Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
Vasari spune:
Si eu tot in baby expo imi pun sperantele, desi o sa fie cam pe ultima suta de metri :). Am fost weekendul trecut la Premaman, m-am uitat pe catalogul lor - tot pentru carut. Erau cateva dragute si mi-a placut in special unul din produsele proprii, pe culori deschise si mai vesele. Cand mi-am exprimat preferinta, a inceput brusc sa laude alte produse. Nu prea inteleg asta... Mi-a spus in schimb ca dureaza cam o luna dupa ce ma hotarasc pt ca trebuie sa se stranga mai multe comenzi.
29+
bb_yasmi spune:
neata
ce fac fetele?? vad ca vorbiti de carucioare. am deschis si eu site-urile alea dar au niste preturi.....
fug sa imi iau rezultatul de la analize, pe care am uitat sa le iau iere....bine ca e la 2 minute distanta....cred ca de aia am uiat
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
Ade, tocmai am sunat la Lyada, au spus ca hainutele le aduc doar la comanda; putem sa mergem direct la ei, oricum preturile sunt mai mici decat in celelalte magazine.
Mi-au dat un pret la salopeta tip "pilot"- dar a specificat ca este aproximativ: 290 RON.
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
Anacami...eu m-am razgandit cand mi-ai zis pretul asta....deci nu ma luati in calcul daca vi-l comandati voi!
25+ ANDREI
darleena spune:
Hai ca mi-ati facut si mie chef de cumparaturi, dar astept Babyexpo ca nu mai e mult
28+ si baby Kara
pussi spune:
cami multumim pt. noul capitol! sa fie cu noroc! Doamne ajuta!
In jumat de ora plec la dr. sa ne tineti pumnii sa fie colul luuuuuuuuuung si inchis!
Ramo ma uit cand vin la poze!
iuli-ana felicitari ! Ai trecut de jumate!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
quote:
Originally posted by iuli-ana
Multumim la fel,Anacami!
Fetelor,ne auzim mai incolo,tre' sa-mi fac piata si sa-mi iau analizele uitate ieri...Va pup dulce,sa aveti o zio minunata,cu bebei cuminti!Pussi,tinem pumnii!
mersi
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
quote:
Originally posted by dany26
'Neatza fetelor!!!
anacami....imi place si mie tare mult
http://www.bebeconfort.fr/UK/maison_vetements_zipzap_combi.htm e super tare, daca il cumperi sau il gasesti pe undeva te rog zi-mi si mie!!!
darleena felicitari pt rezultatele de la eco!
pussi si adelamaria succes azi la eco!
25+ ANDREI
multumim
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
irina_stef spune:
neatza fetele!care mai vroia o cafeluta?este invitata,numai ca la mine gasiti fara cofeina,cam slabanoaga,dar asa ca se ne mai amagim.eu m-am trezit cu o durere in gat de zici ca am urlat toata noaptea.RAMO e frumos patutul ala,frumos tare,eu cred ca am sa caut ceva mai mic,ca sa iau 2,din lipsa de spatiu in camera bebeilor.si m-am orientat si dupa un sifonier gen soldat mai mult cu rafturi,inalt si mai ingust,deocamdata cat sunt ei mititei.apoi mai vedemsi referitor la preturi,si mie mi se par cam marisoare si vb in general la articolele ptr copii,la hainute o bucatica de material.
28+ cu si
-IRINA-
RGE spune:
PUSSI BAFTA LA DOCTOR!!!O SA FIE BINE
..fetelor eu nu am rabdare pana la sfarsitul lui septembrie la BABYEXPO ..mi se pare ca e prea tarziu...eu am DPN in octombrie si as vrea pana in septembrie sa iau tot ca sa am timp sa chem si preotul sa nu ne ia George prin surprindere
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"