tensiune arteriala foarte mare
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
gudinde spune:
Nikol,
Pai esti de tot hazul mai femeie! Ma apuca rasu'-plansu'!
Deci, nasti intr-un spital privat care este chiar al medicului care-ti urmareste sarcina. Adica-telea vei avea o monitorizare impecabila, in caz de D-ne fereste ceva se poate intra la cezariana fara probleme, nu trebuie sa te vada si seful de sectie si sa-si dea aprobarea etc.
Vei avea toate conditiile sa te simti bine, sa nu faci crize, depresii, atacuri de panica!
Si tu vi cu povesti horror despre nasterea bunei verisoare. Ia mai las-o 'ncolo de verisoara cu gura ei mare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
violetan spune:
Da, asa e, e distanta mare, dar am tot fost in cluj in delegatii si tare mi-a` placut...bravo cu spitalul. Atunci chiar ca nu ai motive sa-ti faci griji!!!!! Te pupic
nikol31 spune:
fetelor, sa stiti ca nu e chiar asa cu spitalul cum credeti voi. intr-adevar condtiile sunt mult superioare celor din spiatalele de stat, dar este totusi un inconvenient. daca la nastere sunt probleme, te urca rapid in salvare si la spiatalul de stat cu tine. astea sunt informatii pe care le-am primit de la fete care au nascut acolo si mi-au confirmat si asistentele. bine, este vorba de probleme grave, transfuzii de sange etc sau daca bebele are ceva la fel se intampla. bine, sper sa nu fie cazul, dar cica nu ar fi chiar asa de bine dotati din punctul asta de vedere. e adevarat ca daca nu se poate naste normal, imediat te baga in cezariana, fara sa mai fie nevoie de nici o aprobare. acuma vom vedea.
pupici
natynic spune:
Exist, dar sunt oboo...
Atatea alergaturi azi! Am recuperat o parte din analize, bune toate, maine merg la control si abia astept sa aud ca e bine dar pregatirile de nunta ma cam paralizeaza de stres uneori.
Fetelor, va multumesc pentru incurajarile date fetei noastre panicoase in lipsa mea, in special lui Gudinde a carei generozitate sufleteasca e cu TOTUL speciala...
DECI, zilele astea ma astept sa aud ca a venit Andra...Tin pumnii!!
Treaba cu dusul la spital de stat daca apar complicatii e cam normala inca in Romania; pe de alta parte, m-a lasat masca suma pe care o platesti, fata de privatul Euroclinic din Bucuresti unde iti lasi si zestre si economiile de o viata pentru o nastere. Orice ai spune insa, responsabilitatea in sistem privat e mai mare, e o alegere buna.
Hai, curaj, sper sa fiu maine mai harnica dar mai am ataaatea de facut...
naty 11+
nikol31 spune:
buna dimineata fetelor. a mai trecut o zi si inca nici un semn. cand eram prin saptaman 24 si am inceput sa am contractii false, nu credeam ca voi trece de saptamana 40 si ca nu voi naste. chiar si medicul imi spunea ca gravidele cre au contractii nasc mai repede din cauza ca este presiunea foarte mare pe colul uterin si acesta in timp incepe sa se deschida. iar cand am fost la medic in sapt 33 mi-a spus asistenta ca mai mult de 3 sapt nu-mi da ca deja mi-e foarte coborata burta. si vedeti? am ajuns in 40 si nici poveste de asa ceva. dar stau si astept. mie mi-a dat DPN 23 septembrie, este chiar ziua de nastere a celei mai bune prietene si tare m-as bucura sa fie atunci. mai mult, este chiar prima zi din zodia balantei si oamenii nascuti sub acest semn stiu ca sunt foarte echilibrati. nu ca as crede eu foarte mult in zodii, dar asa ma gandesc si eu. pana la urma, nu ma intereseaza ca este fecioara sau balanta, ca este fetita sau baiat, important este sa fie sanatos. nu?
m-am mai linistit putin fata de ieri. e adevarat cu nu pot sa ma gandesc decat cu frica la nastere, dar m-am mai calmat. astept sa-mi tin copilasul in brate, visez cu ochii deschisi la clipa asta!!! si acest lucru parca imi mai da un strop de curaj.
cu tensiunea cam tot asa 120/80, 130/85, 140/85. sunt tare curioasa cum voi naste pana la urma. nici ieri la medic nu mi-a spus concret ce vom face, doar atat sa asteptam sa inceapa durerile. voi face fata natural cu tensiunea mea ( cu siguranta ca atunci voi avea 180) sau voi intra in cezariana? habar n-am. dar oricum va fi, astept sa se termine cu bine si sa-mi vad fetita!
o zi frumoasa. pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Am intrat sa iti urez o zi minunata, cu multa sanatate !
Si tinusi, neica, secret, ca nasti la o maternitate particulara ??!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
nikol31 spune:
o zi minunata si tie alice.
mi-ai scris mai jos ca am tinut secret ca nasc la o maternitate particulara. n-am tinut nimic ascuns, dar nu mi s-a parut important. nu pot sa o numesc maternitate, e un spital mai mic, ce sa-ti spun ca sa-ti dai seama mai bine?! are doar 4 saloane, sunt numai doi medici ginecologi, e foarte micut. dar e asa primitor. sa ma jute Dumnezeu numai sa nu fie probleme grave, ca v-am spus ca un doi te trimit la stat.vom vedea
pupici
natynic spune:
Nikooll!!
Am fost la control, totul e ok si se pare ca, printr-un noroc, s-a cracanat in fata ecografului si ar avea putza...Astept sa mai creasca, mai fac o eco dupa nunta, cand mai creste dar stii ca oricum presimteam baiat in mine...
Ce zici, ne incuscrim? (el va fi mai mic ca Andra, dar ce daca??)
Te pup, stai linistita, poate CHIAR vine pe 23 spetembrie. Cat despre balante...atat prietena mea cea mai buna cat si o fosta mare iubire sunt balante...Sunt fermecatoare dar ATAT de dificile cand au de luat o decizie...Noroc cu mamica berbec. Sotul tau ce e?
naty 11+
nikol31 spune:
buna naty. ce tare ma bucur pentru tine ca totul e ok si ca bebeta al tau este sanatos indiferent daca poarta putzica sau nu. dar daca este si sanatos si este si ceea ce va doriti voi, fetita sau baiat, cu atat mai bine, nu? sigur ca ne incuscrim, daca asta va fi si dorinta copilasilor nostri. si ce daca Andra va fi mai mare, sunt doar cateva luni diferenta!?
cat despre sotul meu, el este nascut pe 14 februarieeste varsator. sa-ti povestesc ceva interesant. noroc ca sotul meu nu intra pe forum sa citeasca aberatiile mele. eu la viata mea am avut 2 mari iubiri. prima care a inceput la 16 ani si a durat aproape 7 ani, era un tip nascut tot pe 14 februarie. chiar dupa ce l-am prins cu mata-n sac, la vreo 3 luni de zile l-am cunoscut pe actualul meu sot si de atunci suntem impreuna, de 8 ani jumatate imediat. cum iti spuneam el este nascut pe 14 februarie. deci 2 mari iubiri varsator, din 14 februarie si acelasi an, am uitat sa-ti spun. ce zici? mare coincidenta, nu? nu ma prea pricep eu la zodii, dar poate ca-mi spui tu cum satm, berbec, varsator, si fecioara sau balanta. mai am 3 zile pana la balanta poate ca o apuc.
pupici