Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Ramo sunt convinsa ca si la noi vor fi fete care vor naste pe la 37 38 de saptamani. Acum trebuie sa vedem care

28+ si baby Kara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Ramonella, nu sunt inainte de termen, sunt chiar bine- exact cand incep sa fie considerati maturi. Si eu am nascut tot la 37 si un pic (si este baiat), marea majoritate a colegelor de la cealalta odisee au nascut la fel. Dintre cunoscute, foarte putine au ajuns la 40 saptamani, care este de fapt o medie pentru maturitate (37 saptamani cand nu mai sunt considerati preamturi si 42 saptamani- termen dupa care sunt considerati post-maturi, ceea ce iar nu este bine- find scosi automat afara...)

Ade, mie imi plac "chestiile tematice" (cum ar fi www.bebeconfort.fr/UK/maison_univers_promenade.htm" target="_blank"> asa ceva; in meniul din stanga gasiti mai multe...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,am vazut ca majoritatea la 37 de saptamani au peste 3000 grame.Eu as vrea sa nasc mai repede,bineinteles daca bebelina e normal dezvoltata.De abia astept sa o tin in brate.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

'Neatza fetelor!!!

anacami....imi place si mie tare mult
http://www.bebeconfort.fr/UK/maison_vetements_zipzap_combi.htm e super tare, daca il cumperi sau il gasesti pe undeva te rog zi-mi si mie!!!

darleena felicitari pt rezultatele de la eco!

pussi si adelamaria succes azi la eco!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

dany, daca te uiti la www.bebeconfort.fr/UK/maison_vetements_zipzap_combi_coloris.htm" target="_blank"> schema de culori, au si bleumarin (desi mie mi-ar place rosu si la baby boy)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Cami, sunt SUPERBE! Din pacate site-ul e facut in Flash si eu nu-l am instalat, asa ca nu pot sa vad meniul ...Doar sa memorez linkul si sa-l caut dupa ce ne-om muta si instala PC-ul...Se poate comanda pe net? Ai idee de conditii, preturi, ceva?

Ade, 25s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

'mneatza,

Eu sunt la munca si rontai covrigi si mai trag cu ochiul si pe la voi. Nu stiu ce sa fac, sa astept Baby-expo de la sfarsitul lui septembrie sau sa imi iau patut si carucior si cele necesare de acum. Tare mi-e ca astept targul si o sa vad cam aceleasi preturi ca in oras sau ma pun sa fac comanda si sa astept livrarea vreo luna doua.
Voi cum faceti ?

26s + Sophia

Mergi la inceput

Ade, tocmai am sunat la Lyada, au spus ca hainutele le aduc doar la comanda; putem sa mergem direct la ei, oricum preturile sunt mai mici decat in celelalte magazine.
Mi-au dat un pret la salopeta tip "pilot"- dar a specificat ca este aproximativ: 290 RON. Cred ca cea de la Chicco costa putin mai mult , desi si asta este destul de scumpicica. Daca ma gandesc insa ca un "amarat de costumas" de interior costa in jur/ peste un mil...
O sa vedeti si la incaltaminte de copii ce preturi sunt ...

Am intrebat daca ne pot da un discount daca luam de o suma mai mare (eu as vrea si carucior), au spus ca este posibil...
Carucioare aduc si Bebeconfort si Peg Perego (+altele)

Mergi la inceput

ma gandesc asa: pretul unei salopete este aprox. pretul unei ecografii; si cate nu facem, unele nefiind chiar strict necesare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

BUNA DIMINEATA!!!...off greu cu somnul asta cand ma prnde...am dormit ca niste purcei si eu si fi'miu...vreo 13 ore
CAMI da am aflat deja preturile....cat despre nesimptirea unora nu ai ce face trebuie sa ne obisnuim cu ea
...aseara am avut parte de cea mai crunta bataie pe care am putut-o lua vreodata...si am luat-o de la fi'miu...am crezut ca-mi scoate pumnul pe gura..Doamne m-am speriat foarte tare ...ma duc sa bag ceva de haleala

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput