Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor, buna dimineata!

Am "cosmetizat" lista un picut, cit sa se vada mai bine cine ce, italic au familiile care ar trebui sa aiba camere mai mari, mi-e mie mai usor sa numar, am bolduit 2 nopti-le, sa ale vad si pe alea, ca eu sint astigmatica (mama, ce-mi place cuvintul asta!) si am lasat 2 in loc de 2 adulti, ca e evident.

Sa mai zic ca eu consider "din oficiu" ca cine-i trecut pe lista vine si la intilneala, cind am zis de re-verificat a fost mai mult ca sa fiu sigura ca am trecut bine nr. de nopti si nr. de copii :)

Dpdv contabil, 27 de familii, 13 stau 2 nopti si 10 au nevoie de camere mari ca au cite 2 copii. Sun in weekend si reconfirm si vaz si cu BBQ ala, daca ne trebuie farfurii de unica folosinta... :)

Da' m-a traznit pe mine ca tre sa face BBQ pentru 54 de adulti plus fo' 40 de plozi... vorbim serios???
Ma gindeam ca putem sa facem ceva mici, asa, de pofta, si sa gasim un Loblows (cum ii zice in ON?, ca stiu sigur ca-i zice altfel) sau un Costco si sa cumparam pui gata rotisat sau altceva gata gatit, de pus linga mici pe farfurie, nu pe BBQ, ca altfel trebuie sa incepem la prinz ca sa mincam seara :)

Amu', ca discutam cine cind ajunge, noi decolam dupa 11:00 din Laval, pe motive de plod + tenis, sarim karatele in ziua respectiva, da' tenisu' e scump, taica, da copilu' cu racheta aia pe bani adevarati! Drept pt. care mai devreme de doua nu ma vad ajunsa, nu vreau sa sugerez nimic lu' colegu', ca acela a facut mai putin de 7 ore jumate de la Niagara la Montreal, cu 3 opriri pe parcurs si e in stare sa puna cruiz control pe 140 la ora si sa-mi spuna mie povesti cum ca numai asa functioneaza :))

O zi buna,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ok, Selena, Simona, si toate fetele draglase, daca sunteti de acord o sa propun eu un program, dupa care o sa-l luati voi la criticat.

Ideea va fi sa fim cat se poate de organizati, civilizati, etc., sa nu ajungem sa strigam unii dupa altii si sa nu ne gasim om cu pom.

Programul il voi face eu maine, ca sunt libera, dupa care voi veti adauga sugestii si veti imbunatati totul.

Cred ca sosirea se va petrece pana pe la 6-7, ca fiecare are treburi sambata, vom cauta toti cheile la receptie, vom lasa mini-bagajele in camera si vom avea program liber pana vom intra in sala la masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

seara buna,

re-comfirmam si noi venirea, doua nopti;la camera nu avem pretentii- doua paturi/pat triplu este suficient.

Simona, citind pe site-ul dat de tine, am vazut ca este inclus micul dejun.Am vazut bine sau ma insel.Poti sa intrebi sau deja stii?

Ira, poti trece pe "lista de activitati" un concurs de mis/mister betiveala pentru enfanti, asta in cazul in care vi se pare si voua o idee buna.La cat de frumosi si perfecti sunt copiii nostri, concurenta va fi acerba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Yap, asa e, Bebitzu, micul dejun e in pret. E "continental", din cite stiu eu asta inseamna cereale si lapte si gem si fonfleuri de-astea, adica daca omul e obisnuit cu mic dejun de salamuri / oua si bacon sa-si ia gindul...
Eu is linistita, ne-am practicat prin concedii sa mincam pe apucate si ce-apucam, copilu' e-n stare sa manince bare de fructe / biscuiti cu lapte la fiecare masa, eu daca molfai migdale pot sa stau nemincata toata ziua iar colegu' e-n cura de slabire de f'un an, asa ca poate sa aleaga intre bare de fructe si amande, e la liber :)
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Multumesc Ira de invitatie. Am mapquest-it si pare sa nu fie mai mult de 6-7 ore. Ii propun si sotului si vedem ce zice.
Sint baietei in jurul virstei de 6 ani?
Petrecere strasnica o sa trageti,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Andrada, nu sint baietei, da' sint fetite!!! A mea cel putin e mai baietel decit un baietel, chiar daca aparent pare o domnisoara.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Al meu are sapte ani, dar mintea de sase citeodata:)) (numai ca parleste franceza sau romana, deloc engleza ), mai este baiatul Corinei (Cricor) din Toronto tot sase ani mai sunt doi baietei mai maricei, la opt ani in gasca, de juniori oricum numeroasa, deci sigur vor gasi fiecare afinitati undeva...

http://www.floriinro.ro/

In der Kürze liegt die Würze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asta e super, intreb sotul si apoi citesc despre hoteluri, etc.
Nelia, nume frumos are fetitza ta.
Ana, 7 ani should do it,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Andrada, fetita mea are 6 ani si nu face discriminari. Daca Marcu e capabil sa tina o papusa in mana, atunci are asigurate activitati diverse.
De fapt ar merge si o coarda in loc de papusa. Chiar si o minge. Fie... si o masinuta
Dar print n-ar vrea sa fie, oare?

Simonna, noi ramanem cocotati pe lista, cu intreg familionul si mobilierul aferent.
"tre sa face BBQ pentru 54 de adulti plus fo' 40 de plozi... vorbim serios???" - parca a inceput sa mi se faca si mie frica. Si parca as renunta la idee. Ce, niste seminte n-ar fi la fel de bune? Ne si vad, cu paturica pe gazon in fata motelului, spargand samanta si scuipand cojile la vreun metru de paturica.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Andrada, super ca vrei sa vii, nu inteleg de ce trebuie sa te interesezi de hotel ? Ca doar e rezervat deja de Simonna, tu trebuie sa zici doar oui ou non si cate persoane.

Mai oameni buni, eu zic s-o lasam balta cu micii si alte afumaturi, ca n-are sens sa ne complicam. Ne intalnim sa ne iubim, nu sa infulecam. Mancam acasa, ok? Glumesc, dar poate ca gasim ceva de cumparat de la resto sau ceva de la alimentare - rapid, instant, eventual comandam 300 pizza, tot e mai bine decat mici. Fiecare se organizeaza pt. el in afara mesei de seara, sau caut eu pe net un resto mai ieftin care ne-ar putea gazdui pe toti a doua zi la pranz.

Eu n-am avut timp azi sa imaginez un scenariu, poate ca maine sau cel mai tarziu duminica. Tre' sa fac cercetari sa vad ce obiective turistice interesante sunt si sa vedem ce s-ar putea face in 3 zile. (chiar daca eu dorm numai o noapte)

Mergi la inceput