Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 36
nelia spune:
Ira, nu ma deranjeaza, tocmai ce propusesem asa ceva dincolo la Sezatoare... nici eu nu vreau sa ramina asa, dar nici nu vreau sa stric o frumusete de intilnire, prefer sa scot bani din buzunar. Cum am spus si dincolo, eu refuz sa cred ca vreun adult a facut asa ceva, sint mai mult ca sigura ca un copil l-a luat, nu ca sa-l fure, ci ca sa se joace si ori l-a stricat, ori a uitat unde l-a pus, ori pur si simplu nu are cum sa recunoasca asa ceva, acum, ca a fost intrebat (banuiesc ca toti copiii au fost intrebati). Eu sint genul care prefer sa am incredere in oameni pina la prima proba contrarie si chiar si atunci sa le gasesc circumstante in cazuri nu foarte grave. Deci, oricit am rascoli, in afara de faptul ca am arunca banuiala fara sa vrem asupra tuturor, nu cred ca il vom scoate la iveala, desi mi-ar placea, pentru ca sint poze pe el cu noi... De aceea am propus sa-l platim si nu ca sa ascundem faptul consumat sub pres. Nu-mi place ca a disparut, ca eram numai noi in sala cind s-a intimplat, dar nici nu cred ca discutind mai rezolvam acum, decit daca este inca pe acolo si cineva il gaseste si, cinstit fiind, anunta persoana pagubita.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">33+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
pitilache spune:
Ira cum spuneam la Sezatoare, chiar daca Simonna vrea sa incheiem subiectul cu aparatul, pana nu o sa aflam ce si cum, daca o sa aflam, subiectul nu o sa fie inchis. Sunt total de acord cu tine sa ne mobilizam sa aflam ce s-a intamplat. Dar cum??? Eu m-am uitat in pozele mele si nu am nimic incriminator.
Iubeste ca si cum nu ti-ar fi facut nimeni niciodata rau,
Danseaza ca si cum nimeni nu te-ar privi,
Canta ca si cum nimeni nu te-ar auzi.
Ira spune:
Buna, Roxi, nu vazusem l sezatoare. Aparatul a fost lasat pe ultima masa in dreapta cum te uiti dinspre pian. La sfarsitul show-ului meu.
Nelia, nu e nici un copil, am cautat dupa aia pe sub mese cu fetele 30 de minute.
Ma intreb daca n-o fi vreo camera ascunsa in sala, pt. a proteja bunurile (pianul, jocurile care erau) si pt. buna desfasurare a petrecerilor fara a parea ca avem supraveghetori cu ochii pe noi, poate ca platim ceva si ni se da filmul. Sau rugam politia sa ceara filmul.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
pitilache spune:
Da, Ira, stiu unde a fost lasat. Eram in spatele Simonei cand l-a pus pe masa cu pricina. Si acum imi vine ca am vrut sa-l iau de acolo si sa-l pun pe masa ei dupa ce a luat-o pe Isa in brate, ca m-am gandit ca poate o sa uite unde l-a lasat. Dar.... La masa aia au stat o perioada unii din prietenii mei. Cat au stat ei acolo, aparatul a fost pe masa, dupa ce au plecat... de plecat cu el, pot sa bag mana in foc ca nu s-a intamplat asta. Ei spuneau ca la un moment dat un "domn" i-a intrebat daca este aparatul lor. Ei au raspuns negativ si "domnul" si-a vazut de drum. Asta-i tot ce stiu de aparat, din pacate.
Ira spune:
Cine era domnul acela, cum arata ? Merci Roxana.
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
pitilache spune:
Iti dai seama ca ei nu stiu, Irina. Cineva din grup, oricum. O sa vorbesc cu ei diseara la telefon si o sa le trimit niste poze, sa vedem daca il pot identifica de acolo. Pana atunci mai studiez pozele mele, sa vad daca gasesc ceva. Cred ca ne-am ratat meseria, detective trebuia sa ne facem! Asta ca sa facem si haz de necaz.
Ira spune:
Merci, Roxana, esti o scumpa. Eu am o banuiala, dar ma abtin s-o spun in gura mare pana nu mi se confirma din mai multe parti.
Da, facem haz de necaz, si sper ca daca macar nu recuperam aparatul (poate deja vandut cu juma' de pret la altcineva care nu se jeneaza sa cumpere lucruri furate), macar sa le pun poza aici pe forum - familiei care a facut asta. Sau sa va trimit tuturor mesaje private cu nick-ul furaciosului.
pitilache spune:
Am gasit doua poze si chiar un filmulet la care nu ma uitasem pana acum in care apare aparatul pe masa respectiva. La ora 10:22 PM. Nu e nimic relevant in ele, din pacate, dar macar stim ca pana la ora aparatul exista bine merci pe masa. Daca vrei ti le trimir pe email, daca mi-l dai...
Editez ca sa-ti spun ca le-am trimis.
