Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxxy80 spune:
Eu m-am tuns deja ieri. Nu ma mai suportam. Si eu transpir fara sa fac nimic. Asta e. Trecem noi si peste asta.
Roxxy 24+Rares Matei
quote:
Originally posted by ancadragoman
Rox si eu transpir rau de tot fara sa fac nimic,sunt ot timpul uda in par cred ca ma tund
anca 28+
Maria
poze
Victo spune:
Ramo, de la toria ti-ai luat salopeta?
eu mi-am luat pe verzui...mi-au scurtat-o ei, dar dupa ce am spalat-o a mai intrat un pic la apa..asa ca azi am descusut iarasi tivul, si am mai lungit-o un pic.
nu imi recomanzi un cabinet de cosmetica, ca de cand ma vaiet pe aici..
28+ piticul Stefanut
ellis spune:
PUSSY, felicitari pt fetitele frumoase...si ai un col beton si pt o sarcina unica, mai ales pt gemelara; asa ca nu-ti ramane decat sa fii cumintica si sa te menajezi inca putin.
ROXXY, nu mai zice de transpirat, ca acum o sapt parca ma plangeam eu ca-mi ud pampersii si ma gandeam la lichidul amniotic...dar asa transpiram noi ca isi fac hormonii de cap.
Eu azi am fost la birou sa-mi revad colegele ca le uitasem/ si ele pe mine de 1 1/2 luni, iar fetei mele nu i-a placut plimbarea ca m-a cam batut si inca o mai face.
Vad ca vorbiti de cumparaturi, eu nu am luat nimic din pricina superstitiilor, dar nu am multe de luat pt ca cele mai importante le primesc de la o prietena si de la cumnata mea...asa ca m-am scos; la baby-expo ma pun si eu pe cumparat macar ce imi trebuie pt maternitate, pe urma mai vedem.
Ellis25+
pussi spune:
multumim pt. urari
ancuta imi pare rau pt. eco! Asa a fost si la mine ieri...macar m-a sunat, sa nu bat drumul degeaba!
ancuta, roxx eu am avut parul lung si in mai m-am tuns asa scurt.. atunci am inceput cu transpiratiile groaznice.Ma treazam dimineata cu parul ud!
ellis nici eu nu am luat nimic! Dar mai avem timp!
cami marsupiu nu vreau... ca-mi va fi greu cu 2!
irina eco 4D am facut!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
dany26 spune:
PUSSI felicitari pt printzesele sanatoase si colul f lung
Anacami si Vasari mersi pt informatiile despre marsupiu!!
25+ ANDREI
ancadragoman spune:
Fetelor am aflat ca azi la Observatorul de 19:00 pe Antena 1 o sa fie reportaj despre Kay si Sosonica.
anca 28+
Maria
poze
pussi spune:
dany multumim!
roxx noi am facut papa, ne era o foaaame!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
ellis spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
Fetelor, ce tacute sunteti azi. Oare suntem toate la somnic?
Roxxy 24+ Rares Matei
si noi am papat si acum ne doare stomacul
Ellis25+
RGE spune:
..noi acum am venit de la gimnastica si masaj si ne bagam la baica ca suntem unsurosi si la papa ..as manca niste cartofi prajiti cu branza si ....caramele
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"