Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Buna Fetelor!
Abia v-am descoperi. N-am mai intrat pe forum de ceva vreme...
Vrem si noi la 1000 insule, daca se mai poate.
3 adulti + 2 copii (2.5 ani si 1 an) - daca se poate o camera mai mare.
2 nopti - sambata si duminica.
2×pui si 2×peste

Multumim enorm organizatorilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

poate ar fi bine ca in zilele astea, pina luni inclusiv sa mai posteze fiecare un mesaj scurt si fara alte comentarii aici de confirmare: genul:
X, n persoane, confirm y nopti si vreau z meniu; asa am ajuta-o pe Simonna sa faca bilantul final, sa nu fie surprize simbata de genul 3-4 camere neocupate si oamenii dati la fund, ce spuneti.

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Confirmam atat noi cat si cele doua perechi de prieteni, inclusiv meniul deja dat.

De abia asteptam!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

S'ca daca va imaginati, mesdames, e simbata la prinz si eu sint la servici!!!!!!! Nu va puteti imagina de cit bayleys sau porto sau ce-o mai fi, doesn't matter, pe cuvint ca nu!, am nevoie ca sa imi revin dupa ultimele saptamini de munca... Fix un strop imi trebuie, asa sa stiti, ca ma fac matol si ma culc! Asa ca o sa beau vineri seara, sa ma fac matol ca sa rezist mai bine simbata, ca eu asa-s de alcoolica, baba si mitraliera, da' asta-i secret!
Up-datez miine de acasa, acu' ma re-apuc de muncit, Dana-B, estem camera la care tocmai au renuntat prietenii lui Khristin, numa' bine.
Pusi,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna fetelor, mai e putin...Cred ca o sa fie super!

Simona, ne-am hotarat si noi la meniu: doua portii pui si una peste.

Weekend placut!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_B spune:

Fetelor, am uitat sa intreb...

Care e numele hotelului? Nu de alta dar venim-venim, dar unde??? Check-in e la 12 sau la 3?

Pana la urma se mai fac mici/bbq sau se aduc prajituri?

Si glumele cu tinuta - sorry, I don't get it!!! - ca ni s-a intamplat si noua, ca si Irei sa ne ducem la 4 ace si tot poporul sa fie sport si relaxat. Asa ca tinuta sport tot timpul? Nu de alta dar sunt cam satula de "office attire" and "casual business" iar barbatul meu tare ar lua o pauza de cravate.

Mamici de pitici mici - abia astept sa va cunosc! Si ma bucur ca mai vin si bunici - maica-mea e oripilata la gandul ca "iar" plecam la drum lung cu copiii.

Multam anticipat de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Salutare fetelor,

Ne-am intors si noi din vacanta (m-am trezit de la 4 azi dimineata:)
NU am reusit sa citesc nimic in urma dar pentru noi e mai greu cu mancarea, suntem vegetarieni. Asa ca Simona, nu stiu daca se poate si o portie de vegetarian meal pentru Cosmin, el nu mananca deloc carne, daca nu nimic pentru el, o sa gaseasca ceva sper sa comande atunci, si pentru mine peste. Laurei pui daca comanzi si pt copii. Asta e pentru prima seara numai?
Noi confirmam pt 2 seri.
Cele care stau 2 zile cum facem, mai comandam pt a doua zi?

Tilapia e un peste alb, e bun daca e bine gatit (daca nu e un pic muddy).

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

wow,wow! ce super tari sunteti.
acusica am citit printre randuri despre "isprava" voastra.
simona felicitari.am inteles ca tu esti tartora.
noi nu putem veni pe 7 incepe Robert hokey-ul si e musai sa fim prezenti la primul curs.Plus de asta renovam subsolul si am oamnei la munca...ce ma ofticccc
sa veniti cu poze multe si sa aveti distractie la maxim.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, si eu as mai vrea inca o data numele hotelului, un site, ca eu am unul primit, pe care i l-am dat sotului sa-l studieze, dar vreau sa fiu sigura ca e cel bun.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Confirmam 1 camera pt 2 nopti - 2 pui si 1 peste. Multumim si pe curand.

Angela

Mergi la inceput