-ti pomana cu Matilda din mine si trimite-mi un PM, ca ma fac de tuoata kkoa la duoamnele care se intilnesc la intilneala!

Mizerabila vreme, ma duc sa spal frigiderul, ca nu l-am spalat saptamina trecuta!
Pupici,
Weekend meserias sa aveti,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Buna fetelor!
Mama mama ce organizare! Ne primiti si pe noi la intalnirea voastra? Sunt noua pe forum dar ne-ar place si noua se ne cunoastem si sa ne distram cu voi . Noi o cunoastem pe khristin asa ca nu suntem chiar niste straini. Daca ne primiti am sta si noi o noapte, suntem doua persoane plus o fetita de 2 ani si 7 luni si un baietel de aproape un anisor.
Multumesc.

Mergi la inceput