Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am ajuns. rezultatul de la urocultura : STERIL!!!! yupiiii

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

SEXXY MAMMA FELICITARI!!

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

bravo BB.acum poti sta linistita.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Bravo BB yasmi!!!Si...felicitari pt masina cumparata....!!!
Noi nu avem inca masina...si nici nu cred ca ne luam decat dupa cei 2 ani de stat acasa ....cand oi incepe iar sv....

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

mai dar sunt o multime de fete pe lista de gravidute de care nu stim nimic daca sunt bine sau nu.voi mai stiti ceva de vreo una din ele?ca nu mai dau nici un semn.

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

salutare. as bea si eu o cafeluta.... de vreo trei ore citesc sa va prind din urma pt ca eu am avut ieri examen si nu mai citisem de 2 zile. bine ca a trecut si stresul....vad ca voi ati inceput serios cumparaturile.eu inca nu am cumparat nimic.mi-a fost oarecum teama sa cumpar stiind ca am probleme si cu imineneta de avort... eu ma bucur din tot sufletul cand vine sambata si stiu ca a mai trecut o saptamana....merg sa imi masor tensiunea sa vad daca o sa beau cafeluta pana la urma....

ENI 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare. Tocmai am tras o fuga cu sotul meu pana la Pitesti pentru a semna un precontract. Ne-am achizitionat un pamant. Noi doi suntem f f cheltuitori si nu reusim sa punem un ban deoparte si am hotarat sa investim in ceva. Am facut un credit pentru ca suntem f seriosi cand vine vorba de platit datoriile. Acum sunt rupta de oboseala. Am dormit doar 5 ore.
Fetelor, Matei a inceput sa miste din ce in ce mai mult. Il ador, desi la 5 dimineata nu pot spune ca eram f incantata ca nu mai avea somnic.
Nici eu nu pot astepta BabyExpo. Am cumparat deja o gramada de lucruri. Eu sunt convinsa ca o sa ne para rau ca luam atatea chestii pt ca sunt sigura ca nu vor purta nici macar jumatate. In plus, toata lumea imi spune ca voi primi f multe lucrusoare. Insa eu nu ma pot abtine. Cum vad ceva frumos, ii cumpar fara sa stau pe ganduri.

Roxxy 24+ Rares Matei, iubitul lui mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Merg sa trag un pui de somn. Ne auzim mai pe dupa-amiaza.

Mergi la inceput

CAMI CUM MAI STAI CU LISTUTZA AIA??

Mergi la inceput

ROXXY sa-l stapaniti sanatosi!!! buna investitie

Mergi la inceput