Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 38
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
Simonna, da, sint o idealista, dar asta nu inseamna ca nu ma doare ce s-a intimplat. Ceea ce am spus, ramurica de maslin pe care am intins-o a fost tocmai pentru ca eram sigura ca se va ajunge la postari pline de frustrare, si mai rau fara sa duca la o rezolvare, ca cel care a avut obrazul gros si a facut asa ceva, nu-l va avea in veci atit de subtire incit sa recunoasca, pot sa pun mina in foc pentru asta. Asa ca toti devin suspecti fara sa fie vinovati cu nimic si mi-e ciuda ca am ajuns sa facem asta si ca intilnirea noastra superba este umbrita de un gest atit de urit. De exemplu, si sotul meu a iesit din sala in timp ce cinta Ira, dar ca sa aduca prajitura cu mere. Si bag mina in foc pentru el! De fapt, el nici nu a stiut pina acasa. Am intrebat-o din nou pe Agata si a zis ca asa i se pare ca a vazut ceva negru, care semana cu un aparat, sub o masa (aflu acum ca al tau era argintiu, deci e clar ca nu era aparat ce vazuse ea). Eu nu stiam ca l-ai cautat si sub mese si ca ai intrebat deja la receptie. E ultima postare pe care o fac si inchei cu o parere de rau pe care nici nu o pot descrie in cuvinte. Si imi pare rau de sufletul tai si al nostru si de pozele pierdute, nu musai de aparat, asta se poate cumpara, dar restul nu... Dar la intilniri tot vin si de scris voi scrie pina la ultima pagina a ultimului capitol de la Sezatoare si nu plec decit daca ma dati afara!
Imi sinteti mult prea dragi ca sa pot face altfel!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)