Ira spune:
Merci, o sa ma uit la ele cu atentie diseara, ca acum trebuie sa plec la scoala. Merci inca o data, esti de mare ajutor.
Simonna spune:
Chiar ca v-ati ratat meseria... Asa e, cum ziceti voi, fix acolo l-am lasat si fix de-acolo a plecat, cu ajutorul dezinteresat al unui..... (calificative la liber, la alegere, nu vreti sa auziti ce pot eu sa spun!)
Dar eu am de raspuns Neliei, de la postul de la Sezatoare!, de-aia am intrat:
Tot zic sa nu mai scriem despre asta, da' nu ma pot abtine, Nelia, tu esti o idealista, draga mea! M-am tirit eu, personal, in seara cu pricina si a doua zi si a treia zi, pe sub toate mesele. Plus semineu, dulap cu jocuri de societate si zona aia cu microfoane. E drept, in pian nu m-am uitat, da' era lipit cu scoci! :) Si-am intrebat si la receptie, de fapt am anuntat personalul imediat ce am observat ca mi-a plecat aparatul. Nu vrei sa stii cum m-a privit ala cind i-am spus ca nu mai am aparatul foto dupa ce l'am lasat intr-un loc unde se aflau doar prietenii mei!!!!
Alors: filmul actiunii:
Sint in fata, Irina cinta, eu fac poze cu Irina, dupa care ma duc in spate, las aparatul pe ultima masa, pe stinga cum mergi dinspre pian spre usa ce da spre terasa, iau bebica aia rizacioasa in brate si ma duc cu ea inapoi, la ringul de dans. Ma bitii acolo o vreme cu don'soara in brate, aveam si o poza facuta de sotul lui Cricor, da' l'am rugat eu sa o stearga ca tare eram urita!, apoi ma asez linga fiica lui Podeanu, de unde ma ridic cind termina Ira de cintat, predau copila in buna stare si ma duc sa-mi iau aparatul. Si ciuciu aparat!!! Moment, de altfel, ideal, pentru ca toata lumea era atenta la Irina, nu la fundul salii! Imi verific geanta, poate sint eu cu vaca, dar nu, nu e in geanta, iar buzunare n-am. Intreb la masa respectiva, prietenii Roxanei ma privesc FIX in ochi - voi puteti sa va uitati FIX in ochii cuiva cind mintiti? - si-mi spun ca da, chiar asa, era un aparat argintiu acolo... ce s-o fi intimplat cu el?! Dupa care iau la rind mesele, ma uit, pe mese, sub mese, se mai uita si altii cu mine, pur si simplu nu-i!
Cam asta-i. Nu pot sa ma gindesc la nici un fel de scuza acum, cind aparatul n-a aparut inca de unde a plecat "par erreur", iar eu am descoperit ca aparatul s-a volatilizat la 10 min. dupa ce l-am lasat din mina, nu a doua zi, nu acasa, ci la 10 minute si nu e nimeni care sa zica: eu l-am luat!!!! Iar copiii erau in fatza, unde cinta/cintase Irina, asta ma enerveaza cel mai tare, ca, din cauza unui .... (a se folosi, din nou, calificative la alegere!), iar am ajuns sa dam vina pe copii! Il maninc, frate, pe copilul ala care-a pus mina pe aparatul meu, cu papuci cu tot!, despre care se stie ca sint indigesti!
Te rog sa ma crezi ca mi-a fost deosebit de greu sa accept ca cineva a plecat, pur si simplu, cu aparatul. Si nici acum nu mi-e clar, tot mai sper ca vine cineva si zice: bai, a fost o neintelegere, am crezut ca-i al meu, sau zice: l-am luat ca nu mi-a placut mutra ta si-am vrut sa te supar, l-am pus in cosul de gunoi, na, ca sa te oftic pe tine! Nu vreau bani sa-mi cumpar altul, pe bune daca vreau, stii ce as vrea? Sentimenul ala de bucurie cu care am venit la intilnire si pe care acum nu-l pot retrai din plin!
Eu, par contre, sint pregatita sa-mi incep, trei luni de-acum, toate mesajele pe forumul asta cu o scuza, in cazul absurd in care aparatul meu apare de undeva, ceea ce inseamna ca eu am jignit inutil acea una bucata persoana, si imi cer pardon foarte tare.
Din alt punct de vedere, ar mai fi de scris asa: mult stimate si iubite... (calificativele cu pricina de folosit la greu!), crezi ca poti sa-mi vinzi mie aparatul? Asta daca nu l-ai dat inca? Il cumpar, pentru poze! Parol! Cit vrei pe el? Stii, poti sa-l trimiti anonim la un oficiu postal si eu pot sa-ti las banii in bancnote mici si dragute, ca-n filmele cu gangsteri si muschi pe ei si pe creierul lor!
Revenind, doamnelor, hai sa terminam cu aparatul ala, altfel oricine l-a luat a cistigat! A reusit nu doar sa umbreasca intilnirea noastra ci si sa ne strice cheful la sezatoare.
Cu drag,
Simonna