Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

3 portii de pui si la noi
waw, betivaneala se apropie!!!!!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Simonna, din pacate eu am dezvoltat o problema medicala serioasa. Imi mentin rezervarea deocamdata in speranta ca voi putea trece peste problema asta cumva pana atunci. Iti voi scrie aici decizia finala cand o voi stii. Nu iti fa probleme, imi asum responsabilitatea financiara in orice caz, daca doresti preiau separat rezervarea mea, spune-mi doar.

Pana una alta... pui pt noi, pui pt prietenii nostrii.

Multumim si noi si te tin la curent.

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Simonna, te rog sa treci in dreptul nostru peste pentru toti cei trei mancatori, 2 adulti si un copil.

mQQm, sper sa iti fie bine, si pentru tine, sa fii sanatoasa, si ca sa putem sa ne cunoastem.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

mQQm, ce rau mi-ar pare daca nu ai putea veni... dar pina atunci multa sanatate si sper din tot sufletul sa te faci bine.

Simonna, am asa o veste mare sa-ti dau....stam si noi doua nopti. Daca suni la hotel si ti se confirma ca peste=somon, trece la noi 2xpeste si 2xsomon.

Ktrinel, ti-am raspuns la mesaj, dar acum cind am citit am vazut ca tu aveai nevoie de transport duminica dupa masa, spre seara.

Nu-mi vine sa cred cit de putin mai e si ne intilnim.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Neata fetelor.

Nu am timp sa citesc 21 de pagini acuma, intrebare scurta: pentru rezervari mai trebuie sunat la hotel sa confirmam si sa dam numarul de credit card? Sau sunt deja rezervate camerele? La fel si pentru pranz .. trebuie sunat si facute rezervari? Aici ma gandesc ca mancare or avea intr-un hotel la orice ora . Noi am putea sa ajungem sambata seara si sa stam pana duminica la pranz. Din pacate sotul meu lucra sambata, ca altfel puteam sa ajungem mai devreme.

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Buna fetelor,

nici eu nu am timp sa citesc cele 21 de pagini.
vreau sa vin si eu. am nevoie de o camera pt 2 adulti deocamdata. s-ar putea sa mai vreau o camera pt mama mea. cum trebuie sa procedez.
sper ca nu e prea tarziu.

Album

sau
http://picasaweb.google.com/adrian.alb
If you are having problems viewing this email, copy and paste the following into your browser:
http://picasaweb.google.com/adrian.alb/7Saptamani?authkey=rBhwKTcjFhM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello!
mQQm, eu as vrea tare mult sa-ti rezoli problemele de sanatate, am fiori pe coloana cind citesc mesajul tau cu tonul pe care imi imaginez ca l-ai scris... Cit despre pb. financiare, nu te ingrijora, pur si simplu o sa anulez camerele in miercurea dinainte, intra in cele 48 de ore pt. cancelation. O sa astept sa spui, eu sper sa vii cu vesti bune, in primul rind pentru tine, apoi pentru ca mi-as dori mult sa ne cunoastem!
Dana, grozav! Eu cred ca o sa iasa tare bine intilneala asta, garantat o sa merite sa stati ambele nopti. Cu plecaciuni la dl. sotz, multumim ca si-a aranjat programul asa. MA ocup si de peste, mai spre weekend. :)
Carmen77, n-ai de ce sa suni, esti pe lista cu o camera, inclusa in rezervarea comuna. Eu m-am uitat pe harta, mie imi spune ca, din Chomeday Laval, am 244 de km. pina acolo, din West Islandul tau ar trebui sa fie cu fo 20 de km mai aproape :)... Crezi ca nu reusiti sa ajungeti pina la sapte cind e masa? Daca nu reusiti, o sa cerem sa puna deoparte portiile voastre si sa le incalzeasca pe cind ajungeti, asa ceva, daca nu s-o gasi ceva de mincare!
Duminica la prinz n-am cerut masa, pe principiul ca duminica o sa fie o zi in care fiecare o sa se organizeze pe cont propriu, unii merg cu vaporul, altii merg la shopping in State, altii dorm, altii zac (eu, de ex.), unii vor BBQ etc. Asa ca fiecare maninca pe unde poate, cu cine vrea, cind vrea, vedem la fata locului. Initial ma gindeam ca o chestie gen Subway ne scoate cu masa de prinz de duminica, dar e greu la peste 30 de familii = 60 de adulti plus reclama - reclama mascata i aferenti. De-aia si cred ca duminica mincam care pe unde sintem cind ne e foame!
Almo, trec doi adulti pe lista. Camerele sint cu paturi duble, esti sigura ca vrei o camera separata pt. mama ta? Camera costa pe la 80 de dolari plus taxe, 2 adulti, adult in plus in aceeasi camera inseamna $10.00 in plus, camera separata dublarea pretului... spune-mi cind te-ai hotarit cite camere vrei.
Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Simonna, esti buna de cinste. Ai tu grija de toata lumea, ca o mamica adevarata.

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Mqqm, sanatate multa, trebuie sa veniti ca-i e Sofiei f dor de voi. Mi-a si zis. Esti "Cristina din Toronto care i-a cumparat carte de credit" :-). Vrei sa-ti aduc tortellinni la intalneala ?

Simona, merci de tot.Si la noi tot pui cu peste, adica 2 pui grasuti si pufosi cu 1 peste vioi.

...si cu beutura cum ramane, putem aduce porto cu noi sau...numai Baileys ? Sau ne betivanim numai la figurat, in metafore, figuri (de stil) ?

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanelu spune:

Buna fetele,
Simona multumim ca te ocupi de toate amanuntele organizare.
Imi cer scuze ca nu am mai intrat pe la voi, nici macar sa va zic "Hi, ce mai faceti?". Am avut o perioada tare agitata atat la serviciu cat si acasa. Slava Domnului, acasa apele s-au linistit. Sper ca in curand sa intru in programul normal si la serviciu.

Noroc cu al meu sot, care va urmareste constant, si care m-a tras de maneca ca trebuie sa-mi fac timp sa va scriu cel putin 2 randuri, daca tot nu apuc sa va povestesc mai multe despre noi. (va voi povesti cand ne 'om intalni, peste cateva zile).

Deci, pentru noi 3 pui si 1 peste.

Multumim inca odata pentru grija ce ne-o purtati.

Tatziana

Mergi la inceput