Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 14
Lemoni spune:
De unde locuiesc eu o ora mai la nord cica sunt 4 ore , din toronto 3 si eu tot din toronto cred ca plec , ma duc peste noapte acolo dar oricum pana se trezeste consoarta ca lucreaza noaptea sa fiu fericita daca plecam pe la 11 dimineatza.
laurajr spune:
Cu parere de rau va anuntam ca noi nu mai putem veni..deci taiati va rog de pe lista 3 adulti, 1 copil, si un tzanc...
Au intervenit niste chestii si trebuie astfel sa renunt la o mare bucurie, cea de a va cunoaste...daca mentineti traditia, ne trecem deja pe lista de anul viitor.
Va dorim petrecere placuta!
Simonna spune:
Laura, tare-mi pare rau... nu-ti mai spun ca ajunge cu cite capete date de pereti ti-ai inceput tu mesajul!
Khristin, trecut cumnatii si familia cu copilul de 11 ani, poti sa confirmi cite nopti?
Am sunat pt mai multe camere vineri, cind eram 25 de familii, aveau camere berechet, au zis (berechet e de la mine, crez ca aceea a zis "plenty" :) din punctul asta de vedere este ok.
Vineri seara sun din nou, puteti sa re-verificati participarea? Mai ales cu prietenii?
Nelia, nu mi-ai spus ce fac prietenii vostri... vin pina la urma? Poti sa-i intrebi?
Pupici, Simonna
Ira spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Cu parere de rau va anuntam ca noi nu mai putem veni..deci taiati va rog de pe lista 3 adulti, 1 copil, si un tzanc...
Au intervenit niste chestii si trebuie astfel sa renunt la o mare bucurie, cea de a va cunoaste...daca mentineti traditia, ne trecem deja pe lista de anul viitor.
Va dorim petrecere placuta!
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru'
Hai ca te ajut si eu....ca voiam tare mult sa va cunosc.
Ce ma oftic, incredibil.
maru spune:
of of, ramane pe umerii mei sarcina sa prezin regiunea K-W cu mandrie
of Laura, ce facusi, ma lasasi singura?
Deci noi zicem prezent la apel
Doamne'ajuta!
laurajr spune:
Si eu de abia asteptam sa va cunosc, dar asa s-a intamplat...
sorry again...noroc ca maru n-a dezertat ca mine, pacatoasa ...
aska spune:
Simonna, fetelor, l-am convins pe sot... yupiiii! A fost ceva de genul: "daca vrei tu neaparat, mergem.".
Asadar, confirm si eu venirea: 2 adulti plus 1 domnisoara de 2 ani si 3 luni si fratiorul ei de 9 luni. Sa nu uit: 2 nopti si ma inscriu, daca se poate, pt o camera mare (asa ca familia) pentru ca venim cu tarc si alte ustensile necesare bebeilor.
Pe mine contati insa la programul "de zi" pentru ca ai mei copii la ora 9 sunt in pat si ghiciti cine e pe post de perna, papa si suzeta pt junior. Dar mai stii...intr-o luna poate se mai schimba ceva.
Toate cele bune,
Tatiana
CriPOD spune:
Simonna, re-confirm si eu, atat noi cat si "prietenii mQQm" . 2 nopti.
Eu as prefera camera mai mare, pt simplul motiv ca poate, poate, poaaate il bag si pe fiu-miu in masina inainte de-a pleca. Si-i cam mare... Dar daca nu mai e, nici un bai!
Common sense is not so common... [Voltaire]
Ira spune:
Cred ca in legatura cu camerele totul va fi stabilit acolo, pe loc. In sensul ca cei cu familii mai mari vor lua rezervarile pt. camerele spatioase si invers.
Cat despre mancare, cred ca greu s-ar putea organiza ceva de acasa, in sensul ca - chiar daca am organiza un meniu complementar - tot nu s-ar putea gati in cantitati industriale astfel incat sa ajunga de gustat pt. fiecare din noi. Cred ca cel mai bine e sa se organizeze fiecare pt. familia proprie si o masa mare sau 2 impreuna la restaurant va fi mai mult decat suficient.
Cred ca mult mai importanta va fi stabilirea unui orar/program, pt.bunul mers al lucrurilor, fluiditate si eliminarea incertitudinilor in ce priveste scenariul desfasurarii intalnirii. Asta pt. ca suntem foarte multi, si va fi f greu sa ne organizam pe loc cu incertitudini de genul : Acum unde mergem, ce facem, etc. Si oricum, chiar daca se va stabili un program precis, variatiunile la tema vor aparea inevitabil, depinzand de copii, preferinte sau enevimente neprevazute.
Propun ca Simmona sa vina cu o platforma de program (exista link-uri la subiect cu toate frumusetile ce se gasesc in zona), si daca nu are timp, voi veni eu sau alta fata dintre noi cu propunerea. Ideea e c-ar fi cool sa vizitam cateva obiective turistice dinprejur si ar fi de asemenea f bine sa avem dinainte ceva repere orare + info legate de bilete (daca e cazul) pt. a ne organiza cat de cat.