Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
mihuta spune:
Cami, vezi ce usor te-ai convins singura ca de fapt pretul e convenabil ?
26s + Sophia
anacami spune:
Mihuta,
Si se pare ca are de toate, botosei si manusi detasabile- mai scutesc si acolo cate ceva
OOps, totusi nu sunt sigura pe manusi
Acum serios, chiar imi place f. mult, cu siguranta o sa o cumpar
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
SA FIE CU NOROC NOUL CAPITOL!! MULTUMIM CAMI!! DOAMNE AJUTA!!!...fetelor si nu mai vorbiti de nasterile de la septembrie-octombrie ca eu prima oara m-am inscris acolo dupa DPN si apoi mi s-a spus ca nasc in noiembrie dupa eco si acum iar in octombrie........tocmai mi-a intrat un porumbel in balcon
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
stai linistita Roxana! eu de cand astept sa inceapa, in speranta ca se apropie si la mine... de abia astept!!!scapi de toate neplacerile (arsuri, "batai" si lupte de la bebe...); poti sa-l si vezi (o colega imi zice ca de abia asteapta sa vada ce "am produs" )
Aaa, aporpo de colege: una mi-a zis sa nu mai port lantisor- ca face copilul circulara de cordon ; si este o doamna f. cocheta, de famile f. buna (nici nu ma astepotam la dansa la chestii din astea "babesti")...
mihuta spune:
Da Cami, daca stam sa ne gandim facem o economie substantiala.... Adevarul e ca si mie mi se pare foarte functionala salopetica, pentru ca nu trebuie sa chinui copilul cu imbracatul.
26s + Sophia
Vasari spune:
Neatza tuturor!
Cami, foarte frumoase produsele bebe confort. Eu am gasit ceva in Ro, banuiesc ca pot aduce si pe comanda. www.orbitalshop.ro/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=0&keyword=&manufacturer_id=124&Itemid=26&orderby=product_name&limit=30&limitstart=0" target="_blank">Aici . Dar preturile la carut mi se par mari. Eu cred ca astept o minune. Ce mi-a placut mie inca nu am gasit in Ro, decat pe site-uri din afara care nu livreaza la noi...
Roxana, si eu ma trezesc frecvent cu porumbei pe balcon. Bine ca ies singurei :) Poate stai langa mine si zboara de la una la alta.
29+
darleena spune:
De cand au inceput nasterile la odiseea de septembrie-octombrie, citesc si eu foarte des sa vad cine a mai nascut. Si parca ma simt si eu foarte aproape de acel moment, desi constientizez ca mai am cel putin doua luni.
Aseara chiar, am citit povestile de nastere ale diferitilor bebelusi si parca m-a apucat frenezia si vreau sa nasc si eu. Nu cred ca o sa ma tina curajul prea mult, mai ales cand o sa stiu ca se apropie momentul.
Dany merci pentru felicitari!
Am uitat sa va spun ca bebelina are deja un kilogram si cateva grame
Colul e asa cum a fost de la inceputul sarcinii, adica destul de mic:3,49 dar e inchis si doctorul nu a facut comentarii. Cred ca asa il am eu, dar pare viabil daca pana acum s-a mentinut in parametrii astia.
M-am cam speriat de chestia cu IR-urile dar mi-a zis doctorul ca atata timp cat placenta nu pare deloc imbatranita, totul e bine.
Mi-a zis ca placenta e gr I desi Iosup zisese II la 20 de sapt....acum eu stiu cum o fi intr-adevar???
Anacami p-asta cu lanturile si circulara de cordon nu o mai auzisem. Mi se pare
28+ si baby Kara
anacami spune:
Vasari, mie imi place Loola- dar vreau dor cu partea sport si cosulet.
Poti merge direct la Lyada- importatorul direct- preturile sunt mai mici decat in mag. "fizice" (la distribuitori), cu atat mai mult decat in cele electronice/ on-line.
La BabyExpo au stand foarte mare (aduc si Peg Perego), am vazut si celelalte produse de puericultura Bebeconfort (accesorii de masa, biberoane), jucarii. Numai hainutele se pare ca le aduc doar la comanda...Eu vreau sa merg saptamanile viitoare la ei, dar cauciorul il voi cumpara (daca ma decid la asta) la sau dupa BabyExpo
darleena spune:
Apropo de carucioare, eu m-am interesat la Lyada mai de mult pentru caruciorul High Trek de la Bebeconfort, www.bebeconfort.com/UK/prom_poussette_high_trek.htm" target="_blank">asta si mi s-a raspuns asa:
Buna ziua,
Avem pe stoc caruciorul High Trek in culorile bleu (azur), si rosu (oxigen red).
Pret:1729 ron.
Pentru cosulet Creatis (0-13kg)-oxigen red (si alte culori) -pret: 550
Landou Windoo (0-10kg) - OXIGEN RED (SI ALTE CULORI) -pret: 890ron
Pentru detalii va stau la dispozitie
Anacami crezi ca la Babyexpo il gasesc mai ieftin??? ca tare imi place.
Bine, eu ma interesasem la momentul cand credeam ca o sa am baiat, dar parca merge si pentru fetite. Si Loola e super dragut.
28+ si baby Kara
dany26 spune:
quote:
Originally posted by anacami
dany, daca te uiti la www.bebeconfort.fr/UK/maison_vetements_zipzap_combi_coloris.htm" target="_blank"> schema de culori, au si bleumarin (desi mie mi-ar place rosu si la baby boy)
E super si la bleomarin...pe ala il vreau....dar vad ca sunt din Franta....si nu sunt obinuita sa comnad online mai ales din alta tara...
Oricum daca te hotarasti sa comanzi sa imi zici si mie....de fapt, mai multe fete se pare ca au placut hainutzele astea! Stii cumva cat costa?!
Offf....vreau sa va spun ca mi-ati facut asa o pofta si mie sa ii iau hainutze lui bebe incat aseara am luat si eu un costumas de la Miniblu si azi dimineatza altul de la AzizBebe....si aseara m-a certata tata iar azi un coleg de sv din Ge. cica:vai asa curand ai luatDeci dupa ce ca mi-e frica sa ii iau cand am indraznit si eu ....toata lumea in capul meu....Noroc ca sotzul e mult mai optimist si s-a bucurat de ele...
25+ ANDREI