Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Eu m-am tuns deja ieri. Nu ma mai suportam. Si eu transpir fara sa fac nimic. Asta e. Trecem noi si peste asta.
Roxxy
24+
Rares Matei
quote:
Originally posted by ancadragoman
Rox si eu transpir rau de tot fara sa fac nimic,sunt ot timpul uda in par cred ca ma tund
anca28+
Maria
poze
Victo spune:
Ramo, de la toria ti-ai luat salopeta?
eu mi-am luat pe verzui...mi-au scurtat-o ei, dar dupa ce am spalat-o a mai intrat un pic la apa..asa ca azi am descusut iarasi tivul, si am mai lungit-o un pic.
nu imi recomanzi un cabinet de cosmetica, ca de cand ma vaiet pe aici..
28+
piticul Stefanut
ellis spune:
PUSSY, felicitari pt fetitele frumoase...si ai un col beton si pt o sarcina unica, mai ales pt gemelara; asa ca nu-ti ramane decat sa fii cumintica si sa te menajezi inca putin.
ROXXY, nu mai zice de transpirat, ca acum o sapt parca ma plangeam eu ca-mi ud pampersii si ma gandeam la lichidul amniotic...dar asa transpiram noi ca isi fac hormonii de cap.
Eu azi am fost la birou sa-mi revad colegele ca le uitasem/ si ele pe mine de 1 1/2 luni, iar fetei mele nu i-a placut plimbarea ca m-a cam batut si inca o mai face.
Vad ca vorbiti de cumparaturi, eu nu am luat nimic din pricina superstitiilor, dar nu am multe de luat pt ca cele mai importante le primesc de la o prietena si de la cumnata mea...asa ca m-am scos; la baby-expo ma pun si eu pe cumparat macar ce imi trebuie pt maternitate, pe urma mai vedem.
Ellis
25+
pussi spune:
multumim pt. urari
ancuta imi pare rau pt. eco! Asa a fost si la mine ieri...macar m-a sunat, sa nu bat drumul degeaba!
ancuta, roxx eu am avut parul lung si in mai m-am tuns asa scurt.. atunci am inceput cu transpiratiile groaznice.Ma treazam dimineata cu parul ud!
ellis nici eu nu am luat nimic! Dar mai avem timp!
cami marsupiu nu vreau... ca-mi va fi greu cu 2!![]()
irina eco 4D am facut!
PUSSI
23+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
dany26 spune:
PUSSI felicitari pt printzesele sanatoase si colul f lung
Anacami si Vasari
mersi pt informatiile despre marsupiu!!
25+
ANDREI
ancadragoman spune:
Fetelor am aflat ca azi la Observatorul de 19:00 pe Antena 1 o sa fie reportaj despre Kay si Sosonica.
anca
28+
Maria
poze
pussi spune:
dany multumim!
roxx noi am facut papa, ne era o foaaame!
PUSSI
23+
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
ellis spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Fetelor, ce tacute sunteti azi. Oare suntem toate la somnic?
Roxxy24+
Rares Matei
si noi am papat si acum ne doare stomacul
Ellis
25+
RGE spune:
..noi acum am venit de la gimnastica si masaj si ne bagam la baica ca suntem unsurosi
si la papa ..as manca niste cartofi prajiti cu branza si ....caramele![]()
ROXANA
30+ "ursuletz"
GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"