Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 10

Roxxy80 spune:
Buna combinatie, Roxana: cartofi prajiti cu caramele
Chiar ma gandeam ce e cu voi. Era prea multa liniste. Si eu am pofta de cartofi prajiti cu branza. Din pacate, nu mai am nici un cartof. Incerc sa ma conving sa ies la niste cumparaturi. Mi-e o leneeee....

Vasari spune:
Irina, ce puls ai? si tensiunea. Eu sunt patita. Oricum, putine sanse sa patesti ca mine, dar poate iti pot da niste informatii. 29+

Roxxy80 spune:
Irina, parerea mea este sa mergi neaparat sa-ti iei tensiunea. In cazul in care tensiunea este ok si mai ai si maine aceleasi senzatii, ar fi indicat sa iei legatura cu dr tau ginecolog si sa-ti spuna ce sa faci.
Incearca sa stai putin linistita, sa bei un ceai de tei. Poate chiar nu e nimic. Poate ca se mai intampla in sarcina. Sunt atatea schimbari. Sa ne spui cum te mai simti.
Roxxy 24+
Rares Matei, iubitul lui mami

creem spune:
Heii, buna burtici dragutze si grasutze...da lasa ca asa si trebuie ca sa fie BBeii sanatosi!
Am sosit de la tara unde am mancat de am spart...iar noaptea m-am plans de arsuri, normal
Am reusit sa citesc si eu din urma, sa vad ce ati mai facut...se pare ca sunteti bine!
Felicitari fetelor care i-au vazut pe BBei la echo...Anca o sa il vezi si tu luni, dar tre sa mai ai putina rabdare si stiu ca e nasol, mai ales ca abia asteptai sa il vezi
BB Yasmi - felicitari pentru masinutza...sa o stapaniti sanatosi si fericiti si sa plimbati Bbelina cu ea cat mai mult!
Roxana, arati super, nu-ti mai face griji cu burtica.
A propos, fetele, voi cat aveti la circumferinta abdomenului....ca sa vedeti ce burtoi am eu...eu am 116 cm...eee, cine ma intrece?
Acum plecam la niste prieteni la curte...dar de maine promit sa fiu mai activa pe aici!
Pupici pe toate burticile chiar mi-era dor de voi!
27+

irina_stef spune:
nu stiu cat este tensiunea,am luat-o luni si aveam 12/7,asa a fost toata sarcina pana acum.nu stiu dar si bebeii miscau de numai.vad ca de cand v-am zis voua e liniste si pace,nu s-a mai intamplat.nu stiu ce o fi fost,ca eu nu am probleme.bebeii mei stiti cum fac,misca tare tare de misca burta din loc,si cand vine tati sa puna si el mana,stau cuminti cuminti nici un degetel nu mai misca,cum ia el mana incepe iar razboiul,asa se oftica pe teme asta.
roxi,asta cu cartofii si caramelele or fi pofte de gravida 28+ cu
si
-IRINA-

ancadragoman spune:
Irina asa pateste si tati al nostru ....se oftica rau
Rox tare combinatia
anca 28+
Maria
poze

pussi spune:
fetelor, incerc sa pun pozele mai clare de pe DvD si nu ma lasa... o sa le trimit pe mail!
PUSSI

Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele

irina_stef spune:
mai voi aveti crize de lene?ca eu am azi una in toata splendoarea ei.nu am facut nimic dar nimic,ma tot mut de pe un pat pe altul,nici mancare nici nimic,parca-s batuta in cap.ancutz copii astia is smecheri din burtica,uite asa fraieresc ei pe parinti,stai sa vezi tu mai incolo 28+ cu
si
-IRINA-

dany2007 spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
nu stiu cat este tensiunea,am luat-o luni si aveam 12/7,asa a fost toata sarcina pana acum.nu stiu dar si bebeii miscau de numai.vad ca de cand v-am zis voua e liniste si pace,nu s-a mai intamplat.nu stiu ce o fi fost,ca eu nu am probleme.bebeii mei stiti cum fac,misca tare tare de misca burta din loc,si cand vine tati sa puna si el mana,stau cuminti cuminti nici un degetel nu mai misca,cum ia el mana incepe iar razboiul,asa se oftica pe teme asta.
roxi,asta cu cartofii si caramelele or fi pofte de gravida28+ cu
si
-IRINA-
Buna Irina
Si eu aveam mari probleme cu tensiunea la inceputul sarcinii, sotul meu a cumparat un tensiometru digital cu care ma monitorizeaza zilnic, aveam cresteri si scaderi de tensiune foarte mari, iar uneori pulsul ajungea si la 120 fata de 80 - 90 cat am in mod normal.
Acum totul este in parametri normali si singurul lucru pe care l-am facut este eliminarea stresului (cat de mult pot) si consumarea a 2 - 3 litri de apa plata, zilnic.
Dana