Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 17
CriPOD spune:
Hiii, ioi, se supara careva?
Ira, nu stiu daca la TH poti sa order online (eu nu am luat mancare), da' la pizza pizza, la harvey si alte fast foods poti sigur. Mai poti si la telefon. Si poti si pre-comanda.
Pe urma trebuie sa nu eliminam minunile care sunt "delivery", "drive thru" si "take out"... Ne descurcam noi! Zona respectiva va exista sa ne serveasca pe noi in acele zile!
Daca va povestesc prima mea excursie canadiana la TH, radeti de mine si peste 40 de ani, dar daca a rezistat TH la aia, sigur rezista si la 25 de comenzi normale.
Desi eu sper sa nu mai anuleze nimeni, realitatea e ca "things happen". Nu sunt nici macar eu scutita de asa ceva. La excursiile mai mari de asta iti cumperi "trip cancellation insurance". Nah c-am bagat cu englezisme, da' mi-e foame prea tare...
Asadar, aduce cineva muzica? Ne lasa aia cu muzica? Pana la cat?
Sunt toate debateri valide, zic eu...
Despre bbq: eu am vazut in locuri publice bbq uriase, faceai pe ele pt 50 de oameni odata. Aici cum e? Stiti? Sau am abandonat ideea asta complet?
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Lemoni spune:
Mqqm si eu vreau shoping ,tot studiez pe unde sa merg , poate chiar duminica , caci luni plec acasa .
bebitzu spune:
Deci , noi vrem plimbare cu vaporul si vizitat insulele, asta duminica.Restul, suntem de acord cu majoritatea.
Noi vom pleca sambata pe la 9.30 max 10.00 de acasa, cu opririle aferente pe drum, cred ca vom fi acolo in jur de 14.00 -14.30(am inteles ca sunt aprox 3h, sper sa nu ma insel),asa ca, va asteptam .
khristin spune:
Simona, vad ca daca tot renunta o parte din lume sa vina, suplinesc eu din plin , deci in afara celor 2 familii anuntate, mai trece inca doua familii prietene la activ, una formata din parinti cu o donsoara de zece ani si alta cu un piciuletz de 2.5 ani....nu de alta, da nu-i pacat de rezervari?
Ira, mie imi place programul, exact asta aveam in cap si eu, merci ca mi-ai luat-o inainte . Nu stiu cat va ramane din el in picioare, avand in vedere ca atatea capete atatea pareri vor fi, dar se rezolva si la fata locului.
PS: Ira, uitasem sa-ti raspund la celalalt subiect si pt. ca nu mai apuc sa scriu si acolo....asa e, rosia e fruct after all , de ce am invatat noi ca e leguma oare? Aaaaa, si tot din seria toata viata inveti, azi am mai aflat una noua la scoala....planeta Pluto a fost declasificata, si nu mai este considerata planeta
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
Selena2002 spune:
Si noi venim sigur iar programul este super Ira. Sper sa nu avem probleme cu puiutii.
khristin spune:
quote:
Originally posted by Selena2002
Si noi venim sigur iar programul este super Ira. Sper sa nu avem probleme cu puiutii.
Selena, puschea pe limba
Simona, am uitat sa mentionez ca ultimele doua familii vor sta doar noaptea de sambata spre duminica. Merci
Inca doua zile pana-n weekend
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
lilidana spune:
Fetelor,mi-e drag sa citesc ce scrieti (si) pe aici,ce bine va organizati,cum va ganditi la toate...
Deja imi imaginez cum ajungeti,faceti cunostinta,mancati,dansati...Chef in toata regula.
Va invidiez,as vrea sa putem merge si noi undeva,sa mai cunoastem "de-ai nostri"...
Dar avem copiii prea mici,un program aiurea,ca la inceput...
Va urez distractie placuta,sa va simtiti bine si va astept cu poze muuulte.
lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001
cat de mare e David
albume foto
David 5 luni
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">AJUTATI-O PE MICUTA SONIA!
Lorelai spune:
quote:lilidana, te scot eu la o cafea. pe unde stai? da-mi PM. si mie imi pare rau ca nu pot merge la intilneala. poate data viitoare.
Originally posted by lilidana
Va invidiez,as vrea sa putem merge si noi undeva,sa mai cunoastem "de-ai nostri"...
Dar avem copiii prea mici,un program aiurea,ca la inceput...
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Simonna spune:
Doamnelor, ce mai faceti? Eu nu-mi vad capul de treaba, asa ca sint concisa la extrem:
Codritu, imi pare rau... te-am scos de pe lista de data asta... see you next time
Khristin, 4 fam de prieteni, right?
A mai renuntat cineva si mi-a scapat mie postul?
Am numarat 28 de fam. in total, 16 ramin si a doua noapte. Corect?
Pupici,
Simonna
Podeanu spune:
Cine e IREEN?
Am ajuns deja la pagina 12 si cred ca e greu si ptr Simonna sa tina socoteala. Eu zic ca fiecare care a confirmat sa verifice inca o data pe prima pagina daca ii figureaza numele sau nu.
Si eventual sa se semnaleze numai erorile nu si confirmarile.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...