Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Sunt pe lista si astept cu nerabdare yupiiiiii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Simonna, corect 4 familii anuntate pana acum....s-ar putea sa se mai anunte , mai mai, sa nu le fie de deoki ce activ e Ontario tzzztztztzt

Dana Podeanu, Ireen e mama celeilalte finute de-a mea din Montreal de data asta , asa ca nu e nicio eroare . Nu intra ea prea des, asa ca probabil de asta ti s-a parut numele necunoscut .

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selena2002 spune:

Simonna ai reusit sa mai vorbesti la hotel pentru rezervare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simona, stii ca iti spusesem despre prietenii mei ca vor sa vina, acum am aflat un raspuns sigur: da, vin, sigur si pentru doua nopti. Daca tu trebuie sa mai suni si sa vorbesti la hotel, mai pune o camera sau poate a ramas una de la cei care au renuntat, daca nu, atunci sun eu, numai sa-mi mai spui inca o data unde anume, ca mie mi-au disparut de pe PM toate mesajele, banuiesc ca le-am sters eu cind am facut curatenie, dar nu-mi aduc aminte cind, poti sa ma bati! Astept un raspuns de la tine, deci in dreptul meu ar trebui sa mai fie inca o camera pentru doi adulti si un baietel de 6 ani... Multumesc mult!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">27+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela T. spune:

Buna fetelor,

Suntem si noi interesati in 1000 de insule - daca nu e prea tarziu, v-am ruga sa ne inscrieti si pe noi pe lista - cu o camera pt. 2 adulti si un copil de 5 ani pt o noapte. Multumim frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Angela, bine ai venit la betiveala si ma bucur ca puteti veni pana la urma ... stii tu vorba proverbului the more the merrier

Simona, chiar cum mai stam cu rezervarile? S-a confirmat deja numarul camerelor? N-ar mai fi decat vreo 2 saptamani juma pana atunci....Merci

Cristina

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

Buna dimineata fetelor, long time no see...Nu stiu daca va mai amintiti de mine, n-am mai scris de mult.
Pot sa ma inscriu si eu pe lista cu una bucata copil + una bucata sotz, pt doua nopti? Abia astept...
O zi faina la toata lumea!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Dak' mai sunt in viata pana atunci, confirm si eu prezenta cu perfectii mei.

Ia ziceti ce muzica v-ar place sa va cant la vioara, c-am intrat in panica si poate-o las acas' din motive de neinspiratie.

ka-ku pianu' nu pot veni.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

almy ce bucurie!!!!

De abia astept sa ne vedem!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ira, pai ceva muzica celtica ar fi o placere, dar nu-ti fa probleme, dupa una doua beri, nimeni nu o sa-ti caute nod in papura!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput