Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 20
codritu spune:
Wow fetelor ce intalneala se vede la orizont. Sa faceti poze si pentru noi cele mai putin norocoase.
si
pitilache spune:
hello, hello!
Mai sunt mai putin de 2 saptamani!!! Va dati seama? Felicitari Simona inca o data pentru initiativa si tuturor participantilor pentru mobilizare! De abia astept sa ne cunoastem.
Asadar, pentru meniu:
Pitilache: 2 adulti - peste + 1 copil - pui;
Prietenii Roxanei: 2 adulti - peste + 1 copil - peste;
Prietenii Roxanei (bis): 1 adult - peste + 1 adult - pui + 2 copii - pui.
Total:
5 adulti - peste + 1 adult - pui +
1 copil - peste + 3 copii - pui
Pupi,
Roxana
columbiana spune:
pentru noi trei portii de pui. Thanks Simonna si Dana, acusi incepe balul
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Podeanu spune:
Simonna, scriu si rid singura...am o intrebare dar sa nu ma injuri...ce fel de peste??
Noua mincam numai file de somon sau truit.Daca nu stii ,trece-ne cu pui.
In afara de asta mai aducem cite ceva de acasa..gen cipsuri, alune, de rontaiala?
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
nelia spune:
Simonna, ce meserie spui ca ai!?! Esti formidabila! Multumim mult! La noi trece doua pui doua peste si la prietenii nostri la fel, ca impartim noi cumva dupa ce ne-o aduce la masa. Dar sa fie si de una si de alta... Abia astept, mai ales ca pina atunci se termina si nebunia din viata noastra (aranjamentele de prin casa, primele teme de predat universitate...), voi fi libera sa ma relaxez. Eu aduc extra - prajitura cu mere. Mergem la cules de mere inainte si daca tot voi avea mere din belsug, voi face citeva tavi din aceasta prajitura, sper sa-mi iasa, de obicei iese foarte bine, dar stiti cum e, cind ai nevoie, atunci se intimpla ceva.
AMR 13 zile!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">28+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
Ira spune:
Da' pui cu garnitura de peste se poate ?
Just kiddin', nu mai vreau sa te innebunim si noi, pt. familia Bundy poti inscrie 3 pui, de fapt orice, ca oricum carnea are acelasi gust, ca e ea de porc, vaca, porumbel, moufette sau peste.
Multumim din inima!
Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.
Ktrinel spune:
simonna, confirm pt o noapte 2 adulti plus copchil de 10 luni (desi pare de 1 an, dar nu va mint) . meniu 1 pui + 1 peste....ca sa gustam din toate.
dana podeanu, ramane valabila oferta ta cu transportul? doar pt intoarcere as avea nevoie. iti dau pm
Simonna spune:
Hello!
Dana, am ris si eu, ca atunci cind a zis aceea "peste" eu m-am gindit somon, ca in capul meu sint sinonime.... O sa sun si o sa intreb, daca-i somon schimb la voi comanda, ca si la mine :)
Ktrinette, ma bucur ca vii!!! Pus pe lista.
Almy, 2 nopti, all set.
Categoria: peste-pui, incerc sa up-datez lista sper sa nu va amestec prea tare... :))
Nelia, ma gindesc la placinta aia si deja imi ploua in gura... Eu o sa cumpar cipsuri si suc pt dupa-masa, mai vaz eu ce praji gasesc pe unde si incrc sa-mi salvez onoarea :)
Pupici,
S.
Rox, lasat voice-mail la dvs!
Selena2002 spune:
Optam si noi pentru o portie pui si una peste si luam si o portie pentru copilasi (mai bine zis pentru junior ca domnisoara nu se omoara cu mancatul) de pui.