Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hello, doamnelor!
Sint supra-bussy - a se citi in franceza, svp -:) - asa ca trec rapid in revista:
AngelaT + Almy, pe lista - o singura noapte, sa inteleg?
Nelia - prietenii tai erau deja pe lista, nu ii stersesem niciodata, am trecut 2 nopti la ei.
Khristin si toate celelalte doamne, cu rezervarile stam bine, intentionez sa mai sun o data simbata sa re-confirm numarul de camere, care a crescut de la 27 la 30.
Am o singura problema: eu am considerat ca daca nimeni nu zice: nu pot / nu stiu daca vin / nu stiu daca mai pot sa vin atunci toate doamnele de pe lista vor sa vina, deci am inclus la rezervari. Acum -Denisa, fara suparare - citesc Sezatoarea, unde Denisa, tu zici ca nu stii daca vii, din cauza copiilor. De acord cu tine, dpdv copii, da' eu ce fac? Tin sau nu camera? Ca sint ridicola sa adun noile venite saptamina asta si apoi sa sun sa zic ca nu, stiti, le reducem iarasi... Si eu am un simt al ridicolului foarte dezvoltat :) Uite, de ex. Catrinel, care nu stie daca poate sa vina dar ar vrea sa vina, nu are nimic trecut la nume si nu are, pentru moment, camera rezervata. Pe masura ce ne apropiem de eveniment, o sa stie si o sa adaugam o camera, if needed. Imi spui ce sa fac? Mersi!
Irina, poate nu iei vioara la tine!!!! (se aude amenintarea????) Ca daca n-o iei... aaaa, stiu, o sa te umpli de cosuri si o sa te ingrasi 10 kile! Na! Acu' iti mai vine sa lasi vioara acasa?
Cam asta-i, ma intorc la tracasarea tracasarii...
Pupici, doamnelor!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

simonna, in primul rand, spune-ne cum sta treaba cu rezervarile? pana cand pe pot face ? practic...ca teoretic parca a trecut termenul..la fel si anularile...in principiu ar avea destule camere sau e cam "stramtorata" treaba?
eu vreau neaparat sa vin, doar ca nu sunt inca sigura de sotz ...am trecut insa inspre un procent de probabiliate de 75% , deci ar trebui sa iasa pana la urma, eventual , poate ne aduce si pe noi cineva inapoi daca sotzul tre sa plece duminica dimineata....
imi pare rau ca nu sunt mai ferma in afirmatii...ce sa fac?

io zic sa ma treci cu 2 adulti plus in copil de 10 luni pt o noapte. am inteles ca isi va plati fiecare cu banii/cardul lui? pana cand as putea anula si cu ce pretz ...daca cumva nu imi iese pasentza...mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Simona, te rog trece-ne cu una bucata camera pt. 2 nopti, ca vaz ca reusii sa-mi conving consortul. Scuze de atatea complicatii :)

Multumesc,

Angela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Simona dragutza vin si eu cu o sugestie , sigur nu o sa fie hotelul foarte aglomerat in perioada aia asa ca suna si intreaba care este cancellation policy (cel mai probabil 24-48 de ore inainte), apoi pune on hold 25-30 de camere si zile ca 48 de ore inainte o sa le suni sa confirmi exact nr de camere , sa numai stai sa suni sa adaugi sau sa scazi din ele si da la fete intilnire pe 3 octombrie sa spuna sigur cine vine si cine nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

fetelor, inca un pic si gata, betivaneala

da cu curcanu ce ne facem?

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Simona-deci cum e cu rezervarile si care e ultima zi cand treb sa itzi spun,deocamdata venim 70% si 1 noapte, nu mai cer camera mare.
Mersi frumos!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna dimineta, doamnelor!

Am "re-confirmat confirmarea" acum 2 minute, we are all set, mesdames! (ce ma pricep sa imbin engleza cu franceza, ziceti? :) )

In total, pe lista, in acest moment, sint 31 de familii si am cerut asa:

1) 30 de camere din care 17 pentru 2 nopti (plus Lemoni, Lemoni tu esti ok, da?, canu te-am inclus in rezervarea globala...)

2) am cerut macar 15 camere mari, explicind ca, pe masura ce ajungem, fiecare stie de ce fel de camera are nevoie si zice la receptie.

3) am explicat ca sint 2 familii (Ktrinel si Denisam) care vor mult sa vina dar poate nu reusesc, mi s-a spus ca e ok, politica de cancelation est 48 de ore inainte. De unde rezulta ca miercuri inainte de long weekend fiecare ar trebui sa stie in ce ape se scalda ca sa apucam sa sunam sa cancelam (sper f. tare sa nu fie cazul!)

4) cina din prima seara poate fi peste sau pui cu cartofi + legume, desert si cafea. Pe cit posibil, am fost rugata sa sun inapoi o zi - doua mai devreme sa spun cam cite portii de pui si cite de peste, sa se pregateasca si ei. Daca e cineva care se razgindeste si a cerut peste dar vrea pui si viceversa, e corect, citeva portii o sa se poata schimba. Costul, $ 14.95/adult, $ 10.95 per copil.

5) ramine rezervata entretainment room pt. prima seara, si am intrebat daca, teoretic, fiind 17 familii in a doua seara, putem sa avem sala si a doua seara. SI putem, no problem.

Cam asta-i. Cine mai are intrebari... welcome!
Weekend fain!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Multumim mult Simona pentru informatii. Abia astept sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Eu sunt ok Simonica, ma descurc ca sunt fata mare ,vaccinata. Acum ma pui pe ganduri ce sa mainc si imi e si foame in momentul asta asa ca eu le-as vrea pe amindoua odata! Ma mai gandesc la meniu si iti spun .
Ai facut treaba buna. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Cand ma gandesc la we cu intalneala ma apuca frisoneala.

Dupa ce voi fi muncit toata saptamana si vineri voi fi fost la un show in Ottawa cu sosire la Montreal la 4 dimineata acasa, predat sambata 6 ore de pian si vioara in scoala (nu stiti cum e sa mori de somn si sa presteze elevii muzica clasica incet, calm, regulat, leganat - e o lupta cu somnul pe viata si moarte), voi fi plecat la drum de 3 ore dupa 15h dupa amiaza si voi fi ascultat poeziile si chitaielile Sofiei in masina....

..voi petrece o noapte de neuitat cu cele mai dragalase fetite din Canada.

Abia astept, am inceput sa numar zilele, iuhuuuuuuuuuuuu!!!

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput