Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 11
pussi spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
mai voi aveti crize de lene?ca eu am azi una in toata splendoarea ei.nu am facut nimic dar nimic,ma tot mut de pe un pat pe altul,nici mancare nici nimic,parca-s batuta in cap.ancutz copii astia is smecheri din burtica,uite asa fraieresc ei pe parinti,stai sa vezi tu mai incolo
28+ cu si
-IRINA-
da mi-e lene rauuuuuuuu de tot!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
pussi spune:
creem... 94cm .. cu ruleta
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
irina_stef spune:
dana sper sa nu fi fost nimic ingrijorator.
pussi stiam eu ca nu sunt singura,poate o fi sindrom gemelar
28+ cu si
-IRINA-
dany2007 spune:
quote:
Originally posted by pussi
creem... 94cm .. cu ruleta
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Mi-ati facut si mie pofta de masurat burtica...am 105 cm la 23 de saptamanii (maine fac 23 de saptamani)
Dana 22+
pussi spune:
eu m-am masurat in zona buricului....
irina o fi!
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
iuli-ana spune:
Pup fetele!
Ne-am intors acum o ora,am papat ceva si acum am intrat sa va citesc repede,iar apoi sa prepar ...o varza cu carnitza de purcel,influenta Iasminista...
Pussi...felicitari pt zanele tale!
Anca,imi pare rau pt eco,inteleg perfect ce e in sufletelul tau...
BB,felicitari si tie pt analize!
Mie mi-au iesit toate vraiste:calciul sub limite,ca si cel ionic,magneziul sub limite,bine ca a iesit Fe si glicemia bine...Hemoleucograma e o vraiste totala,da' vreau sa gandesc pozitiv ca sa fie ok...
Va citesc pe apucate din umbra,da' sa stiti ca sunt aici!!!
irina_stef spune:
am vrut si eu sa-mi masor butoiul,dar nu am cu ce,am cautat in toate sertarele,am gasit toate prostiile posibile si imposibile numai ce imi trebuie nu.
28+ cu si
-IRINA-
irina_stef spune:
fetele am iesit,ma duc macar sa fac papica ptr in seara asta,ca vine si sotul acasa,macar asta sa fac si eu pe ziua de azi.
28+ cu si
-IRINA-
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by irina_stef
nu stiu cat este tensiunea,am luat-o luni si aveam 12/7,asa a fost toata sarcina pana acum.nu stiu dar si bebeii miscau de numai.vad ca de cand v-am zis voua e liniste si pace,nu s-a mai intamplat.nu stiu ce o fi fost,ca eu nu am probleme.bebeii mei stiti cum fac,misca tare tare de misca burta din loc,si cand vine tati sa puna si el mana,stau cuminti cuminti nici un degetel nu mai misca,cum ia el mana incepe iar razboiul,asa se oftica pe teme asta.
roxi,asta cu cartofii si caramelele or fi pofte de gravida
28+ cu si
-IRINA-
Irina, asa patim si noi, cind e doar cu mine bebe misca mult, dar de fiecare data cind vreau sa ii arat si lui tati pe messanger miscarile din burtica nu mai vrea sa se arate aproape de loc si luio tati ii e tare ciuda ca nu vede si el....
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel