Betiveala canadeza - 1000 Insule, Thanksgiving
Raspunsuri - Pagina 13
Simonna spune:
Sa ne fie vremea cum e acum, doamnelor, si ne-am scos!
Nu-s cum e-n Ontario dar aici e o adevarata minune, plozi in piscina, lume cu gura la urechi pe strada, colegu' peticeste drive-ul, mare lucru sa te bata soarele asa, cind nu te astepti!
Careva sa zica: am editat lista, Selena si Ana am trecut cele 2 nopti, Ireen, esti pe lista - una sau doua nopti?
Khristin, ai scris la un moment dat sa mai adaug finii tai pe lista, acum vreo doua zile, iar eu n-am apucat s-o fac. Vorbeau de Florentina (Ireen)? Sau mai e o familie...
Acela si-a terminat drive-ul si se duce la Future Shop, unde trebuie supravegheat ca-mi termina economiile de-o viata cind merge singur...
Pupici, vorbim despre mincaruri si de-astea cind ma intorc.
S.
Lemoni spune:
Abia astept sa va cunosc pareti toate tare simpatice.
Simona vreau sa aflu secretul de ce ii spui sotului vecinu?
Ira deja programul pe care o sa-l faci suna tare interesant.
Nu prea le am eu cu gatitul dar vreau sa-mi spune-ti si mie ce sa aduc in caz ca are cineva curaj sa incerce mancarea mea!!!!!
andacos spune:
Mey eu imi cer scuze ca ma bag la subiectul vostru,dar...suntetzi minunate!(cinci stelutze de la mine)
Si tare imi pare rau ca stau asa departe de voi,ca mi-ar fi placut sa particip!Sunt convinsa ca intilnirea voastra va fi un succes!Distractzie placuta!
Dana
Ira spune:
Dana, merci din partea tuturor canadiencelor cat si a quebecoiselor.
Dilema mea à maré e...cum o sa ma pup eu fraaaa, cu toata lumea ? Cred ca daca incep de sambata nu termin pana duminica seara si tre' sa-mi mai iau o noapte la hotel ca sa nu discriminez pe nimenea
khristin spune:
quote:
Originally posted by Simonna
Khristin, ai scris la un moment dat sa mai adaug finii tai pe lista, acum vreo doua zile, iar eu n-am apucat s-o fac. Vorbeau de Florentina (Ireen)? Sau mai e o familie...
S.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985
Simona, atunci vorbeam de cumnatii mei, intre timp s-a mai anuntat ca mai vine o familie formata din 2 adulti si un baiat de 11 ani ....asa ca pe cele doua familii poti sa-i treci sous mes amis, ca sa nu ne incurcam Eu i-am inscris doar pe cei care nu au nick pe forum. Sar'mana.
Va urez un weekend super-relaxant
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris
Podeanu spune:
Doar o mica precizare... check in e 2.00 pm si check out 11.00 am. Deci simbata nu cred ca ramine mare lucru de vizitat/facut, doar daca suntem acolo la ora fixa, ne cazam repede si o si luam la picior.
Ah, am numarat suntem 26 familii , 54 adulti si copiii nu i-am mai numarat.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
pitilache spune:
Si statistica copiilor:
Baieti Fete
Bebe 4 Bebe 2
4 ani 3 1.5 ani 1
6 ani 2 2 ani 1
7 ani 1 3 ani 2
8 ani 3 4 ani 1
10 ani 1 5 ani 2
11 ani 1 6 ani 4
12 ani 2 12 ani 3
------- 14 ani 1
------- 15 ani 1
De abia astept sa treaca luna asta si sa ne intalnim!
Roxana
Mamina de Isabella (5 februarie 2007) si Sebastian (12 august 1999)
columbiana spune:
fetelor, incurajatoare statistici:)) vad ca fiu'meu e la mijloc, intre sase si opt- sa vedem de care grupa se alipeste...
eu vroiam sa intreb montrealezele daca are habar careva in cit timp facem traseul, ca noi vom pleca cel devreme cam pe la 11 din Laval, fiu'meu are muzica simbata.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Podeanu spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
fetelor, incurajatoare statistici:)) vad ca fiu'meu e la mijloc, intre sase si opt- sa vedem de care grupa se alipeste...
eu vroiam sa intreb montrealezele daca are habar careva in cit timp facem traseul, ca noi vom pleca cel devreme cam pe la 11 din Laval, fiu'meu are muzica simbata.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
Ana, intra pe mapquest.com si da-i adresa (merge si doar codul postal)de plecare si aia de destinatie. Nu numai ca-ti da directiile dar si timpul necesar.
Simonna mai suna odata si asigura-te ca mai au camere disponibile.
Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...
khristin spune:
Wow, 26 familii ....asta da mobilizare , e o idee buna sa mai suni o data Simona, sa confirmi inca o data numarul de camere... sper ca toata lumea sa apara, sa nu dea nimeni bir cu fugitii de la asa distractie
Fetele din Ontario, cred ca facem cam 3-4 ore pana acolo, nu?
Cristina
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si Paris