Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 24
Podeanu spune:
Buna seara,
Simonna le-am trimis eu pe pm Neliei si Danei_B adresa hotelului, avind in vedere ca tu muncesti si simbata,si banuiesc ca numai de forum nu-ti mai are cind ajungi acasa.
Si eu confirm 2 nopti, o camera mare (ca si noi de altfel) si fii atenta aici Simonna...am zis eu ca nu ma risc dar revin. Al meu sot vrea sa incercam talapia aia, deci te rog pune-ma inapoi cu 2 portii de peste si 2 de pui. (si promit sa nu ne mai razgindim).
Irina si tu esti social smoker?
Dana_B am abandonat ideea micilor, suntem mult prea multi. Dar asa de rontaiala sau ceva dulciuri putem aduce.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
Donia spune:
Ce putin mai avem! Mai doamnele, sper sa fim la fel de vorbarete si la intalnire cum suntem aici, si nu sa ne asezam timid pe scaun si sa intepenim cu un pahar de plastic in mana... apropos... cine, ce? Eu beau bere fara alcool, imi aduc si la mine vreo 4-5. O sa-l intreb si pe dumnealui ce doreste sa bea... dar credeti ca avem voie sa bem alcoolul propriu fara autorizatie? Cer parerea ontariencelor, ca in Quebec stiu ca se bea la liber
Ceva de ros aduc si eu, nu stiu inca, un desert, ceva, pentru prima seara si poate mai scot ceva si pentru ziua urmatoare daca ne-om intalni la un picnic pe pajiste. Oare ne ingheata posterioarele pe paturi? Sper ca nu. Eu iau patura cu mine, daca e soare poate ne odihnim putin oasele pe iarba...
Dana_B, cred ca am ramas la tinuta sport, de fapt fiecare vine cum are dorinta si cum se simte confortabil. Am ajuns sa visez chiar la pijamale party ... dar ar insemna sa fiu cam indecenta . Deci asta cade, ca nu ma vad targuind dupa pijamale.
Asadar confirm si eu pozitiv:
- 2 nopti
- 2 adulti si 2 copii, 6 ani si aproape 10 luni
- 3 portii de peste
- 1 camera (mare)
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
clau07 spune:
Super organizare
Ce gasca mare se aduna, si noi nu putem venii.
Simonna , nota 10 la organizare
Sa ne povestiti si noua cum a fost dupa betivealasi sa puneti si poze.
Noi avem de facut un lung drum pana in Winstor( undeva dupa Toronto).
Distracie placuta !!
aska spune:
Buna la toate fetele,
reconfirmam si noi: 2 nopti, 2 adulti si 2 copilasi: fetita - 2,4 ani si baiatul - 10 luni. Pentru meniul din seara de sambata: 1 peste, 1 pui. In functie de posibilitate, am prefera o camera mare.
Tatiana
almo spune:
simona la mine aproape sigur mai vine si mama mea si sora mea.
eu raman totusi cu o camera daca zici tu ca sunt paturi duble. iar daca or mai fi camere atunci mai luam una la fata locului in caz ca ni se pare ca stam prea la gramada. ce zici.
deci o camera pt sambata spre duminica
iar la papa pune te rog
3 pui si 1 peste
cred ca o sa iasa super.
Album
sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM
Denisam spune:
Roxana- te rog vreau si eu pm cu numele si adresa hotelului si ora de check-in.
Saru'mina!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
pitilache spune:
Denisa, ti-am trimis PM. Check-in cred ca este la 14:00. Daca nu, sa ma corecteze cine stie exact.
Si check-out la 11:00. Right?
Mai e putin!!!!!
Roxana
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by pitilache
Denisa, ti-am trimis PM. Check-in cred ca este la 14:00. Daca nu, sa ma corecteze cine stie exact.
Si check-out la 11:00. Right?
Mai e putin!!!!!
Roxana
Right.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
laurajr spune:
Am intrat doar sa va spun distractie placuta, sa inchinati un pahar si pt cele absente !!
Cricor spune:
Buna,
Scuze ca n-am mai scris de atata vreme... dar la noi la serviciu e ca in cartea 1984 (cand ne intalnim va povestesc ca asa minune n-ati mai auzit), iar acasa ma omoara cls I a lu' fi-miu (sau mai degraba fi-miu artistul...)
Simona, e ok sa te sun maine la serviciu? zi-mi o ora. Nu de alta dar pana termin eu 24 de pagini de citit trece si Thanksgiving.
Se poate sa-mi trimite-ti si mie adresa si numele hotelului, va rog frumos?
Corina